Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oni

a co to je za firmu? mas dobry zkusenosti? mejl poslu, jsem zvedavej ci odpovedej!

dělají právě opravy takových to věcí bez kytování.

( prostě důlky kroupy promáčkliny) a to co jsem viděl dokážou nemožné. napiš jim a budeš vedět co a jak

Odesláno

Suchej led na tomto fungovat nebude, troufnu si říct. Zkoušel sem tu metodu se sprejen a funguje to na větší, \"nezalomený\" boule. Plech na té nádrži bude podle mě mnohem tlustší jak na dveřích auta.

Odesláno

Tohle jsem nasel to kdyby se postestilo, by bych nejspokojenejsi clovek na svete!

A na anglickym ebay co jich maj v my barve a za krasny ceny, ach jo, proc u nas nic neni....

[upravil dne 19/11/09 oni]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Možná napíšu blbost a všici se mi tu budou smát, ale:

CO TU NÁDRŽ ZKUSIT NAFOUKNOUT ???

představu mám asi takovou:

1) nádrž pevně uchytit

2) ucpat veškeré otvory a ponechat jen ten nejmenší (zřejmě ten, kterým odchází palivo k motoru)

3) na volný otvor připevnit hadičku od tlakového vzduchu

4) pořádně natlakovat a doufat, že se díra tlakem vzduchu vrátí

Tak Medvěde ty jsi tomu dal... To z toho uděláš bombu... Nikdy proboha netlakujte takovýto věci vzduchem!!! Pokud by jsi to natlakoval tekutinou (vodou) tak jo, ale takhle ti to řachne a je po tobě!

Jinak měl jsem nádrž též bouchlou, bohužel nemám fotku jak vypadala před opravou, ale po opravě je to perfekt. Dělali to machři někde poblíž Prostějova, kteří se zabívají veteránama. Nádž teda řízli ve na spodní části, vyklepli, zavařili a vrch vycínovali. Pak se to domázlo lehce kitem a konec. Cena? Cca 2tis. Je to 4 roky zpět.

post-0-1410961101809_thumb.jpg

Odesláno

jj presne takhle se to dela.... jen zatim nemuzu nekoho sehnat a cena 2000 je hodne slusna covece. kontakt asi uz nesezenes vid?

Odesláno
Původně zaslal: oni

jj presne takhle se to dela.... jen zatim nemuzu nekoho sehnat a cena 2000 je hodne slusna covece. kontakt asi uz nesezenes vid?

Bohužel kontakt nemám. Poptám se, ale po netu určo najdeš...

Odesláno

Sem viděl na nějakým foru jak si někdo vyráběl nádrž z carbonu podle plechové, bylo tam snad tisíc fotek, komplet celej proces.

To bylo něco tak nádhernýho, čučel sem jak blázen.

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

Ji a vrch vycínovali. Pak se to domázlo lehce kitem a konec. Cena? Cca 2tis. Je to 4 roky zpět.

:xvul dela se to olovem :xvul olovo drzi lepsie ako cin a je lepsie opracovatelne :xvul

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravim mohl by mi někdo popsat tu metodu suchýho ledu a jestli mi to pomůže na důlky ve dveřích mojí P406.

jestli ano kde se dá sehnat a za kolik moc dík za rady.

Odesláno

oni mam kamose co repasuje stary motorky indiany atd.. a kazda nadrz se musi pres rozpulit vyklepat a pak znova zalit..nebo nerozdelavatelny se prej daj zehlit ohnem..presne se to nahreje a pak to staci schladit studenym namocenym rucnikem ale prej to chce chvik a hodne let praxe aby tu nedrz neskurvily..

jo a jeste prej kdyz to bude necim pacit zevnitr tak ta nadrz zevnit zhnije jelikoz ji benzin rozezere..takze budes to pak asi muset dat na nejakou povrchovou upravu..

[upravil dne 13/4/10 tommas11]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...