jarson Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Len smelo chlapi, netreba sa báť, už tu bývam 16 rokov a musím sa priznať že som už ochutnal ale v poslednej dobe to akosi vymrelo...nemyslím havkovia, tý sú, už dlho nikto nič...:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Chlapi , schválne, nech ten havran praskne vo švíkoch, ukážme, že ked sa dohodneme dokážeme sa stretnúť aj vo velkom množstve. Tromfnime Báhoň ráz tolko, aspoň na počet aut. A to viem:myslim že je tu ešte kopec priaznvcov čo sa nevie rozodnúť, či ísť , či nie To stvrto.14 : Mám pocit , že asi zabezpečíš celú kapacitu Havrana (od zobáka po chvost:D:D:D:D:D:D:D:D) To pastorek: Netrp pusti zakial ťa nik nepozná:D:D:D To Qcko : Tak ak to \"výnde\" dáme tomu názov \"Minimax\"- zraz pri Senici u Havrana To marko306: ved si tie monokle zamaskuj:D:D , čo u vás v robote sa líčidla už minuli?:D:D:D:D:D To Brandejs: si myslel dva kusy \"autí\" alebo \"lidi\":potlesk To deddo306Break: vymýšlaj, vymýšlaj, teba som dávno nevidel , tak naposledy v šúrovciach [upravil dne 17/11/09 jkmtrnava] Citovat
Y2K Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 No ked ma byt velky pocet aut asi zoberiem obidve Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Mimochodom počet aut, počet ludí sa tu aj bude písať? Niečo podobné ako na velké zrazy? Aspoň bude v tom prehľad pre usporiadatela, teda aby ho \"nepiclo\" ked bude vidieť tolko \"autí\"značky PEUGEOT pokope:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super:D:D:D Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 To pastorek : Prognózu si mal dobrú, nakoniec aj Durko v báhoni \"veštil\" začína sa to naplňať:super Citovat
Medvěd Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 No - vypadá to hezky (ale pro mě, bohužoužel, fakt docela štreka). P.S. vypadá to, že bychom měli být celý červenec na Slovači, možná tedy zpískám něco vo Dvoroch nad Žitavoou - http://www.penzionzitava.sk/ [upravil dne 17/11/2009 Medvěd] Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 To pastorek, Lubk0 : už by bol aj čas myslieť na miesto a čas odchodu z TT (pre tých z okolia a z NR),napr. o 13:00 niekde za novým kruháčom na výpadovke smer Trstín a po caste by sme\" zbierali daľších. Ved len z TT a okolia by bolo cca 10. [upravil dne 17/11/09 jkmtrnava] Citovat
jkmtrnava Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd No - vypadá to hezky (ale pro mě, bohužoužel, fakt docela štreka). Potešila by nás tvoja návšteva, ked ti to nevyšlo minule, no na jeden den zdaleka........ Citovat
pastorek Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 Původně zaslal: jkmtrnava To pastorek, Lubk0 : už by bol aj čas myslieť na miesto a čas odchodu z TT (pre tých z okolia a z NR),napr. o 13:00 niekde za novým kruháčom na výpadovke smer Trstín a po caste by sme\" zbierali daľších. Ved len z TT a okolia by bolo cca 10. [upravil dne 17/11/09 jkmtrnava] Práve dnes som nad tým rozmýšľal a napadlo ma to isté. Za kruháčom na Senicu je parkovisko pri pumpe a kopu miesta na státie pri ceste. Druhá alternatíva bola až za koľajami pri servise Iveco. Aj tam je kopec placu. ...Keď to takto pôjde ďalej tak o pol roka to budeme organizovať v kultúrnych domoch. Dal som si tú robotu a podrobne všetkých zrátal. Zatiaľ mi to vychádza na 19 áut a 37 ľudí. [upravil dne 18/11/09 pastorek] Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Medvěd No - vypadá to hezky (ale pro mě, bohužoužel, fakt docela štreka). P.S. vypadá to, že bychom měli být celý červenec na Slovači, možná tedy zpískám něco vo Dvoroch nad Žitavoou - http://www.penzionzitava.sk/ To vyzerá ako zaujímavý napad, možno by prišli i \"južana\" ktorých na zrazoch veľmi nevídame. Citovat
Medvěd Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Zatiaľ mi to vychádza na 19 áut a 37 ľudí. [upravil dne 18/11/09 pastorek] To je srovnatelné třeba se zimním klouzáním a to není žádná malá akce Citovat
marko306 Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 je veľmi zaujímavé, že niekde sa nevie raz alebo dva krát do roka stretnúť pár ľudí a niekde ako v našom prípade sa každé dva mesiace naskladá nad 10 áut a nad 20 ľudí minimálne. Bojím sa ale jednoho a to toho aby nás to neomrzelo a do Piešťan príde minimum ľudí Citovat
kaper Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: marko306 je veľmi zaujímavé, že niekde sa nevie raz alebo dva krát do roka stretnúť pár ľudí a niekde ako v našom prípade sa každé dva mesiace naskladá nad 10 áut a nad 20 ľudí minimálne. Bojím sa ale jednoho a to toho aby nás to neomrzelo a do Piešťan príde minimum ľudí NEBOJ SA ... je tu pár členov až po hrob s peugeot clubom:D:D:D:D:super Citovat
pastorek Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: marko306 ...Bojím sa ale jednoho a to toho aby nás to neomrzelo a do Piešťan príde minimum ľudí Nekuvikaj. Filozofia týchto malých zrazov je v tom že: - stretáva sa skupinka ľudí ktorý majú niečo spoločné - na jedno popoludnie sa odvážia i nový - presúvame sa po okolí aby to tý nový mali blízko Vždy je jednoduchšie ísť na veľký zraz keď vedia čo ich čaká a poznajú aspom časť ľudí. Napríklad na tento je nahlásených 7 nových. Prídu, uvidia, spoznajú a buď sa im zapáči alebo nie. Citovat
petertn1 Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Aby nas nebolo malo tak sa predbezne hlasim aj ja + 1 + P407SW Citovat
Durko Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 no ale fakt by bodol niekto z vedenia ktorý by doniesol niečo zo schopu a vyzbieral by nejaké členské príspevky a bolo by to bez poplatkov. taká malá pozornosť vyjsť v ustrety slovači. pravdepodobne by nás bolo dosť na to členské ja určite Citovat
kaper Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: Durko no ale fakt by bodol niekto z vedenia ktorý by doniesol niečo zo schopu a vyzbieral by nejaké členské príspevky a bolo by to bez poplatkov. taká malá pozornosť vyjsť v ustrety slovači. pravdepodobne by nás bolo dosť na to členské ja určite Pripájam sa k durkovy. :super:super Citovat
stvrto.14 Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 Původně zaslal: petertn1 Aby nas nebolo malo tak sa predbezne hlasim aj ja + 1 + P407SW no konecne 407-ma moj plan do buduca:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.