Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Brandejs

no ale to je úzka a klukatá cesta samí kopec a stav vozovky no pochybujem že je až tak udržiavaná či to stojí za tých pár kilometrov na Senicu.

Je tam jeden usek nie zrovna dobry, ale inak pohoda. A jako mne je to v podstate jedno, tie cesty su ale asi dost podobne...

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Durko: opravím

medvěd: zmením

marko306: na konci zoznamu si klikni na TT

All: na koniec zoznamu som doplnil odkazy na mapy stretnutí. V podstate každý môže ísť individuálne tieto miesta stretnutí sú hlavne pre tých ktorý sa v miestnzch cestách nevyznajú a preto že je lepšie ísť v skupine.

Navrhujem pre každý bod stretnutia zvoliť \"koordinátora\" ktorý celú skupinu dovedie na miesto zrazu. Možno by bolo vhodné aby týto koordinátori uviedli svoje tel. čísla aby sa s nimi mohli kontaktovať tý ktorý zablúdia alebo budú meškať.

[upravil dne 21/11/09 jarson]

Tak som sa s tou citáciou predviedol:mad: Ešte raz, ak som koordinátor záchytného bodu \" Motorest U Janíčkú\" moje tel.č. je 00421/948/055066.

[upravil dne 21/11/09 jarson]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Pozor abys nedopadl na jednom starším srazu, kdy se na kruháči do kolony vklínil úplně jiný pežot, který následně po chvilce jízdy odbočil společně s celým zbytkem kolony na parkoviště hypermarketu, kde na sebe všichni koukali jak jója (no a těch prvních pár aut, které dojely správně na místo určení zase dumalo, kde se stala chybka a kde že je zaseklej zbytek kolony).

:D:D:D ak sa to stane, tak ho stiahneme zo sebou
Odesláno
Původně zaslal: stvrto.14

Původně zaslal: foxo

no konecne spoznam peugeotakov zo Senice. Aspon budem mat na koho blikat:D

:D:D

sem zvedavy, ci ta poznam, ale je to dost mozne. To bude taka schodzka na slepo :D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: jarson

...ak som koordinátor záchytného bodu \" Motorest U Janíčkú\" moje tel.č. je ...

:super vidím že aspom niekto pochopil princíp.

asi by bolo dobré pridať ho na ten krásny zoznam:super

Odesláno

Původně zaslal: stvrto.14

no konecne spoznam peugeotakov zo Senice. Aspon budem mat na koho blikat:D

:D:D

sem zvedavy, ci ta poznam, ale je to dost mozne. To bude taka schodzka na slepo :D

nepredbiehal som ta v stredu smer Kunov.:D

Odesláno

Ak niekto pôjde od Nitry tak som k dispozícii na fuelke OMV pri Vlčkovciach,na ceste R1 smer z Nitry do Trnavy. Prevediem vás cez Trnavu, na miesto stretnutia v Trnave.:papa Moje tel číslo: 0905/212895

0911/212895:papa:papa:papa

[upravil dne 21.11.2009 kaper]

Odesláno

Vďaka, už som si zapísal do mobilu \"Jarson\". Ak chceš, zapíš si ma na Kúty. Predpokladám, že prídem včas.

[upravil dne 21.11.2009 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Vďaka, už som si zapísal do mobilu \"Jarson\". Ak chceš, zapíš si ma na Kúty. Predpokladám, že prídem včas.

OK píšem si ťa, budem tam už pred 13:00..:papa

Odesláno

nepredbiehal som ta v stredu smer Kunov.:D

to asi ne, ale myslim, ze sem ta videl v stredu tankovat na OMW...

ano to bola moja malickost-velickost:D. ty si tam bol:myslim

Odesláno

kaper už ta registrujem v mobile, ja pojdem na svojom deddo somnou., tak sa ti ozvem.

čudujem sa, že LubkO nepodripol, že tam budem mať najslabšie auto :D

alebo tam bude niekto aj s menej ako 51kw?:myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...