BrankoKK Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Y2K: konecne si sa ozval, mrkni na 14. stranu, mam tam pre teba dotaz:roll Citovat
pastorek Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Y2K: s tebou rátam že vyzdvihneš skupinku na Fuelke v Piešťanoch. Kadiaľ pôjdete je v podstate jedno. Jedná sa hlavne o účastníkov praktik a Džej. Ten tápad s trasou cez Myjavu a na OMW pribrať Myjavákov je dobrý. BrankoKK: Neviem kade mieniš ísť ale predpokladám že po diaľnici. Z nej môžeš zísť na Piešťany a cca 100 m od diaľnice je čerpačka Fuel kde by malo byť stretntie. Odtiaľ byvás Y2K odviedol do Senice. Je to pre tých ktorí sú z okolia PN a tých ktorí prídu od východu. Citovat
Džej Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: 77romann oka tak o kolkej na Fuelke v Piestanoch..... Mohli by sme ísť z Piešťan spolu a vo Vrbovom sa pripojiť k Y2K? Tak o trištvrte na jednu na Fuelke? [upravil dne 21/11/09 Džej] [upravil dne 21/11/09 Džej] Citovat
pastorek Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Džej Mohli by sme ísť z Piešťan spolu a vo Vrbovom sa pripojiť k Y2K? Tak o trištvrte na jednu na Fuelke? Máš to pripravené jednoduchšie. www.pepanet.sk/senica.htm Dole sú popísané miesta a časy stretnutí. Citovat
marko306 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 parádny zoznam. pastorek, vieš mi hodiť súradnice toho nového kruháču v TT? dík Citovat
Medvěd Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Pastorku - na 95% nepojedeme přes Kúty, ale dorazíme přímo k motorestu. Citovat
Durko Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Máš to pripravené jednoduchšie. www.pepanet.sk/senica.htm Dole sú popísané miesta a časy stretnutí. máš tam chybu Petertn1 pojde z Trnavy Citovat
kaper Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: marko306 parádny zoznam. pastorek, vieš mi hodiť súradnice toho nového kruháču v TT? dík Teba možem zobrat ja z OMV ktorá je na R 1 z Nitry do Trnavy daj čas a budem ta čakať Citovat
marko306 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 ok, dohodnem sa s deddom a dám ti vedieť Citovat
pastorek Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Durko: opravím medvěd: zmením marko306: na konci zoznamu si klikni na TT All: na koniec zoznamu som doplnil odkazy na mapy stretnutí. V podstate každý môže ísť individuálne tieto miesta stretnutí sú hlavne pre tých ktorý sa v miestnzch cestách nevyznajú a preto že je lepšie ísť v skupine. Navrhujem pre každý bod stretnutia zvoliť \"koordinátora\" ktorý celú skupinu dovedie na miesto zrazu. Možno by bolo vhodné aby týto koordinátori uviedli svoje tel. čísla aby sa s nimi mohli kontaktovať tý ktorý zablúdia alebo budú meškať. Aby ste nehľadali stránku zo zoznamom a mapami tak je link v mojom podpise. To ostatné veľmi nekritizujte, ešte na tom robím. ...chváliť môžete [upravil dne 21/11/09 pastorek] Citovat
Durko Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 bože ty si taký šikovny, :potlesk:papa:o Citovat
gedu Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 to Pastorek: nekritizujem, chválim:super:super:super:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Pastorek, v pripade ze to tam nepozname, je lepsie ist skupina :D :D To mi pripomina nasu mnesiu kolonu ked sme isly na zraz do sebetova :D Jeden sa pomylil, zastavil, a za nim sme zastavili vsetci :D A hned sa za nami zacala tvorit kolona A toho trubenia Citovat
jkmtrnava Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 pastorek:Myslím že chváliť nebudem !!! Ono sa to chváli samo!!!:super:super. Ten kto vie čo to programovať, vie že to neni med lízať a konečná úprava každého systému vždy trvá. Povecme si narovinu je to ešte BETA verzia a hotovo. No ale ako \"program\"ktorý každého informuje čo bolo (foto) a čo a kde bude, je velice dobrý. Komu sa nelúbi tak nerozumie a ten kto rozumie pochopí drobné chyby. Len tak dalej. Citovat
foxo Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 vazeni a mili, jak sem spominal, mozno pride aj tommy-vercti zo ZA, ale naisto to nevie, takze otazka je: Ked ho prihlasim musi prist? alebo ked ho neprihlasim a pride, dufam ze ho nevyhodite, ne? Citovat
BrankoKK Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 v nedelu 29. o tri stvrte na jednu pri tej fuelke pri Piestanoch budem cakat a hotovo:roker a ked uvidim skupinu Pazutov, tak sa na nich povesim ako pes na slaninu:D Citovat
foxo Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 no konecne spoznam peugeotakov zo Senice. Aspon budem mat na koho blikat:D Citovat
Medvěd Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: BrankoKK v nedelu 29. o tri stvrte na jednu pri tej fuelke pri Piestanoch budem cakat a hotovo:roker a ked uvidim skupinu Pazutov, tak sa na nich povesim ako pes na slaninu:D Pozor abys nedopadl na jednom starším srazu, kdy se na kruháči do kolony vklínil úplně jiný pežot, který následně po chvilce jízdy odbočil společně s celým zbytkem kolony na parkoviště hypermarketu, kde na sebe všichni koukali jak jója (no a těch prvních pár aut, které dojely správně na místo určení zase dumalo, kde se stala chybka a kde že je zaseklej zbytek kolony). Citovat
pastorek Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: foxo ... Ked ho prihlasim musi prist? alebo ked ho neprihlasim a pride, dufam ze ho nevyhodite, ne? Už som to raz písal. Personálu v motoreste nahlásime o pár ľudí viac aby mali miesto i tý čo prídu bez ohlásenia a ak niekto nepríde nič sa nestane. Celý zoznam je iba preto aby sme vedeli koľko nás asi bude a kto sa kde pripojí k skupine. Nič nieje povinné. Celá organizácia okolo je iba na uľahčenie a zjednodušenie pre účastníkov. Citovat
El-Chio Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K Kazdy kto by sa chcel stretnut vo Vrbovom (hlavne ti zo smeru PN) kludne mi dajte vediet samozrejme ze vas tu pockam a mozme vyrazit. No a potom mame dve moznosti: 1. Ist cez Jablonicu a pripojit sa ku kolone, ak sa podari. 2. Mozme ist aj za chalanmi na Myjavu na OMW a odtial prist vsetci. Obe moznosti su realne a nie prilis vzdialenostne odlisne. Mne to je asi jedno, pridam sa k vacsine. A samozrejme ak nebude coupe tak bude musiet stacit aj 405 Ale to zas kto vie ci by som tam eventualne odtial potom prisiel vobec... PS: Na to cabrio sa tesim kedze to je dalsi bod na mojom zozname [upravil dne 21.11.2009 Y2K] To bz bolo uplne najlepsie cez tu MY Ved ked pojdete na MY cez Krajne tak to nie je o nic dalej ako cez Jablonicu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.