petr307 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 zdravim, rano pri nastartovani auta, padaj hrozne otacky, motor jakoby cuka a par pridani plynu pipne kompjutr a rozviti se kontrolka katalyzatoru. po par dalsich startech se vzdy rozbehne v poho, pak uz je vse OK. Cim to muze byt? predpokladam, ze katalyzator se rozviti diky tomu, ze motor nebezi jak ma a \"skyta\"... Citovat
petr307 Odesláno 25. listopad 2009 Autor Odesláno 25. listopad 2009 hm, takze to vypada na spatny vstrikovac paliva u 4. valce. mam najeto 53tis, vymena dvou zadnich lozisek, obe axialni tycky v rizeni a ted tahle zalezitost. co vic si prat? Citovat
hloze-ja Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 fiha, to brzo. Ja mam cca stejne km. Hodne stesti. Podelis se pak o rozpocet? Citovat
mipr Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Zeptám se majitelů 1.6 benzín: pokud nastartujete studený motor a rozjedete se škube vám chvíli auto? Mně ano.U feldy jsem na to nebyl zvyklý proto se ptám. Citovat
Kres Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 petr307 : Pokud máš problémi s studeným startem na 1.6 16V benzín tak je nejspíš zasraná škrtící klapka vzduchu. Už se to tu milionkrát probíralo zadej do hledání : \"Při studeném startu problém s otáčkami\" a pod tímto najdeš celý návod i s fotkama co udělat. Citovat
Tortugas Odesláno 29. listopad 2009 Odesláno 29. listopad 2009 Původně zaslal: mipr Zeptám se majitelů 1.6 benzín: pokud nastartujete studený motor a rozjedete se škube vám chvíli auto? Mně ano.U feldy jsem na to nebyl zvyklý proto se ptám. Dela mi to take, staci ujet tak 500 metru a prestane to. Stejny problem jsem mel i u Xsary (identicky motor). Citovat
omegascream Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Nie, mne aspoň toto chvala bohu nerobí. Súhlas s Kres-om Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.