Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

padaju my dvere u vodiča jak pri otvarani tak ich silou musim zabuchnut aj tak sa pootvoria neviete nahodou ako je ten šrub vzhladovo tvarovany podla mna je to tim šrubom ale to neviem iste nejde to povolit

Odesláno

jj,vyměnit čepy a zvednout dveře,aby lícovaly s hranama zad.dveří atd.,prostě usadit je do futra a pak seřídit západku (ten šroub)--mělo by to jít dobře,405 má čtyři dveře tzn.,že jsou ty přední ,krátké\'--o hodně hůře se usazují ,dlouhé\' dveře z dvoudvéřáků (coupé) a třídvéřáků :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Zila

ej boha ved torxi uš su zbehane asi us to dakto skusal budem musiet asi navarit matky a klasickym klučom povolit

ano,tak a pak koupit nové

Odesláno

to není žádný problém,povol šrouby,kabeláž dveří odpoj,vyklepni čep brzdy dveří a dveře sundej-dostaneš se dobře na čepy pantů a pak jak píšeš--očisti čep od barvy,navař matku a počkej chvilku,až se teplota přenese i do celého čepu a vytoč ho ven

[upravil dne 20/11/09 ozzy56]

Odesláno

jj, mě to taky čeká.....mam svěšení dveře u řidiče....zatim to neni nijak hrozný, ale už mi to začíná štvát, takže až opravim předek po nehodě, asi udělam ty dveře....tak kdyby byli nějaký potíže bo tak, tak mi kdyžtak dej vědět, ať vim, s čim počítat...

Odesláno

chlapci dovolím si vas upozorniť že to nieje až také jednoduché.

ak vytočíš tie skrutky určite sú zodrané takže či chceš alebo nie potrebuješ nové cca 2€

najhorsie je že su tam také kalisky ktoré su v pante na karoserii a zodraté budu aj tie.

na nový model sa ešte robia na starý ževraj nie a na každe dvere potrebuješ 4ks

je to super robota ak nechceš rozpájať aj elektriku

ja som to robil na jednej R19 a čaka ma to aj na tomto (možno)

panty som dole nedával nemusel som potom nastavovať.

[upravil dne 22/11/09 Durko]

Odesláno

foto nemam.

ked vybereš tie dva šroby a oddeliš dvere od kasne tak na kasni ti zostanú tie stredy a na jednom konci diery a aj na druhom sú len také plechové bazmeky ktoré ti vymedzujú dvere je to niečo ako vymedzovačka

Odesláno

nema dakto čie klobučiky čo idu do toho pantu a šikovne ruky

keby sa dalo urobyt dačo ako technicky vykres že by som si to v praci odpichol na sustruhu nejak sa my nedary to zohnat

Odesláno

zila ak sa ti to podarí spraviť kúpim na celé auto (ak si ho nehám)

ak poznáš niekoho v renaulte skus tam-

na R19 rok výroby 89 hatchback

na takom som to menil a vyzeralo to tak isto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...