HonzaZ Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 No, je dost blbý. Předek (blinkry) se spínají přes PSF1 (BM34) a zadní spíná BSI. Nejjednodušší by bylo, kdyby mohl výstup na blinkry zapojit na spínač varovných světel. Tam je ale problém, že ten je mžikový a potřebuje jeden impuls na sepnutí a jeden na rozepnutí. Pokud jsem dobře koukal, tak ta sada VALEO umí přímo napájet blinkry. To by asi musel udělat celou novou drátovačku od ŘJ park. senzorů k jednotlivým blinkrúm a hodit tam ještě diodu v propustném směru na každou žárovku. Citovat
Přema Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 Jj no právě , s podobným problémem sem se setkal když sem chtěl tripblink.......taky problém.......a každé navíc bliknutí co nešlo přes BSI tak chyba žárovky že....... Citovat
HonzaZ Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 Jj, je to tak. Jediná výhoda pro něj je, že tato funkce hlídání probíhá při vypnutém klíčku zapalování a tím pádem nebudou hlášky vypálené žárovky. Co se týká triplinku, musel by jsi přerušovat signál od páčky blinkrů aby nedocházelo k chybové hlášce. To by se ale musel upravit COM u páčky blinkrů. Citovat
Přema Odesláno 18. září 2011 Odesláno 18. září 2011 Jj vím........jediné řešení.......na to ale prdím.... Citovat
Tosho5 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Čo hovoríte na senzory Jablotron? Našiel som tieto a dost sa mi pozdávaju... http://www.denro.sk/www-denro-sk/eshop/6-1-Autodoplnky/1-2-Parkovacie-sety/5/65-Jablotron-PS-006 Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Stejný foto jsem viděl na Ebay u nějaké čínské sady někde okolo 100 USD Citovat
Tosho5 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 chceš tým povedat abych to nekupoval teda, či abych si pozrel ebay. Problem je, že nemám paypal Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Já tím nechi říct nic, jen to že Jablotron obrandoval nějakou Čínu. Na tom není nic špatného. Nicméně cena je vyšší. U mě je ale hlavní problém v tom LCD. Opravdu nevím kam bych ho dal aby to nevypadalo jako pěst na oko... Citovat
Tosho5 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 a čo si myslíš celkovo o Jablotrone?? či vyrábajú dobré veci alebo nejaké šmejdy... Citovat
koblih69 Odesláno 25. březen 2012 Odesláno 25. březen 2012 Co jsem měl pod rukama ( ať domovní nebo autoalarmy ) tak fungovalo spolehlivě mnoho let, takže Citovat
adam.bogocz Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 a není to škoda tam spát Jablotron, když máš RT4 ? já nevím, třeba něco z polska http://allegro.pl/parktronic-607-peugeot-czujniki-parkowania-c8-807-i2229252327.html ... jak psal koblik, bude to jako pěst na oko, navíc už v autě jeden VELKÝ display máš.. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 No ale ty z 607my určitě ne. Nejsou na CAN sběrnici. Citovat
adam.bogocz Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 určitě? píšou tam že to pasuje i na 407.. .. i když na 407 se dělali jak CAN tak VAN senzory, s tím že ty VAN nepodporujou grafickou vizualizaci... i tak, mě spíše zajímalo proč Tosho5 chce bastlit Jablotron, když to chce jen připojit krabičku na CAN a povolit na DIA aby bylo vše krásné pokud ovšem netrvá na couvačce, to je pokud vim na RT4 trochu problém zautomatizovat.. já si myslím že ten grafický asistent je dostačující až až... upozorňuje i na stranách, u světel, to ti kamera neudělá.. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Kde jsi přišel na to, že se na 407 dělaly senzory i na VAN. 407ma má full CAN sběrnici. Citovat
adam.bogocz Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 to není pravda... měl jsem problémy s park. asistentem... a když jsem zjištoval jak aktivouvat toho grafického asistenta tak mi řekli že musím mít tu jednotku asistenta na CAN, že se pry dodavala i verze VAN... což bych chápal v autě s RT3 (v5.xx = VAN ) .... nebo se pletu? Citovat
Tosho5 Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 i tak, mě spíše zajímalo proč Tosho5 chce bastlit Jablotron, když to chce jen připojit krabičku na CAN a povolit na DIA aby bylo vše krásné pokud ovšem netrvá na couvačce, to je pokud vim na RT4 trochu problém zautomatizovat.. Lahko sa ti to povie :-D :-D Nájde sa tu medzi Vami niekto zo záhoria, kto by to vedel komplet nainštalovať na RT4? Bez kamery to prežijem, len ma to tak celé zaujalo ked som to videl...Inak park. asist. sa vždy zapína po zaradení spiatočky, že? A ako to je automatoch kedže tam pri radeni z parkovačky idem cez spiatočku na D.Vždy sa mi na sekundu zapne asistent počas toho prechodu cez R? Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 RT3 VAN jo ale ne u 407........ možná tak 807 , C8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.