Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čafte.Nejaký k.... mi nacúval na sklo na ľavom prednom svetlomete.Ako je najlepšie to vymeniť za nové?Vyštiepať sklo a hodiť to na nový silikon alebo ako to je na Peugeotoch?Musí isť von svetlomet?A aká asi cena.

Odesláno

vyberes svetlo

su tam plechove cvoky

vycvakneš

das dole sklo čo ti ostalo

pod sklom je guma

to očistiš

ked chces das silikon podla toho jak je to tesnenie vymackane

zalozis news sklo

zalozis tie cvoky

zaloziš svetlo

a svetiš

cenu neviem potrebujem aj ja a parabolu na dve žiarovky

Odesláno

Já koupil tuším na aukru obě přední za dva litry a staré jsou ještě doma,skla OK ale paraboly jsou spíše na renovaci,vnitřek je dosti vypálený zejména na levé.(ale jen H4)

Odesláno

Sklo na dvouparabolu stojí necelou tisícovku a vždycky je k němu nový těsnění, takže silikon netřeba. Dá se to udělat i na autě, ale chce to trpělivost a šikovný prsty a šroubovák.

Odesláno

Ja sem kupoval jedno sklo (na novej model) v Elitu pred cca pulrokem asi za 800,-, bylo k tomu i tesneni, ktery je nutny, protoze to stary bude vytahany. Vymena celkem v pohode - asi 1/2hod, drzi tam nacvakly na takovyh pliscich.

Tenkrat v auto Kelly skladem nemeli, v Elitu nahodou meli posledni kus, preci jen to neni sklo na felcii a 405ek uz tolik nejezdi ....

nicmene asi budu muset vymenit i to druhy, neni sice nijak rozbyty, ale to novy je preci jen mnohem vic ciry, takze ted auto zepredu vypada divne, preci jen 14 let se na tech svetlech projevi ... ;)

hribe ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...