Jantar Odesláno 31. srpen 2004 Autor Odesláno 31. srpen 2004 Ahoj, jak jsem slíbil, píšu. Dal jsem na značkový servis v Pardubicích, kde tipovali na pravou poloosu, že je volnější, po konzultaci s Oddiem jsem to risknul a nechal vyměnit tu pravou poloosu. Od té doby auto jezdí jak ďas bez jediného zaklepání. Nevím, co to bylo za značku poloosy, co mi tam servismani / neznačkoví/ namontovali, ale oprava stála 4.500,- Kč, tak si myslím, že to jde. Zřejmě jde o repliku, jeden den to rozebrali, objednali novou a druhý den jsem si auto vyzvedával. Takže tolik jsem chtěl doplnit. Díky všem, obzvláš? Oddiemu, konečně zas v klidu jezdím. :papa Citovat
vix Odesláno 31. srpen 2004 Odesláno 31. srpen 2004 Vidiš, a kdyby jsi pozorne cetl, vysla by te poloosa v petrovicich na nejakych 1500+380 Kc montaz Tomu uz rikam cena Citovat
Jantar Odesláno 1. září 2004 Autor Odesláno 1. září 2004 No vidíš, sice se tady Petrovice někde zmiňovali, ale cena tam již psaná nebyla. Tak pro příště již vím. Díky:papa Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Uplne stejnej problem jsem mel taky. Auto bylo jak vibrator, uplne sileny. Ozyvalo se to kdyz jsem mu poradne nalozil, nebo pri 130 km/h do kopce. Polosa to byla leva a zadreny lozisko na ni. Uz jezdim zase v klidu jako Jantar. Citovat
vector Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Napsán autorem dtyrkas Uplne stejnej problem jsem mel taky. Auto bylo jak vibrator, uplne sileny. Ozyvalo se to kdyz jsem mu poradne nalozil, nebo pri 130 km/h do kopce. Polosa to byla leva a zadreny lozisko na ni. Uz jezdim zase v klidu jako Jantar. Jasně při záběru to bývá poloosa Nejhorší co sem viděl , byl urvaný a špatně navařený držák převodovky, na 405ce klepalo se auto jako sviň až se ten držák urval znovu, motor šel o 5cen?áků dolu a řemenice se zastavily o plech. Pak už nikdo nevěděl co bylo dřív, jestli křivá poloosa utrhla ten chatrnej držák, nebo se hejbala přvodovka a když to padlo tak se ohla poloosa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.