Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, je dost blbý. Předek (blinkry) se spínají přes PSF1 (BM34) a zadní spíná BSI. Nejjednodušší by bylo, kdyby mohl výstup na blinkry zapojit na spínač varovných světel. Tam je ale problém, že ten je mžikový a potřebuje jeden impuls na sepnutí a jeden na rozepnutí. Pokud jsem dobře koukal, tak ta sada VALEO umí přímo napájet blinkry. To by asi musel udělat celou novou drátovačku od ŘJ park. senzorů k jednotlivým blinkrúm a hodit tam ještě diodu v propustném směru na každou žárovku.

Odesláno

Jj no právě , s podobným problémem sem se setkal když sem chtěl tripblink.......taky problém.......a každé navíc bliknutí co nešlo přes BSI tak chyba žárovky že.......

Odesláno

Jj, je to tak. Jediná výhoda pro něj je, že tato funkce hlídání probíhá při vypnutém klíčku zapalování a tím pádem nebudou hlášky vypálené žárovky. Co se týká triplinku, musel by jsi přerušovat signál od páčky blinkrů aby nedocházelo k chybové hlášce. To by se ale musel upravit COM u páčky blinkrů.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Já tím nechi říct nic, jen to že Jablotron obrandoval nějakou Čínu. Na tom není nic špatného. Nicméně cena je vyšší. U mě je ale hlavní problém v tom LCD. Opravdu nevím kam bych ho dal aby to nevypadalo jako pěst na oko...

Odesláno

určitě? píšou tam že to pasuje i na 407.. :myslim .. i když na 407 se dělali jak CAN tak VAN senzory, s tím že ty VAN nepodporujou grafickou vizualizaci... i tak, mě spíše zajímalo proč Tosho5 chce bastlit Jablotron, když to chce jen připojit krabičku na CAN a povolit na DIA aby bylo vše krásné :) pokud ovšem netrvá na couvačce, to je pokud vim na RT4 trochu problém zautomatizovat.. já si myslím že ten grafický asistent je dostačující až až... upozorňuje i na stranách, u světel, to ti kamera neudělá..

Odesláno

to není pravda... měl jsem problémy s park. asistentem... a když jsem zjištoval jak aktivouvat toho grafického asistenta tak mi řekli že musím mít tu jednotku asistenta na CAN, že se pry dodavala i verze VAN... což bych chápal v autě s RT3 (v5.xx = VAN ) ;) .... nebo se pletu?

Odesláno
i tak, mě spíše zajímalo proč Tosho5 chce bastlit Jablotron, když to chce jen připojit krabičku na CAN a povolit na DIA aby bylo vše krásné :) pokud ovšem netrvá na couvačce, to je pokud vim na RT4 trochu problém zautomatizovat..
Lahko sa ti to povie :-D :-D Nájde sa tu medzi Vami niekto zo záhoria, kto by to vedel komplet nainštalovať na RT4? Bez kamery to prežijem, len ma to tak celé zaujalo ked som to videl...Inak park. asist. sa vždy zapína po zaradení spiatočky, že? A ako to je automatoch kedže tam pri radeni z parkovačky idem cez spiatočku na D.Vždy sa mi na sekundu zapne asistent počas toho prechodu cez R?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...