Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ten první odkaz: dečka není moc hustá - aby nebyl místo hřející plochy cítit jen rozpálený drát :D, přece jen ta origo z druhého odkazu, ta moje původní zničená nebo ta náhražka z mého odkazu má drátek daleko hustější

jinak v mém pidinávodě :) jsem zapoměl uvést, že jsem z origo dečky dopojil čidlo na teplotu, je na něj v sedáku pěkné místečko, tak proč ho tam nedat :D

Odesláno

no uz som zohnal kozenne a vyhrievané a zajtra idem pre ne prosim nemate niekto nafotene čo všetko treba zobrať aby som to dal do svojho peugeota lebo ja som marod a musim pre ne poslat chalanov a to su sami skodovkary a neviem ako by som im to vysvetlil prosim moc ...dik:papa:papa

[upravil dne 20/11/09 valig]

Tvoje 3 temata o sedačkách byla sloučena, pokud potřebuješ cokoliv dodat k tematu tak nezakladej jiné s podobným názvem, pokračuj v původním!!!. RH

[upravil dne 20/11/09 Radek Hurvajz]

Odesláno

No přední sedačky, zadní lavici, zadní opěradlo (2 části), boky zadních opěradel (2kusy, to co je vidět když sklopíš sedačku).

A nevím co ještě ti chybí třeba ke zprovoznění vyhřívání, nevím jak to je ve starém modelu. A pokud si můžeš vzít co chceš, tak si vezmi plasty co jsou vedle předních sedaček (rádi se lámou). :)

Odesláno

ok sak ja to teda zoberiem vsetko co sa da teda tak aby som to zhrnul potrebujem predne sedačky,zadne sedačky komplet plast medzi sedačkami RJ je pod sedačkou šofera a kabelaž k tomu uz hadam to je všetko či nie??

Odesláno

Co myslíš plastem mezi sedačky? Ty plasty co jsem myslel já jsou mezi sedačkou a sloupkem a kryjí polohovací ovládání sedačky a uchycení pyropatrony.

Ty máš ty sedačky elektrické? Já nemám, tak co se týká el. a ŘJ ti musí říci někdo jiný. :nevim

Jo a nevím jaké máš plato ale u koženého interiéru v novém modelu bývá černé. Pokud je i ve starém modelu jiné, vzal bych i to. :)

Odesláno

no takto to je jasne ze sedačky aj s plastami pri spodu aj na jednej aj na druhej strane ale to je prave to ze su el. a vyhrievane teda uz viem ze elektrika je riadena RJ pamaťovou pod sedačkou len neviem kde su tie spínače na to vyhrievanie aspoň myslím ze su pri ručnej ta sada kon ktorú tam nemam ja tam mam taku priehlbinku ako na pero a teraz neviem či mi stačí len to alebo celý plast pri ručnej ???

Odesláno

ahojte viem si zohnat sedadla kozene,elektricke,airbagy2ks,vyhrievane,tapacirum na dvere, cena je tam 300eu cize nejakych 8500cz su neposkodene ale su z anglicaka bude stym nejaky problem??napriklad piropasy?? alebo nieco take???diki

Odesláno

s pyro pásama problém nebude, jen jestli jsou z angličana tak hrozí, že spolujezdcova bude mít knoflíky na paměť namísto řidičovi, ale to stejně nikdo nezapojuje ;)

musí se tam dodělat kostra aby vše po elektrický stránce fungovalo, pohledej na fóru, někdo s bílou 406 to s úspěchem dodělal :super

Odesláno
Původně zaslal: punkac

než někde svorkovat odporovej drát na kterým sedíš a kterej se může přetrhnout zas o kus dál, je dle mého lepší vyměnit celou dečku. Já tuhle univerzální pořídil jen kvůli vnitřku a ceně, když mi v peugeotu řekli cenu origo dečky, protočily se mi panenky :D

nedělal jsi k tomu náhodou foto návod?Vyhřívání u řidiče mi nefunguje a venku se už pomaličku ochlazuje....:) btw kolik si řekli za ten drát v Peugeotu?:))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...