Mišak 306 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Je to pěkné,..ale jak bylo psáno... Jaká byla cena..?? Citovat
pp205 Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 Původně zaslal: pkr Vypadá to moc pěkně,jen se divím,žes nenechal potáhnout i levou spodní stranu pod volantem a co jsou pojistky.Takhle to vypadá takový nedodělaný.A možná by tomu slušela vínová kůže u řadičky. Ještě by mně zajímalo,jestli ta černá vypadá tak ošuntěle vinou foťáku,nebo jestli je tak poničená ( což se mi nezdá ). Ale jinak paráda:super:super:super je to v planu jen calounik nestiha... budou jeste tapecy, kuze kol rucky, radicky a levy spodek, byt to dle origa nema byt Citovat
Ondrus23 Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Vypadá to zajímavě. Ale ty fotky toho asi moc neukážou. Na živo to musí vypadat asi hodně dobře.... Jenom škoda, že se nepovedlo trefit stejnej odstín palubky se sedačkama. Ale jinak co se táče práce, tak klobouk dolů Já jsem rád, že si vyměním žárovku Citovat
HonzaZ Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Podle fotek ten čalouník je machr. Plně souhlasím s těmi dodělávkami. Ty tapecy by bily do očí. A ten levý spodek to určitě chce. Když bude toto vše tak to nebude mít chybu. Citovat
brade Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Wow, ty výplně dveří vypadají luxusně! Už se těším, až to uvidím jako celek :-) Můžeš sem pak napsat, na kolik tě to celé vyšlo a případně částku, za kterou by jsi byl ochoten rozebrat takhle jinou 407 a nechat ji potáhnout dle vkusu majitele? Citovat
pp205 Odesláno 24. listopad 2009 Autor Odesláno 24. listopad 2009 Původně zaslal: brade Wow, ty výplně dveří vypadají luxusně! Už se těším, až to uvidím jako celek :-) Můžeš sem pak napsat, na kolik tě to celé vyšlo a případně částku, za kterou by jsi byl ochoten rozebrat takhle jinou 407 a nechat ji potáhnout dle vkusu majitele? jak to myslis ? tapecy i palubka ? Citovat
pkr Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 Tak teď to teprve bude ta pravá paráda.:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.