Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nieje nad kožu. Máme doma tri 406-tky, a koža je už vnich nevyhnutný základ. Je to vždy lacnejšie kúpiť už s kožou a v dobrej výbave, ako potom ju zháňať, a možno to nakoniec vyjde drakšie.

Odesláno

páni ešte mam jednu otázku a to pre tých ktorý maju vyhrievané sedačky.Pokazilo sa vám to niekedy??? som počul že sa to kazí. čo vy na to??:myslim

Odesláno

hm lebo to chcem do toho mojho zatial nepojazdneho p406 dať no tak aby som si na to dával pozor hm no inak uvažujem čím to je že sa to tak kazí ??:myslim:myslim no sak jedine ten odporový drat čo slúži na vyhrievanie:myslim

Odesláno

na jaře jsem koupil sedačky v kůži. spolujezdcova byla v pohodě. na řidičové byla špatna ta \"dečka\" v sedáku.

ted v týdnu jsem to měnil a jsem spokojen :D

Odesláno

měl jsem to pokažené na obou sedačkách, v létě jsem opravil tu u řidiče jen na zkoušku jestli to má vůbec cenu a když jedu na ranní směnu do rachoty, nemůžu si výhřev vynachválit, dokoupil jsem tedy druhou dečku a v nejbližších dnech opravím sedačku u spolujezdce

koupil jsem toto

vyndal sedačku ven (potřeba je sada torxů na odšroubování sedačky, křížový šroubovák na sundání plasu pod kterým je buď šroub na 17 nebo 19 klíč, který drží pás)

sundá se potah, který na sedačce drží po stranách pomocí plastových klipsů

a uvnitř sedačky pomocí tvrdýho drátu, který je asi na 12 místech omotán (jeden závit) okolo drátěné výztuhy v molitanovým sedáku, ten normálně přestříhneš (později ho nahradíš plastovými zdrhovadly používanými na kabely)

po odstranění potahu sedáku je vidět samotná dečka s odporovým drátem, já to měl rozlámané asi na sto místech

ze zakoupené dečky, kterou jsem rozpáral, jsem vyndal topné těleso, upravil ho dle původního, dal zpět. Origo vyhřívání hřeje i na ledviny, je i v opěráku, po změření el. odporu jsem bohužel zjistil, že je zničené, ale opěrák jsem nerozdělával, v sedačce je airbag, bál jsem se poškození a nepřišel jsem jak sundat potah, proto mám zapojené vyhřívání jen na sedák a plně to dostačuje.

Na místa kde jsem odštípal drát z kostry jsem si připravil plastové zdrhovadla \"kabelbünde\" a pomoci nich připevnil zpět potah na sedák, od originálu k nepoznání

Snad ti to pomůže :papa

Odesláno

no to je teda experiment tieto dečky mam a používam len nevyhoda od vyhrievanej sedačky je to že sa to neustále pohybuje a nevyzera to moc estetické za radu diki no keby to neslo tak sa hned do toho dám:super

Odesláno

než někde svorkovat odporovej drát na kterým sedíš a kterej se může přetrhnout zas o kus dál, je dle mého lepší vyměnit celou dečku. Já tuhle univerzální pořídil jen kvůli vnitřku a ceně, když mi v peugeotu řekli cenu origo dečky, protočily se mi panenky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...