Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja uz to mam jezdim s tim asi 4 dny a je to hodne zajimave :D vcelku takovy zvlastni zvuk to ma nez se rozjede turbina :D ale zatim to moc nehonim takze uvidime , kazdopadne to pak musim pujcit kamosovi at si to poslechnu jinak nez z auta :D

Ale vyohybat se tam kolem kardanu atak no maras ale je to super je nadherne schovany akorad jeste zadek musim trochu doladit kolem drzaku zadniho diffu !

[upravil dne 18/10/12 18:51 od BiFF]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na konec sezony opět do mostu na autodrom. počasí úplně bezva jak všichni vědi:D. Jako na potvoru mi zdechlo opět topení a ještě se přidal ventilátor takže pár okruhů se zamlženým oknem které občas zamrzalo než se povedlo opravit ale pak už to bylo jen super odpoledne už to ani tak moc neklouzalo a dalo se valit:papa

p1010144n.jpg

více foto a pár videí z druhého auta

http://amk-kladno.rajce.idnes.cz/Autodrom_most_27.10.2012#

onboard ode mě až se podaří ostříhat video ve formátu mov kterej mi to nebere :grr

• O 2 týdny později...
Odesláno

Capy..potřeboval bych vědět od tebe, kolik jsi dal za lakování těch speedlinů, a jestli nevíš na kolik to výjde metrů čtverečních barvy

a jedna doplňková otázka..je to komaxit, že?

Odesláno

Tak snad se neprodá,byla by to škoda a jinýho piškota by jsi už asi takovýho nesehnal :( Ta tvoje 405 je krásná a po pár T16 co tu jsou je nejkrásnější a nejhezčí co tu je.

Odesláno

další by byl právě jedině peugeot.

Důvod pokusu je ten že končím se závodním využíváním tohoto vozu ( nákladné stresující a zbytečné) chtěl bych něco jen pro své potěšení. tudíš se bud vrátím o pár kroků zpět s míčkem zpátky interiér a instalací předního pohodlnějšího podvozku.

nebo výměna za něco civilnějšího (třeba 306 maxi:D) ovšem nic pro závodní účel

výsled= asi stárnu :roker:aut

Odesláno

Docela chapu duvody uz proto ze se take snazim to moje zavodeni udrzovat na civilni urovni tzn. prijemne projizdky + nejaky ten adrenalin ze zavodu :super Je jasny ze tenhle \"hybridni\" zpusob jezdeni nedosahne uplneho komfortu na silnici a stejne tak maxmalnich moznosti na zavode ale mit pouze jedno nebo druhe by me nestacilo :) Tak doufam ze na zavody uplne nezanevres a objevis se na nejakych amaterskych spolecne se mnou a trebas Mirou s nejakym civilnejsim autem... ne nenabadam ke GTi-6ce :D :D

Odesláno

svézt se určitě chci, ale už nebudu řešit gumy takže až dojedu semislick budou pouze obyč gumy atd. A bud se neprodá a udělám jí civilnější. nebo se prodá a bude maxik na papírech

Odesláno

Ja resim civilni jezdeni Eckovym \"semislickem\" od Federalu a jsem nadmiru spokojen vc. ceny.. na bezne gume s blativejma bocnicema by me to uz ani nebavilo :) Btw. budu ty svoje asi nabizet.. planuju zmenu velikosti kol (pokud prodam ty svoje F1cky viz. inzeraty) a pneu bud dojezdim na zlatych nebo nabidnu k prodeji.. :)

Odesláno

přivýměně řemenice která se v mostě protočila jsem objevil drobnou korozi z které se vyklubalo toto:aut

imag0406y.jpg

a rovnou počátek opravy řezat a vyřezat pravděpodobně budu ještě o pár cm pokračovat směrem do auta

imag0407z.jpg

Odesláno

při výměně řemenice jsem objevil drobnou korozi ale vyklobal se z ní pěknej nádor

imag0406y.jpg

a hned začátek opravy řezat dokud se to nevyřeže. ještě budu asi pokračovat pár cm směrem do auta

imag0407z.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

ty tady na to budeš asi největší expert... je TAHLE spojka na moje auto vůbec k něčemu? nevím jestli bude pasovat, a taky jestli bude vůbec fungovat tak jak má při běžné jízdě, ač na to celkem šlapu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...