Guest Chozeluizskuner Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Myslíš někde na cestě k jednotce nebo by to mohla bejt pojistka? Popravdě ani nevim kde najdu pojistky:mad: Vepředu jsem nějaké našel ale nedostal se k nim přes kastlíček a v zadu prej sou taky ale tam sem je ani nenašel Tak už mám schemata. Už jen najít pojistky v kufru [upravil dne 13/3/13 20:09 od Chozeluizskuner] Citovat
Mike407 Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Mně to také začalo podobně. Nejdřív mi vyskočila hláška \"závada parkovacího asistenta\" při vyjíždění z kruhového objezdu, což mě dost překvapilo. Ve výpisu výstrah ale nic nebylo. Potom mi to ale začalo dělat stále častěji a teď už se mi to objeví při každém nastartování, resp. objevilo by se, kdybych asistenta nevypnul tlačítkem, aby mě ta hláška pořád neštvala. No a když jsem zařadil zpátečku, vyskočila mi vždycky hláška i s pípnutím a se symbolem nefunkčnosti parkovacího asistenta mezi budíky a tentokrát už i zůstávala ve výpisu výstrah. Konektory jsem prostříkal kontoxem, kabely prohlédl a prozvonil, ale efekt nula. V pondělí jdu na dia, tak uvidím jestli na něco přijdou. Pojistka mě také napadla, ale to by přestalo fungovat najednou a ne postupně... Citovat
bart.lbc Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Myslíš někde na cestě k jednotce nebo by to mohla bejt pojistka? Popravdě ani nevim kde najdu pojistky:mad: Vepředu jsem nějaké našel ale nedostal se k nim přes kastlíček a v zadu prej sou taky ale tam sem je ani nenašel Tak už mám schemata. Už jen najít pojistky v kufru [upravil dne 13/3/13 20:09 od Chozeluizskuner] JJ. já jen nevím jestli pojistka není někde přímo na řj. asistenta, protože ti to ani nepípne tak si myslím že to není napájený proudem jinák mívám kolem rezervy spoustu nakondenzované vody a tím pádem bych se ani nedivil, že by to tam někde nezoxydovalo, už třeba na tý patici co tam je. A jinak ten vypínač že píše hlášku tak to může být už povel do BSI rovnou od něj. Citovat
bart.lbc Odesláno 13. březen 2013 Odesláno 13. březen 2013 Ještě mě napadlo jestli nemáš tažný zařízeni a CAN modul, který odpojuje asistenta, voda v zásuvce a tak nebo nějký kablík od něj. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Couvačky fungují. To jsem zkoušel hned. Podle schématu jdou dva káble do zadní pojistkovky na jednu pojistku, ale když nevim kde je tam najdu V prostoru rezervy mi nepřipadá že by bylo vlhko (oproti bejvalce 406 ) Tažné taky nemám a na dia mám tu možnost vyplou (aby při připojení tažného se vypli) Citovat
HonzaZ Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 No, ono nemusíš mít vzadu pojistkovku, pokud máš novější auto. Nevím jaká máš schémata, ale jde o to, zda jsou vyhledána podle tvého VINu. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 scháma mám z SB ale tam mi nejde vyhledávat podle VIN. Já právě ani v zadu pojistky nenašel jak píšu v návodu na auto. Hlavně v návodu na auto jak jsou popsané pojistky asistenta nevidim. Teď jsem koukal k rezervě a ty konektory jsou OK. Neni tam ani náznak vlhkosti. To je nějaký divný. Jinak VIN je VF36ERHRH21178316 kdyby jsi měl možnost kouknout... Citovat
bart.lbc Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 jj vin mi SEDRE taky nebere dám tam model 407 je tam někde takové menší okénko OPR čislo a tam zadáš DAM ze sloupku dveří pak upřesniíš typ auta je tam sedan, sw a jestli to má esp pak si tam. [upravil dne 14/3/13 21:03 od bart.lbc] Citovat
HonzaZ Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Pánové, hledání v SEDRE: vyjet si podle VIN charakteristiku, zadat model, DAM a pak podle charakteristiky potvrzovat volby. Není to zas nic složitého. Je tam vše uvedeno:papa Citovat
HonzaZ Odesláno 14. březen 2013 Odesláno 14. březen 2013 Koukal jsi vlevo vzadu v kufru pod tapecem na podběhu? Citovat
Mike407 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Pojistkovka je jak píše Honza v levém zadním podběhu před odkládacím kastlíkem. Je to taková černá krabice, ale dost špatně se tam potom nasazuje zpátky to víko... Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 No já mám SW a když sundám ty levé dvířka tak tam mám jen plastovou vaničku na olej atd... ale pojistky jsem tam nenašel. Ještě radši kouknu až pujdu do auta ale nepřišlo m iže by měl ten kastlík jít vyndat Citovat
Mike407 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Ta pojistkovka je přímo před tou vaničkou směrem ke kolu. Je to taková černá krabice, kterou musíš otevřít. Je k tomu docela špatný přístup a hlavně se tam potom dává hrozně blbě zpátky to víko... příloha je v pdf... phpYxSGBp.pdf [upravil dne 15/3/13 12:22 od Mike407] Citovat
Judes Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Možno to bude podobne ako na Sedane, tá čierna krabička prichytená o ľavý zadný blatník. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Jo ta obluda nad kolem je ona? tak to chci vidět jak to vydoluju Citovat
Judes Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 Budeš musieť oddialiť obloženie kufra. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 abych zjistil že je pojistka ok Tak sem zvědavej možná pro mě bude jednoduší změřit konektor co vede k jednotce asistenta.. Bejt venku tepleji tak je to sranda se s tim trápit. jen nevim jestli stačí ty káble od senzorů jen vizuálně okouknout nebo musim tu izolaci z těch kabelů sundavat. Nikde mi nepřišla porušená. To bych pak raději všechny 4 odpojil a odmotal to z toho pod autem Citovat
Marcel00 Odesláno 15. březen 2013 Odesláno 15. březen 2013 este jedna poistka je pod volantom na bsicku... ta je tiez dolezita, bez toho ti to nepojde. ten kastlicek pod volantom ide vybrat, troska ho potiahni nadol... [upravil dne 15/3/13 14:14 od Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.