Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Něco nejen pro Přemu (to by ho jistě zabilo :-)) palubka je doma foto v aute

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pkr

Vypadá to moc pěkně,jen se divím,žes nenechal potáhnout i levou spodní stranu pod volantem a co jsou pojistky.Takhle to vypadá takový nedodělaný.A možná by tomu slušela vínová kůže u řadičky.

Ještě by mně zajímalo,jestli ta černá vypadá tak ošuntěle vinou foťáku,nebo jestli je tak poničená ( což se mi nezdá ).

Ale jinak paráda:super:super:super

je to v planu jen calounik nestiha...

budou jeste tapecy, kuze kol rucky, radicky a levy spodek, byt to dle origa nema byt

Odesláno

Vypadá to zajímavě. Ale ty fotky toho asi moc neukážou. Na živo to musí vypadat asi hodně dobře.... Jenom škoda, že se nepovedlo trefit stejnej odstín palubky se sedačkama. Ale jinak co se táče práce, tak klobouk dolů :potlesk Já jsem rád, že si vyměním žárovku :D

Odesláno

Podle fotek ten čalouník je machr. Plně souhlasím s těmi dodělávkami. Ty tapecy by bily do očí. A ten levý spodek to určitě chce. Když bude toto vše tak to nebude mít chybu.

Odesláno

Wow, ty výplně dveří vypadají luxusně! Už se těším, až to uvidím jako celek :-)

Můžeš sem pak napsat, na kolik tě to celé vyšlo a případně částku, za kterou by jsi byl ochoten rozebrat takhle jinou 407 a nechat ji potáhnout dle vkusu majitele?

Odesláno
Původně zaslal: brade

Wow, ty výplně dveří vypadají luxusně! Už se těším, až to uvidím jako celek :-)

Můžeš sem pak napsat, na kolik tě to celé vyšlo a případně částku, za kterou by jsi byl ochoten rozebrat takhle jinou 407 a nechat ji potáhnout dle vkusu majitele?

jak to myslis ? tapecy i palubka ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...