Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

akurat casnicka ostala na nas kukat ako bager na tvrdu hlinu:D:D

Moj dotaz, nejak sa tu neviem z toho vysomarit::mad: Jak vypada ta casnicka, myslim fyzicky...

[upravil dne 26/11/09 BrankoKK]

[upravil dne 26/11/09 BrankoKK]

Odesláno

sorry ze tam davam sem ale potrebujem surne pomoct..potrebujem vytiahnut 206 airbag spolujazdca a daval som to do ineho vlakna a tam na mna vsetci kaslu....a tu nas je ak hovado vela tak hadam mi niekto pomoze a nebudete rozoberat ze som to dal sem......A NA ZRAZ SAMOZREJME IDEM:D

Odesláno
Původně zaslal: Džej

Jedna otázka: Keď budem chcieť diagnostiku u pána Wolfa, môžem platiť v € alebo si mám ísť vymeniť za české?

cena je dohodnuta na 5-euro:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Mam zlu spravu...

Prave mi volala policia ze mi bolo odcudzene coupe.

Neviem viac podrobnosti, utekam tam.

Čože?! To snáď nie! :( Dúfam, že to je nejaký omyl.

Odesláno

To ho jako šlukli ze servisu bez nárazníku???

Myslím si, že pokud servis není pojištěn pro podobné případy, může mít celkem velký problém (pokud ho tedy nemáš Ty pojištěný proti krádeži).

[upravil dne 26/11/2009 Medvěd]

Odesláno

Nechcem tu zakladat :xvul

Preto to budem riesit tu....

Auto odcudzene nebolo....horsie.

Do lakovne sa vlamal fetak, neslo mu zrejme o nic ine iba znicit vsetko co videl...

A tak aj vyzera teraz coupe, zrejme mu najviac bilo do oci. Kedze sa mi tlacia slzy do oci, nebudem sa tu teraz rozpisovat. Neskor hodim do toho mojho vlakna podrobnosti.

Poistku takuto samozrejme nemam, no nastastie sa mi lakovna snazi pomoct ako sa da, uvidime. Momentalne ma vobec peniaze nezujimaju, hlavne by som chcel aby bolo ako predtym.

Bohuzial ale toto znamena ze bud sa zrazu nemozem zucastnit alebo pridem na 405. Tak ci tak prave teraz nemam absolutne naladu, co iste pochopite, snad ma to do nedele prejde...

Ospravedlnujem sa preto ak vznikli organizatorovi tymto nejake problemy.

[upravil dne 26.11.2009 Y2K]

Odesláno

1. Y2k, neviem ako ty auto ponicil. V kazdom pripade ked je to len exterier, tak si predsa v lakovni, a mozno to brat aj v pozitivnej stranky, mozno budes mat celolak ... Neviem sice, ake mas poskodenia, takze tazko sa pise ...

2. Kludne by si mohol prist na 405 tke ... Trebars aj na Monstreri :) Nam to bude jedno :) Hlavne ze prides...

3. Mohlo byt aj horsie, mohlo sa to stat v noci pred barakom a to by si nedostal preplatene nic ...

4. Ked predsalen nie, treba do nedele neoveho koordinatora ci nie ?

5. 8 cka ucet ide markovi, popripade nam staci vediet markov ucet :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...