Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

denisko...tak to je jasne ze to mame l¨kusek,ale pokud v Brumove opravdu jsem...coz ted neni pravda...pracuju na druhe strane repulbliky..ale na silvestra dojde....tak bychom mohli dat 28.12. sraz u vas xco ty na to??????

1,1 mozna pojede 180..ale asi tak za 20 kilometru:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Len aby ti nezamrzol usmev frajere. :mrk Inak takym frajerom ako ty nedoporucujem moc vyskakovat najma potom ak mam moje auto overene.

[upravil dne 15.12.2009 Gitarista001]

toz ja su take zvedavy na videjko,aby mne nazamrzl usmev..docela bych byl zvedvy:))))

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Len aby ti nezamrzol usmev frajere. :mrk Inak takym frajerom ako ty nedoporucujem moc vyskakovat najma potom ak mam moje auto overene.

[upravil dne 15.12.2009 Gitarista001]

Odesláno

To bezpochyby, ale 180km/hod. nezvládne ani moje 1.4. Dneska při cestě do Písku z Tábora jsem jel jenom krátce malinko přes 170km/hod. a to navíc ještě z táhlého kopce, bez nákladu (vyjma bassboxu vzadu) a nezdálo se mi, že by autí mohlo jet ještě o něco víc. Ale třeba je to jenom můj pocit. Prostě se mi ho těmi rychlostmi na hranici motoru nechce trápit... :bojim

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

To bezpochyby, ale 180km/hod. nezvládne ani moje 1.4. Dneska při cestě do Písku z Tábora jsem jel jenom krátce malinko přes 170km/hod. a to navíc ještě z táhlého kopce, bez nákladu (vyjma bassboxu vzadu) a nezdálo se mi, že by autí mohlo jet ještě o něco víc. Ale třeba je to jenom můj pocit. Prostě se mi ho těmi rychlostmi na hranici motoru nechce trápit... :bojim

Nacpi tam 5 ludi a plny kufor spacakov a uvidis aku budes mat maximalku :D:D:D

Odesláno

Jaký význam má uvádět tachometrové hodnoty krom toho, že to líp vypadá? Každýmu tacho přeměřuje jinak + dám si jiný pozadí budíků a pojedu 360? :roll Když už, tak aspoň rychlost podle GPS..

Odesláno

To mam co teraz urobit? Mam mat posranu poloos a klby ale hlavne ze budem mat navigaciu za 200 Eury, koli niekomu co neveri v tuto vec a jedine co by ho presvedcilo by bolo kedy sami neveriaci Tomasi isli po dialnici a mali na tachaci 180 a ja by som ich predbehol a ukazal im z okna fakera :D

Odesláno

zatial ti moc ludi neveri , takked budes mat poloost v poriadku, tak daj sem video a uvidime , inak skus si dat gps a podla toho, v tomto pripade ze by ti to dost premeriavalo mozes ist potom aj 185km/h.

Guest manslayer_cc
Odesláno

Co forum to nekonciaca tema o maximalkach ...

1. Co auto, to ine cidla = ina rychlost. Sedel som ako spolujazdec v Twingu ktoremu ukazovalo 175. I ked pocit ako z 250, ale viac ako 150 to nebolo.

2. Merat maximalku dole kopcom? Tak si skoc z utesu a das aj 300. Tiez to bude \"dole kopcom\".

3. A rychlost sa da zobrat +/- 5 kmh od vyrobcom udavanej hodnoty. Vsetko ostatne je iba vychylka tachometra.

a u mna 306 1.9 TD : 180 (mozno by dalo aj viac, ale uz som na tom aute nemal gule ...)

206 CC S16 2.0 : 190 hore kopcom :) ( nie na doraz)

[upravil dne 23/12/09 manslayer_cc]

Guest manslayer_cc
Odesláno
Původně zaslal: shwaara

ad 3) moje exauto mělo v TP max 187 a na rovince se z něj 200 GPS vytáhnout dalo, takže +- 5kmh asi podle výrobce...

[upravil dne 23/12/09 shwaara]

Nejazdil som na vsetkych autach sveta. hovorim len z vlastnej skusenosti :)

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

206 ve 245, to se dá ještě udržet na silnici jo? :super jinak tohle téma nebere moc konce, každej si mele svojí :D

j v klidu dá..taky sem to zazil v RCčku:)))))

Odesláno

Já jsem jel 180 a ještě mohl, ale už tak nezrychloval - 1,4 HDi bez úprav

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...