Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cyclone su jedne z najkrajsich kol na 306 ja mam pre nich obrovsku slabost.... :cool:

zhanal som ich celu zimu nakoniec som koli nim precestoval cele slovensko....

Ale teraz som max spokojny fakt to totalne zmeni cele auto :-)

Odesláno

hh no právě že se mi líbí víc než kde jaký dezenty atd...ale hlavně jasou jednoduchý 5ti paprskový ale maj něco do sebe, nějakou tu zvláštnost , krásu........každopádně mě to štve nedavno byly dvoje na bazaru, než sem sehnal peníze tak tam nebyly ani jedny, a ted tu sou tyhle, a majtel se neozívá:myslim:bojim koukám že aj to tvoje auto vypapá moc pěkně ačkoli je v serii(asi ty kola:D:super) takže shánim cyclone,páč majtel asi nemá zájem :(:o:fnuk ale co mam na to celou zimu:fnuk:roll

Odesláno

pozor ale na jednu nevyhodu ...

su to tazke kola spoznas miernu stratu vykonu, resp. tahsie otacanie volantom.

Ja som mal ale pred nimi dotz, 14\" a boli o polovicu halsie preto sa mi to mozno zdalo ....

Odesláno

to sou tak těžký? kolik váží? já myslel že když jsou ze sport. verze tak že budou lehký......ale každopádně to poznáš u každých alu kol, jakmile dáš větší,širší tak se zmenší výkon, huř se bude zatáčet, a budou težší takže se to bude chovat celkově jinak:roker

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Kurna a ja by som ich na 406 nedostal s pneu. 196/65.:myslim

[upravil dne 28/11/09 stvrto.14]

To je otázka?

Pokud jo tak dostaneš, ale říkám nedávej je tam. Na 406 nevypadají vůbec pěkně. Už jsem to na pár 406 viděl. Ty kola sluší jen 306 a po nich z originálů ještě 406kový OPALE.

Odesláno

Ovela viacej sa mi pacia na 306 ky 16 ky ouragany :) Ma ich jeden chalanisko na velmi peknej bielej 306 tke 5dv HDI , a to auto vyzera vynikajuco :)

Ale cycloni su tiez velmi pekne ... :P

Odesláno

tak a sem v pr**li aj tyhle prodal dřív než sem mu stihl napsat....sem nehorázně nasranej, zrovna tyto vypadali velice pěkně a už nejsou,omg já je snad neseženu...:fnuk:bacha

Odesláno

jaké máte zkušenosti s posíláním alu kol poštou nebo nějakou spediční dopravou? neponičí je třeba? našel sem cyclony ale je to přes půl republiky tak esi by bylo bezpečné to takhle poslat?:myslim

Odesláno

Ja mam s expedicni firmou dobry skusenosti..moje cotya 17 se taky takhle vezly...a kdyz se neco stane tem kolum tak ty spedicni firmy maji pojistku na naklad .... jinak jak tu nekdo rikal cyklony sou super kolecka a nepocucha je ani nejaka ta prilezitostni vetsi dira ..zato Dotz Borbet atd.. ty nechas na prvni delsi ceste novym mestem ...a muzes to nechavat prevazovat co pul roku.... a neni naskodu si na ty pravy kola pockat .)

Odesláno

joooooooo tak v sobotu si jedu pro cyclonyyyyy :D:D:aut to je něco ale sehnat tyto kola...ale snad to vyjde, ani nevíte jakou z toho mam radost :D:D:D:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...