Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Durko: no to hej, ti co fotili a par jednotlivcov tam chyba, ale aj tak to bolo uzasne, priam az dych vyrazajuce:super

jofo: uzite si s drahou modreho leva:mrk:D

Odesláno

No to som fotil ked sa podarilo dostat vsetkych von (teda ako zistujem, tak tam vsetci neboli) . . . dole na fotke je cas myslim:) . . . mohli sme to fotit hned po prichode, ked nebola taka extra zima este:nevim

Odesláno

Qcko: Pekna panorama :super

Ja som stihol este kino v TT :)

Super zraz, super atmosfera, dobre miesto, dobre jedlo...vela super ludi...no proste na 1.

Dufam ze coskoro opat..

PS: Len by ma zaujimalo preco som musel ist s \"najkrajsim\" a zrejme \"najmladsim\" autom v \"spanilke\" z Jablonice ako prvy :D

[upravil dne 29.11.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

[PS: Len by ma zaujimalo preco som musel ist s \"najkrajsim\" a zrejme \"najmladsim\" autom v \"spanilke\" z Jablonice ako prvy :D

No predsa aby si odchytával policajtov. :D Bližšie vysvetlí Lubk0. :D

Odesláno

Qcko. Dik moc. Dnes sa mu pozrieme na zubky. Ale tvorcov torty musim pochvalit ze bola vyyyyyyyborna. Myslim ze suhlasia aj ostatny. Asi budu dvorny pekari.:super

Odesláno

Zdravím všetkých. No, keďže tento zraz všetci vychvaľujú, tak ja pridám trošku kritiky na oživenie. Takže \"spanilka\" ktorej som sa zúčastnila, vôbec nebola taká spanilá, ako som si predstavovala. Chvíľami mi pripadala skôr ako naháňačka. A že sa pri takejto jazde ide 60-70 cez dediny, to som vôbec netušila. Keďže by som nerada platila pokutu, na ktorú sa mi nikto z tých, čo idú predo mnou určite nezloží, tak nabudúce pôjdem radšej sólo:(. Čo sa týka príchodu a uvítania, tak to bolo v pohode. Pekné prostredie zvonku aj zvnútra. Trochu veľa ľudí na takú malú miestnosť, ale to je len konštatovanie, nie kritika, lebo organizátor určite netušil, že bude taká hojná účasť. Veď nás bolo ako na malej svatbe;) No a to aj malo za následok obmedzený pohyb po miestnosti, a tým sťažené zoznamovanie. Pre nás nováčikov smola, lebo sme sa chceli zoznámiť s čo najviacej ľuďmi a aj viacej pokecať. Možno sa nám mohol aspoň organizátor a ešte niekto ďalší viacej venovať, aby sme tam neboli takí opustení. No ale čo už, snáď nabudúce. Celkom by sa bolo hodilo, keby mal každý zúčastnený aspoň malú ceduľku s menom/nickom pripnutú na oblečení (nesmejte sa). Apoň by sme nemuseli rozmýšľať ako máme osloviť dotyčného, s ktorým chceme prehodiť pár slov. Lebo, keď neviete meno, tým pádom viazne komunikácia. Myslím, že je to na zváženie pre budúcnosť. Inak, všetci, ktorých som mala možnosť si všímať, mi boli sympatickí. Taká milá spoločnosť. Dúfam, že všetci prišli šťastne domov. Už sa teším na ďalšie stretnutie.

Odesláno

Také se přidávám k děkovačce :super Sraz se opravdu povedl, účast opravdu veliká, místo vybráno na 1*. Moc se nám tam s Chinchi líbilo.

Chtěli bychom poděkovat organizátorům, Mikulášovi a samozřejmě všem účastníkům, kteří dorazili. Kdo nedorazil přišel o úžasnou atmosféru a hromadu skvělích členů. Strašně rádi jsme zase viděli slovenské kolegy, které jsme poznali na srazu v Piešťanech ale samozřejmě i nováčky! Pokud bude příště sraz opět relativně \"blízko\" určitě dorazíme už i s Kristýnkou :P

Jofo: Chinchi se vůbec nezlobila :mrk:papa

Odesláno

Džej - ač nejsem organizátorem tohoto srazu, pokusím se tu některé věci poněkud \"osvětlit\"

a) spanilka: nemám tuto záležitost vůbec v oblibě, mé zkušenosti jsou poněkud rozporuplné. Věřím, že první auto ve spanilce opravdu mohlo jet v obcích i těch povolených 50, přesto se ale nějakou záhadou stává, že konec kolony pak \"vlaje\" a de facto musí jet \"co to dá\" , aby se v koloně udrželi. V podstatě by mělo platit základní pravidlo - auta by měla jet v rámci předpisů a při tom by řidič měl velice často kontrolovat ve zpětném zrcátku, zda auto jedoucí za ním opravdu za ním i jede. Když tedy poslední v koloně usoudí, že pojede v obci pomaleji, měl by logicky dokázat celou kolonu přibrzdit.

b) seznamování: myslím si, že opravdu nikdo v počátku vymýšlení tohoto srazu netušil, jakých mega rozměrů nakonec dosáhne (sám pamatuju velké, víkendové srazy se srovnatelnou účastí). Údělem takových srazů holt bude to (jak jsem psal už včera), že se lidé seznámí více méně pouze s člověkem po pravici, po levici a při troše dobré vůle ještě 2 - 3mi sedícími naproti, víc se nepovede (podle mě ani s cedulkami). O cedulkách se dlouhodobě mluví i na srazech u nás, ale většinou stejně jen mluví a krom srazu na Ochozi (tuším před nějakými čtyřmi roky, kdy organizátor nechal vyrobit trika s nicky) jsme se nakonec bez nich i obešli - třeba já si Tě už po včerejšku fakt pamatuju(abys věděla, o čem jsme spolu včera hovořili - http://www.topra.cz/mechanicke-zabezpeceni/zamykani-pedalu). Čím více srazů, tím více se bude portfolio těch, které už znáš, rozšiřovat - a o tom to je.

Odesláno
Původně zaslal: Džej

1.Chvíľami mi pripadala skôr ako naháňačka. A že sa pri takejto jazde ide 60-70 cez dediny, to som vôbec netušila. Keďže by som nerada platila pokutu, na ktorú sa mi nikto z tých, čo idú predo mnou určite nezloží,

2.zoznamovanie. Pre nás nováčikov smola, lebo sme sa chceli zoznámiť s čo najviacej ľuďmi a aj viacej pokecať. Možno sa nám mohol aspoň organizátor a ešte niekto ďalší viacej venovať, aby sme tam neboli takí opustení.

3. Celkom by sa bolo hodilo, keby mal každý zúčastnený aspoň malú ceduľku s menom/nickom pripnutú na oblečení (nesmejte sa). Apoň by sme nemuseli rozmýšľať ako máme osloviť dotyčného, s ktorým chceme prehodiť pár slov. Lebo, keď neviete meno, tým pádom viazne komunikácia.

4. Myslím, že je to na zváženie pre budúcnosť.

.

Ahoj Dzej, pekne si napísala, ale ...

K bodu 1 (trochu som to rozdelil do bodov)

Za kolonu je zodpovedné vedúce vozidlo, tak sa nemusíš obávať platenia pokuty. Viď.: spanilka z TT v trstíne - vedúce vozidlo \"Lubk0\" a páni v zelenom ho odchytili za \"prekročenú rýchlosť :D za \"40\":D:D.

K bodu 2. súhlas s Tebou to zoznamko ešťe trochu viazne. Len ber do úvahy že na velkých zrazoch (3 dni) je viac času, no na mini zrazoch je málo času a tento to bol doslova minimax zraz, tak sa to tak trochu nedoriešilo. A k organizátorovi, to tak neber robil to prvý ráz a je spokojný žeto dopadlo tak ako to dopadlo, ved ani nik nerátal s takou hojnou účastou:super

K bodu 3: Vcelku ako nováčik :super si dala chrobáka do hlavy, :myslim čím som myslel ako dobrý nápad( ved aj na velkých konferenciách, sumitoch atď. sú všeci označkovaní:mrk, aspoň sa skorej spoznáme a nebude medzi nami volajaká cudzia vtierka:cool:

K bodu 4: Táto možnosť sa bude zvažovať alebo určite realizovať .

A tej spanilky sa neboj, on asi Y2K ponáhlal , aby chytil kolonu v Jablonici

:D:D:D:D:D

No nečakal to tak ako to dopadlo že my z TT budeme meškať:mad:

Ps: a podla medveda, aby si si pamätala ,kto to teraz píše, hovorili sme na trerase o tych brzdách, (čo ti to ťahá volant do lava)

[upravil dne 30/11/09 jkmtrnava]

Odesláno

Zdravím všetkých. No, keďže tento zraz všetci vychvaľujú, tak ja pridám trošku kritiky na oživenie.

Kritika je síce nepríjemná ale aspom viem ako to vidia nováčikovia a na budúce môžme zlepšiť organizáciu.

Takže \"spanilka\" ktorej som sa zúčastnila .... mi pripadala skôr ako naháňačka...

Možno to niekto nazval \"spanilkou\" ale bol to len presun. Nabudúce budem vedieť že miestnym koordinátorom treba dať inštrukcie o spôsobe vedenia kolóny.

... Trochu veľa ľudí na takú malú miestnosť... to aj malo za následok obmedzený pohyb po miestnosti, a tým sťažené zoznamovanie...Možno sa nám mohol aspoň organizátor a ešte niekto ďalší viacej venovať... Celkom by sa bolo hodilo, keby mal každý zúčastnený aspoň malú ceduľku s menom...

Áno, v tomto máš pravdu, boli sme natlačený v relatívne malej miestnosti ale ako ospravedlnenie snáď postačí že účasť (67) vysoko prekročila očakávania (40 - 45) a na poslednú chvíľu sme už nechceli meniť miesto konania.

Nápad s menovkami je dobrý a určite sa dočká realizácie.

S tým venovaním nováčikom je to trochu horšie a ver tomu že organizátori (boli sme na všetko dvaja) majú kopec iných povinností. Niekedy sa ani nestíhajú najesť a kávu pijú studenú. Zabezpečili sme aspom predstavenie, komunikácia a \"zapadnutie\" je už na každom individuálne. Nabudúce to bude lepšie. Za tých pár hodín sa nedá veľa stihnúť ale nahradíme si to v Piešťanoch na veľkom zraze kde, ako dúfam, sa zúčastníš.

[upravil dne 30/11/09 pastorek]

Odesláno

to meškanie z TT mám za následok tak trošku aj ja nie, len LubkO, lebo som čakal na zlej pumpe a Kaper musel ísť po mňa.

Pre LubkA, áno čítaš dobre musel ísť po mňa, lebo by som asi poblúdil. To aby si si nemohol do toho rypnúť:D a nehambím sa za to:P:D

Odesláno

Takze prave som dorazil domov... Chcem tu aj ja prihodit par slov. Bola to fajn zorganizovana akcia, az na to pocasie fajn popoludnie. Este doteraz ma to serie, ze Y2K nemohol prist so svojim zltakom!!! Ale aby som len nechvalil, budem aj trochu kritizovat: Viem, ze neni lahke zorganizovat taketo stretko, ale pri takomto pocte ludi by aj nejaky miniprogram nezaskodil, predsa len ma potom clovek este krajsie spomienky... Aj tak vsetkym dik, a dufam, ze ma za moj nazor nevyhodite z klubu ani neukamenujete, lebo ja vas mam vsetkych rad :super:super:super:super:super:super:super a dufam, ze sa este uvidime, lebo ja musim mat aj kus stastia, aby som mohol prist na zraz. Tak dik a caute, mozno niekedy po Velkej noci, vo stvrtok odchadzam za pracou...:(:(:(:(:(:( A prajem vsetkym dobru noc, ja sa idem teraz poriadne vyspat....

Odesláno

Ja sa tiež chcem podakovat za super stretnutie,páčilo sa aj mne a manželke.Dakujem organizatorom za dobrý výber,to že tam bolo plno mi vobec nevadilo.Zase som spoznal aspon par ludi.Dakujem za učasť našim zahraničnym členom a hlavne Medvedovi za e-shop.Dúfam,že nám to vydrži aj nadalej.Aby som nezabudol,dakujem aj za super sadu škrabiek.Ste proste super:super

Odesláno

Hmm...

Ale ved som nesiel tak rychlo...dokonca podla predpisov...alebo ze by mi zle ukazoval tachac? :myslim

Dokonca som sa riadil aj tym co napisal Medved, pravidelne som kontroloval kolonu za sebou, snazil som sa neobiehat ked nebolo treba aby sme boli pohromade. Ked sme sli z Jablonice som mal na tachaci tak okolo 80 viac som nesiel v dedine 50.

Ale myslim ze Dzej naraza na cestu domov :)

No aj tam som sa snazil v ramci predpisov...ale je mozne ze clovek ktory pozna cestu to vnima inak ako clovek ktory tadial ide prvy krat.

Kazdopadne, nabuduce sa teda polepsim....alebo ma uz nedavajte na zaciatok kolony :D

BrankoKK: Samozrejme aj mna to mrzi a bolo mi to luto, ale co narobime...

PS: Zabudol som este podakovat za \"mikulasa\" takze veeelmi pekne dakujem, naozaj uzitocny darcek v takychto casoch :super

[upravil dne 30.11.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: pastorek...

...Nabudúce budem vedieť že miestnym koordinátorom treba dať inštrukcie o spôsobe vedenia kolóny. .....Upravil dne 30/11/09 pastorek]

Pastorku - organizace kolony je věc poměrně složitá a vzhledem k tomu, že se na ní musí podílet každý řidič v koloně jedoucí, většinou si to její účastníci moc neužijou (kór když mají být někde v určitý čas).

Jak jsem už psal výše, je potřeba, aby každý řidič hodně sledoval v zrcátku, co se děje za ním (a tak může velice snadno dojít i ke strkačce s autem před sebou - což se sice na žádném srazu nestalo, ale mnohokrát k tomu bylo docela slušně našlápnuto). Jinak \"spanilku\" jako takovou bych spíš viděl zorganizovanou tak, že by se (po příjezdu všech aut) vyjelo na nějaký cca 20 km okruh v okolí Havrana. To by ale bylo další vymýšlení práce pro organizátora a popravdě řečeno - to už by nešlo na odpoledním srazu, ale musel by to být sraz minimálně celodenní (ideálně weekendový). S takovou pomalou spanilkou zase přímo souvisí těžká nevole ostatních řidičů, protože - pokud by vše mělo být v pohodě - bychom je v tomto počtu aut vážně neoprávněně zdržovali - než kolona 35 aut najede na hlavní, než z ní někde odbočí vlevo - to jsou dlouhé minuty.

To BrankoKK: přiznám se, že mě překvapilo z jaké dálky mnozí účastníci na odpolední sraz dorazili (já měl opušťák, to je něco jiného). Chápu, že nějaký program by se mnohým jistě líbil, ale je třeba se na vše koukat realisticky - sjeli jsme se všichni kolem 14.30, pak se chvilku očumovaly auta, pak pozdní oběd a TMA - co víc by se do onoho pozdně podzimního odpoledne vešlo? A když si uvědomím, že já vyjížděl z Prahy před desátou a kdybych se nikde nezastavoval, dorazil bych na místo tak ve 12.30 - v kolik bych musel vyjet, kdybych chtěl být na místě v 9 ráno? A v kolik Ty?

Za mě - již poněkolikáté - tento sraz patří jistojistě k těm lepším a byť jsme se tu shodli na drobných detailech, které se třeba někomu nelíbily, věřím, že celkový pohled na celý sraz je opravdu za 1****

Odesláno

Spanilka je extrem, my sme isli zo severu 2, potom 3, potom 4 a chvilu 5:aut ... to uz bol taky pocet, ktory sa dal zvladat, ale uz to bolo dost, avsak musim povedat ze sa mi slo dobre . . .

...inak plati ze to ma cele viest najslabsie vozidlo, pripadne vodic ktory ma najmenej skusenosti, za predpokladu ze pozna miesto kam sa ma ist . . .

Džej: neboj sa, postupne sa vsetci zoznamia, ani ja nepoznam vsetkych ludi ani zdaleka, ale ty si sa uz u mna navzdy zapisala ako ta co ma pneu v obyvacke a nalestene plasty:aut

jkmtrnava: vidim ze si svine:aut v noci odviezol uspesne a stastne po zraze, to je dobre:papa

Tu je \"umelecka\" fotka ako sme si pekne isli:D:D

[upravil dne 30.11.2009 Qcko]

post-0-14109611218565_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

...inak plati ze to ma cele viest najslabsie vozidlo, pripadne vodic ktory ma najmenej skusenosti, za predpokladu ze pozna miesto kam sa ma ist . . .

No ved tak to aj bolo :D

Az na to teda ze som si nebol uplne isty ci viem kde to je :P

[upravil dne 30.11.2009 Y2K]

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Tu je \"umelecka\" fotka ako sme si pekne isli:D:D

[upravil dne 30.11.2009 Qcko]

vidím že z najšpinavšieho auta si fotil to najkrajšie:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...