Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, rano pri nastartovani auta, padaj hrozne otacky, motor jakoby cuka a par pridani plynu pipne kompjutr a rozviti se kontrolka katalyzatoru. po par dalsich startech se vzdy rozbehne v poho, pak uz je vse OK. Cim to muze byt? predpokladam, ze katalyzator se rozviti diky tomu, ze motor nebezi jak ma a \"skyta\"...:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

hm, takze to vypada na spatny vstrikovac paliva u 4. valce. mam najeto 53tis, vymena dvou zadnich lozisek, obe axialni tycky v rizeni a ted tahle zalezitost. co vic si prat?

Odesláno

Zeptám se majitelů 1.6 benzín: pokud nastartujete studený motor a rozjedete se škube vám chvíli auto? Mně ano.U feldy jsem na to nebyl zvyklý proto se ptám.

Odesláno

petr307 : Pokud máš problémi s studeným startem na 1.6 16V benzín tak je nejspíš zasraná škrtící klapka vzduchu. Už se to tu milionkrát probíralo zadej do hledání : \"Při studeném startu problém s otáčkami\" a pod tímto najdeš celý návod i s fotkama co udělat.

Odesláno
Původně zaslal: mipr

Zeptám se majitelů 1.6 benzín: pokud nastartujete studený motor a rozjedete se škube vám chvíli auto? Mně ano.U feldy jsem na to nebyl zvyklý proto se ptám.

Dela mi to take, staci ujet tak 500 metru a prestane to. Stejny problem jsem mel i u Xsary (identicky motor).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...