Cappry Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Dodelaval nekdo superblokadu do auta? Co je k tomu zapotrebi? Slo by vyfotit tu krabici pod prihratkou? Citovat
punkac Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 potřeba by měla být jednotka superblokády a zámky do dveří, jsou jiné než normální Citovat
Cappry Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 to je ta jednotka? [upravil dne 22.11.2009 Cappry] Citovat
obaf Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Pouzi toto http://www.autoalarmy.sk/katalog/snimace-a-prislusenstvo/ine-doplnky/mw-4.html Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 obaf, tam píšou že musíš mít alarm, jde to i bez něj?? Citovat
obaf Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Ide, mam to namontovane v 406ke. Spusta sa to od zamykacieho impulzu, a postupne dotahuje okna po jednom. Citovat
obaf Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Tak to vie iba moj servisak:D, ktory to tam daval, ale myslim, ze je to pripojene paralelne k zamku(zozaciatku s tym boli problemi, lebo je to velmi citlive, takze to reagovalo aj na pokles napatia, ked som pustil smerovku, zavreli sa mi okna:grr). mam to napchate v soferovych dverach. Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 tak to jsi mě moc neporadil:D:myslim Citovat
obaf Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 no co chces presne vediet, uz som zistil zapojenie Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 kam tu krabičku mám zapojit , zatím vím jen o tom že se to dává do řidičových dveří Citovat
obaf Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 spinaci impulz zapojis paralelne ku zamku vo vodicovych dverach. Ovladacie impulzy (4) z modulu musis zapojit do motora kazdeho okna (pozor su tam dva impulzy do motora- otvaraci a zatvaraci). Vo vodicovych dverach je to preto, lebo je tam ovladanie vsetkych okien. Staci? Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 stačí :-) ale asi to nechám nějakýmu elektrikářovi:D ještě se podívám kde se to dá koupit u nás, v Brně bych snad měl najít nějakej obchod:myslim Citovat
obaf Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Da sa to kupit aj v tunnig obchodoch, nie len v autoalarmoch. Ten modul ma aj podrobny navod na instlaciu. Problemy su mozne dva: 1. Treba znizit citlivost na impulzy (vyriesil som odporovym delicom) 2. Niekedy sa vodicove okno zavrie naraz so spolujazdcovym(sposobene automatikou soferoveho okna, doposial neriesene:) Doporucujem ti toho elektrikara, ak si netrufas sam:papa Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 a origo super blokáda dodělat nejde??? Citovat
Cappry Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: obaf spinaci impulz zapojis paralelne ku zamku vo vodicovych dverach. Ovladacie impulzy (4) z modulu musis zapojit do motora kazdeho okna (pozor su tam dva impulzy do motora- otvaraci a zatvaraci). Vo vodicovych dverach je to preto, lebo je tam ovladanie vsetkych okien. Staci? Nebylo by lepsi, ty 4 inpulzy zapojit na ovladani oken u ridice nez je tahat do kezdeho motorku zvlast? Citovat
Cappry Odesláno 22. listopad 2009 Autor Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda a origo super blokáda dodělat nejde??? To se tu celou dobupokousim zjistit :bacha Citovat
Ferry Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 jde dodelat vsechno, ale tahat draty a menit konektory, vymenovat vsechny 4 zamky ve dverich a v pripade, ze bys chtel i automaticke stahovani pri zamceni tak i stahovacky oken u spolujezdce a vzadu a predelani konektoru stahovacky u ridice, tak to se na to radsi ... navic v tvem pripade jeste laborovani s BSI, mno fuj, ani nahodou bych se do toho nepoustel [upravil dne 22/11/09 Ferry] Citovat
obaf Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Cappry: Vsak pisem, ze preto je to v soferovych dverach, lebo je tam ovladanie vsetkych okien (rozumej nic nemusis tahat, najdes len tie spravne kable a zapojis to tam) Superblokadu som neriesil, takze ti neviem dat odpoved na tvoju povodnu otazku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.