Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

128kbps:ticho ... to snad nie, je rok 2009:roll ... kazdopadne mu to funguje, pozicaj si od niekoho 512MB flashku a skus tu:)

to zkouší ale nikdo ji nemá tak malou.

Odesláno
Původně zaslal: DAW11

no k tomu transmiteru všechny datove zdroje at uz pametove karty nebo usb kličenky musi !!! byt ve před použitim byt sformatovane na FAT32 jinak by to melo videt i vic než 2GB ja osobne použivam micro sd Kingston 4GB pres redukci na klasicke sd karty vetsina novych transmiteru ma podporu medii až 32GB ale u tech starsich je to opravdu jen max 2GB. mel sem podobny problem stacilo sformatovat na fat 32 ( jo a nektere ty levnejsi nemaji podporu přehravani ze složek tudiž se musi nakopirovat na na kartu nebo usb tzv. navolno) jinak vic info i zde http://www.naitech.eu/transmitter-transmiter/transmitter-transmiter/ a pro lepsi poslech je dobre vypnout podpory na radiu jako je AF atd... ktere slouži k doladovani frekvence a pri pouziti transmiteru spusobuji rušeni nebo se mi stavalo ze se mi radio automaticky preladilo na jinou stanici .

To mě rádio hraju. KDyž dám do zásuvky transmitter tak mi přestane hrát. a mohu hrát přes transmitter.

Odesláno
Původně zaslal: orbin.1988

Původně zaslal: wooody

to je proto že ta síla signálu z transmittera je silnější, ale okolní stanice ho pořád rušej..

Popravdě nevím jak se to vypíná.

to nejde vipnout, jenom přeladit na frekvenci na který vůbec nic nehraje, ale to neviřeší tvůj případ.... řikám zkusil bych jino flešku s písničkama v roteru a když to nepojede tak reklamace

Odesláno

Tak problém vyřešen. Jen se zeptám. NEmáte někdo 512mega flash. Jeden kámoš mi půjčil 64mega a hraje to. Tak scháním ale spon 512.Máte někdo na prodej? Už se skoro vůbec neprodává

Odesláno
Původně zaslal: BV406

ja jsem nikde na netu nenasel udaj, jak velkou kartu je ten tvuj model schopen pouzivat .... takze mas asi smolika :(

ale podle techto informaci http://www.sencor.cz/elektronika-do-automobilu/Multimedia/SWM-100.aspx ma ten tvuj model jen usb a aux vstup :myslim:myslim:myslim

hele zkus spis zapojit jen USB disk

[upravil dne 23/11/09 BV406]

[upravil dne 23/11/09 BV406]

no ale zase jak velkej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...