Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Nesmú byť len na predných bočných a prednom. Je to napísané tak, že to je s priemerným IQ problém pochopiť :D

par 4 odst. 3 písm. d:

d) reklamné fólie a fólie proti slnečnému žiareniu a tónovanie

skiel na iných vozidlách, ako sú uvedené

v písmenách b) a c), možno použiť na bočné sklá,

ktoré sú určené na výhľad z miest pre cestujúcich,

okrem skiel dverí, ktoré sú určené na výhľad z miesta

vodiča, a na zadné sklo,

A ešte je to zduplované v odstavci 4:

(4) Umiestnenie fólií, dodatočné tónovanie skiel a vykonávanie úprav zasklených plôch, ktoré majú za následok

zníženie priepustnosti svetla, nie je povolené na

čelnom skle a na predných bočných sklách vozidla na

strane vodiča a jeho spolujazdca okrem zatemňovacieho

pásu podľa odseku 3 písm. a).

[upravil dne 24.11.2009 AnotherOne]

ja som to pochopil dobre,len oco došiel teraz za mnou že prave bolo v spravahc že včera večer schvalili a odo dneska rana plati to že vobec na žiadnom skle nemožu byť

Odesláno

Nemyslel som to ako urážku, ale výčitku, že normálne veci musia písať takýmto spôsobom. Ako to mohli včera večer schváliť keď vyhláška platí už niekoľko dní. To predsa nejde len tak hocikedy sa na niečom dohodnúť, že to od zajtra platí.

Odesláno

vymysleli vyhlasku a uz ju idu menit. Teraz si uvedomili ze ked odsuhlasili mytny system v SR tak ten si odporuje so schvalenym zakonom nakolko pristroje zistujuce pocet ubehnutych kilometrov na dialnici musia byt umiestnene na celnom skle :D a tym zabranuju vyhladu :D no nie je to v tom nasom krasnom slovensku uzasne :D

Odesláno

je, ale moze byt siroky najviac 10 cm a po celej sirke rovnako, nesmie pohlcovat farby svetelnych dopravnych zariadeni a musi mat priepustnost svetla 50 % ...alebo priepustnost 40% ak ma plynuly prechod medzi cirym sklom a pasom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...