winco Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Nesmú byť len na predných bočných a prednom. Je to napísané tak, že to je s priemerným IQ problém pochopiť par 4 odst. 3 písm. d: d) reklamné fólie a fólie proti slnečnému žiareniu a tónovanie skiel na iných vozidlách, ako sú uvedené v písmenách b) a c), možno použiť na bočné sklá, ktoré sú určené na výhľad z miest pre cestujúcich, okrem skiel dverí, ktoré sú určené na výhľad z miesta vodiča, a na zadné sklo, A ešte je to zduplované v odstavci 4: (4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho pásu podľa odseku 3 písm. a). [upravil dne 24.11.2009 AnotherOne] ja som to pochopil dobre,len oco došiel teraz za mnou že prave bolo v spravahc že včera večer schvalili a odo dneska rana plati to že vobec na žiadnom skle nemožu byť Citovat
AnotherOne Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Nemyslel som to ako urážku, ale výčitku, že normálne veci musia písať takýmto spôsobom. Ako to mohli včera večer schváliť keď vyhláška platí už niekoľko dní. To predsa nejde len tak hocikedy sa na niečom dohodnúť, že to od zajtra platí. Citovat
satan1984 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 vymysleli vyhlasku a uz ju idu menit. Teraz si uvedomili ze ked odsuhlasili mytny system v SR tak ten si odporuje so schvalenym zakonom nakolko pristroje zistujuce pocet ubehnutych kilometrov na dialnici musia byt umiestnene na celnom skle a tym zabranuju vyhladu no nie je to v tom nasom krasnom slovensku uzasne Citovat
kalio306 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 jedna otazka to ta folia čo je na čelnom skle zatemnovaci pás je teda legalny?? Citovat
farky Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 je, ale moze byt siroky najviac 10 cm a po celej sirke rovnako, nesmie pohlcovat farby svetelnych dopravnych zariadeni a musi mat priepustnost svetla 50 % ...alebo priepustnost 40% ak ma plynuly prechod medzi cirym sklom a pasom Citovat
kalio306 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 jo diky farky maš to dobre naštudovane lebo som ho mal v plane ale len taky ako pišeš plynuly prechod Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.