Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

jak jsem slíbil, píšu. Dal jsem na značkový servis v Pardubicích, kde tipovali na pravou poloosu, že je volnější, po konzultaci s Oddiem jsem to risknul a nechal vyměnit tu pravou poloosu. Od té doby auto jezdí jak ďas bez jediného zaklepání. Nevím, co to bylo za značku poloosy, co mi tam servismani / neznačkoví/ namontovali, ale oprava stála 4.500,- Kč, tak si myslím, že to jde. Zřejmě jde o repliku, jeden den to rozebrali, objednali novou a druhý den jsem si auto vyzvedával.

Takže tolik jsem chtěl doplnit. Díky všem, obzvláš? Oddiemu, konečně zas v klidu jezdím. :papa:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Uplne stejnej problem jsem mel taky. Auto bylo jak vibrator, uplne sileny. Ozyvalo se to kdyz jsem mu poradne nalozil, nebo pri 130 km/h do kopce.

Polosa to byla leva a zadreny lozisko na ni. Uz jezdim zase v klidu jako Jantar.

Odesláno
Napsán autorem dtyrkas

Uplne stejnej problem jsem mel taky. Auto bylo jak vibrator, uplne sileny. Ozyvalo se to kdyz jsem mu poradne nalozil, nebo pri 130 km/h do kopce.

Polosa to byla leva a zadreny lozisko na ni. Uz jezdim zase v klidu jako Jantar.

Jasně při záběru to bývá poloosa :)

Nejhorší co sem viděl , byl urvaný a špatně navařený držák převodovky, na 405ce klepalo se auto jako sviň až se ten držák urval znovu, motor šel o 5cen?áků dolu a řemenice se zastavily o plech. Pak už nikdo nevěděl co bylo dřív, jestli křivá poloosa utrhla ten chatrnej držák, nebo se hejbala přvodovka a když to padlo tak se ohla poloosa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...