Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Len smelo chlapi, netreba sa báť, už tu bývam 16 rokov a musím sa priznať že som už ochutnal ale v poslednej dobe to akosi vymrelo...nemyslím havkovia, tý sú, už dlho nikto nič...:D:D

Odesláno

Chlapi , schválne, nech ten havran praskne vo švíkoch, ukážme, že ked sa dohodneme dokážeme sa stretnúť aj vo velkom množstve. Tromfnime Báhoň ráz tolko, aspoň na počet aut. A to viem:myslim že je tu ešte kopec priaznvcov čo sa nevie rozodnúť, či ísť , či nie

To stvrto.14 : Mám pocit , že asi zabezpečíš celú kapacitu Havrana (od zobáka po chvost:D:D:D:D:D:D:D:D)

To pastorek: Netrp pusti zakial ťa nik nepozná:D:D:D:D

To Qcko : Tak ak to \"výnde\" dáme tomu názov \"Minimax\"- zraz pri Senici u Havrana

To marko306: ved si tie monokle zamaskuj:D:D , čo u vás v robote sa líčidla už minuli?:D:D:D:D:D:D

To Brandejs: si myslel dva kusy \"autí\" alebo \"lidi\":potlesk

To deddo306Break: vymýšlaj, vymýšlaj, teba som dávno nevidel :myslim , tak naposledy v šúrovciach

[upravil dne 17/11/09 jkmtrnava]

Odesláno

Mimochodom počet aut, počet ludí sa tu aj bude písať? Niečo podobné ako na velké zrazy? Aspoň bude v tom prehľad pre usporiadatela, teda aby ho \"nepiclo\" ked bude vidieť tolko \"autí\"značky PEUGEOT pokope:potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super:D:D:D

Odesláno

To pastorek, Lubk0 : :myslim už by bol aj čas myslieť na miesto a čas odchodu z TT (pre tých z okolia a z NR),napr. o 13:00 niekde za novým kruháčom na výpadovke smer Trstín a po caste by sme\" zbierali daľších. Ved len z TT a okolia by bolo cca 10.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No - vypadá to hezky (ale pro mě, bohužoužel, fakt docela štreka).

Potešila by nás tvoja návšteva, ked ti to nevyšlo minule, no na jeden den zdaleka........:fnuk

Odesláno
Původně zaslal: jkmtrnava

To pastorek, Lubk0 : :myslim už by bol aj čas myslieť na miesto a čas odchodu z TT (pre tých z okolia a z NR),napr. o 13:00 niekde za novým kruháčom na výpadovke smer Trstín a po caste by sme\" zbierali daľších. Ved len z TT a okolia by bolo cca 10.

Práve dnes som nad tým rozmýšľal a napadlo ma to isté. Za kruháčom na Senicu je parkovisko pri pumpe a kopu miesta na státie pri ceste. Druhá alternatíva bola až za koľajami pri servise Iveco. Aj tam je kopec placu.

...Keď to takto pôjde ďalej tak o pol roka to budeme organizovať v kultúrnych domoch. :D

Dal som si tú robotu a podrobne všetkých zrátal. Zatiaľ mi to vychádza na 19 áut a 37 ľudí.

[upravil dne 18/11/09 pastorek]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

No - vypadá to hezky (ale pro mě, bohužoužel, fakt docela štreka).

P.S.

vypadá to, že bychom měli být celý červenec na Slovači, možná tedy zpískám něco vo Dvoroch nad Žitavoou - http://www.penzionzitava.sk/

To vyzerá ako zaujímavý napad, možno by prišli i \"južana\" ktorých na zrazoch veľmi nevídame.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Zatiaľ mi to vychádza na 19 áut a 37 ľudí.

[upravil dne 18/11/09 pastorek]

To je srovnatelné třeba se zimním klouzáním a to není žádná malá akce

Odesláno

je veľmi zaujímavé, že niekde sa nevie raz alebo dva krát do roka stretnúť pár ľudí a niekde ako v našom prípade sa každé dva mesiace naskladá nad 10 áut a nad 20 ľudí minimálne.

Bojím sa ale jednoho a to toho aby nás to neomrzelo a do Piešťan príde minimum ľudí

Odesláno
Původně zaslal: marko306

je veľmi zaujímavé, že niekde sa nevie raz alebo dva krát do roka stretnúť pár ľudí a niekde ako v našom prípade sa každé dva mesiace naskladá nad 10 áut a nad 20 ľudí minimálne.

Bojím sa ale jednoho a to toho aby nás to neomrzelo a do Piešťan príde minimum ľudí

NEBOJ SA ... je tu pár členov až po hrob s peugeot clubom:D:D:D:D:super

Odesláno
Původně zaslal: marko306

...Bojím sa ale jednoho a to toho aby nás to neomrzelo a do Piešťan príde minimum ľudí

Nekuvikaj. :bacha

Filozofia týchto malých zrazov je v tom že:

- stretáva sa skupinka ľudí ktorý majú niečo spoločné

- na jedno popoludnie sa odvážia i nový

- presúvame sa po okolí aby to tý nový mali blízko

Vždy je jednoduchšie ísť na veľký zraz keď vedia čo ich čaká a poznajú aspom časť ľudí. Napríklad na tento je nahlásených 7 nových. Prídu, uvidia, spoznajú a buď sa im zapáči alebo nie.

Odesláno

no ale fakt by bodol niekto z vedenia ktorý by doniesol niečo zo schopu a vyzbieral by nejaké členské príspevky a bolo by to bez poplatkov. taká malá pozornosť vyjsť v ustrety slovači. pravdepodobne by nás bolo dosť na to členské ja určite

Odesláno
Původně zaslal: Durko

no ale fakt by bodol niekto z vedenia ktorý by doniesol niečo zo schopu a vyzbieral by nejaké členské príspevky a bolo by to bez poplatkov. taká malá pozornosť vyjsť v ustrety slovači. pravdepodobne by nás bolo dosť na to členské ja určite

Pripájam sa k durkovy. :super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...