Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Y2K: s tebou rátam že vyzdvihneš skupinku na Fuelke v Piešťanoch. Kadiaľ pôjdete je v podstate jedno. Jedná sa hlavne o účastníkov praktik a Džej. Ten tápad s trasou cez Myjavu a na OMW pribrať Myjavákov je dobrý.

BrankoKK: Neviem kade mieniš ísť ale predpokladám že po diaľnici. Z nej môžeš zísť na Piešťany a cca 100 m od diaľnice je čerpačka Fuel kde by malo byť stretntie. Odtiaľ byvás Y2K odviedol do Senice. Je to pre tých ktorí sú z okolia PN a tých ktorí prídu od východu.

Odesláno
Původně zaslal: 77romann

oka tak o kolkej na Fuelke v Piestanoch.....

Mohli by sme ísť z Piešťan spolu a vo Vrbovom sa pripojiť k Y2K? Tak o trištvrte na jednu na Fuelke?

[upravil dne 21/11/09 Džej]

[upravil dne 21/11/09 Džej]

Odesláno
Původně zaslal: Džej

Mohli by sme ísť z Piešťan spolu a vo Vrbovom sa pripojiť k Y2K? Tak o trištvrte na jednu na Fuelke?

Máš to pripravené jednoduchšie.

www.pepanet.sk/senica.htm

Dole sú popísané miesta a časy stretnutí.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Máš to pripravené jednoduchšie.

www.pepanet.sk/senica.htm

Dole sú popísané miesta a časy stretnutí.

máš tam chybu

Petertn1 pojde z Trnavy

Odesláno
Původně zaslal: marko306

parádny zoznam.

pastorek, vieš mi hodiť súradnice toho nového kruháču v TT? dík

Teba možem zobrat ja z OMV ktorá je na R 1 z Nitry do Trnavy daj čas a budem ta čakať

:papa

Odesláno

Durko: opravím

medvěd: zmením

marko306: na konci zoznamu si klikni na TT

All: na koniec zoznamu som doplnil odkazy na mapy stretnutí. V podstate každý môže ísť individuálne tieto miesta stretnutí sú hlavne pre tých ktorý sa v miestnzch cestách nevyznajú a preto že je lepšie ísť v skupine.

Navrhujem pre každý bod stretnutia zvoliť \"koordinátora\" ktorý celú skupinu dovedie na miesto zrazu. Možno by bolo vhodné aby týto koordinátori uviedli svoje tel. čísla aby sa s nimi mohli kontaktovať tý ktorý zablúdia alebo budú meškať.

Aby ste nehľadali stránku zo zoznamom a mapami tak je link v mojom podpise. To ostatné veľmi nekritizujte, ešte na tom robím. ...chváliť môžete :D

[upravil dne 21/11/09 pastorek]

Odesláno

Pastorek, v pripade ze to tam nepozname, je lepsie ist skupina :D :D :D :D :D

To mi pripomina nasu mnesiu kolonu ked sme isly na zraz do sebetova :D :D :D

Jeden sa pomylil, zastavil, a za nim sme zastavili vsetci :D :D A hned sa za nami zacala tvorit kolona :D A toho trubenia :D

Odesláno

pastorek:Myslím že chváliť nebudem !!! Ono sa to chváli samo!!!:super:super:super. Ten kto vie čo to programovať, vie že to neni med lízať a konečná úprava každého systému vždy trvá. Povecme si narovinu je to ešte BETA verzia a hotovo.

No ale ako \"program\"ktorý každého informuje čo bolo (foto) a čo a kde bude, je velice dobrý. Komu sa nelúbi tak nerozumie a ten kto rozumie pochopí drobné chyby.

Len tak dalej.

Odesláno

vazeni a mili, jak sem spominal, mozno pride aj tommy-vercti zo ZA, ale naisto to nevie, takze otazka je: Ked ho prihlasim musi prist? alebo ked ho neprihlasim a pride, dufam ze ho nevyhodite, ne?:cool:

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

v nedelu 29. o tri stvrte na jednu pri tej fuelke pri Piestanoch budem cakat a hotovo:roker a ked uvidim skupinu Pazutov, tak sa na nich povesim ako pes na slaninu:D

Pozor abys nedopadl na jednom starším srazu, kdy se na kruháči do kolony vklínil úplně jiný pežot, který následně po chvilce jízdy odbočil společně s celým zbytkem kolony na parkoviště hypermarketu, kde na sebe všichni koukali jak jója (no a těch prvních pár aut, které dojely správně na místo určení zase dumalo, kde se stala chybka a kde že je zaseklej zbytek kolony).

Odesláno
Původně zaslal: foxo

... Ked ho prihlasim musi prist? alebo ked ho neprihlasim a pride, dufam ze ho nevyhodite, ne?:cool:

Už som to raz písal. Personálu v motoreste nahlásime o pár ľudí viac aby mali miesto i tý čo prídu bez ohlásenia a ak niekto nepríde nič sa nestane. Celý zoznam je iba preto aby sme vedeli koľko nás asi bude a kto sa kde pripojí k skupine.

Nič nieje povinné. Celá organizácia okolo je iba na uľahčenie a zjednodušenie pre účastníkov.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Kazdy kto by sa chcel stretnut vo Vrbovom (hlavne ti zo smeru PN) kludne mi dajte vediet samozrejme ze vas tu pockam a mozme vyrazit.

No a potom mame dve moznosti:

1. Ist cez Jablonicu a pripojit sa ku kolone, ak sa podari.

2. Mozme ist aj za chalanmi na Myjavu na OMW a odtial prist vsetci.

Obe moznosti su realne a nie prilis vzdialenostne odlisne.

Mne to je asi jedno, pridam sa k vacsine.

A samozrejme ak nebude coupe tak bude musiet stacit aj 405 :D

Ale to zas kto vie ci by som tam eventualne odtial potom prisiel vobec... ;)

PS: Na to cabrio sa tesim :super kedze to je dalsi bod na mojom zozname :D

[upravil dne 21.11.2009 Y2K]

To bz bolo uplne najlepsie cez tu MY :) Ved ked pojdete na MY cez Krajne tak to nie je o nic dalej ako cez Jablonicu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...