koblih69 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 Myslím celkem přijatelná cena: http://www.aukro.cz/item817382183_vyhrivani_sedadel_do_auta.html http://www.aukro.cz/item819415413_vyhrivaci_decka_sedadla_peugeot_starsi_modely.html Citovat
punkac Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 ten první odkaz: dečka není moc hustá - aby nebyl místo hřející plochy cítit jen rozpálený drát , přece jen ta origo z druhého odkazu, ta moje původní zničená nebo ta náhražka z mého odkazu má drátek daleko hustější jinak v mém pidinávodě jsem zapoměl uvést, že jsem z origo dečky dopojil čidlo na teplotu, je na něj v sedáku pěkné místečko, tak proč ho tam nedat Citovat
valig Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 no to nieje az take hrozné teda aspon toto a na aukre a nie v peugeote:D:D:D Citovat
valig Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 no uz som zohnal kozenne a vyhrievané a zajtra idem pre ne prosim nemate niekto nafotene čo všetko treba zobrať aby som to dal do svojho peugeota lebo ja som marod a musim pre ne poslat chalanov a to su sami skodovkary a neviem ako by som im to vysvetlil prosim moc ...dik:papa:papa [upravil dne 20/11/09 valig] Tvoje 3 temata o sedačkách byla sloučena, pokud potřebuješ cokoliv dodat k tematu tak nezakladej jiné s podobným názvem, pokračuj v původním!!!. RH [upravil dne 20/11/09 Radek Hurvajz] Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 No přední sedačky, zadní lavici, zadní opěradlo (2 části), boky zadních opěradel (2kusy, to co je vidět když sklopíš sedačku). A nevím co ještě ti chybí třeba ke zprovoznění vyhřívání, nevím jak to je ve starém modelu. A pokud si můžeš vzít co chceš, tak si vezmi plasty co jsou vedle předních sedaček (rádi se lámou). Citovat
valig Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 ok sak ja to teda zoberiem vsetko co sa da teda tak aby som to zhrnul potrebujem predne sedačky,zadne sedačky komplet plast medzi sedačkami RJ je pod sedačkou šofera a kabelaž k tomu uz hadam to je všetko či nie?? Citovat
BoneDaddy Odesláno 20. listopad 2009 Odesláno 20. listopad 2009 Co myslíš plastem mezi sedačky? Ty plasty co jsem myslel já jsou mezi sedačkou a sloupkem a kryjí polohovací ovládání sedačky a uchycení pyropatrony. Ty máš ty sedačky elektrické? Já nemám, tak co se týká el. a ŘJ ti musí říci někdo jiný. Jo a nevím jaké máš plato ale u koženého interiéru v novém modelu bývá černé. Pokud je i ve starém modelu jiné, vzal bych i to. Citovat
valig Odesláno 20. listopad 2009 Autor Odesláno 20. listopad 2009 no takto to je jasne ze sedačky aj s plastami pri spodu aj na jednej aj na druhej strane ale to je prave to ze su el. a vyhrievane teda uz viem ze elektrika je riadena RJ pamaťovou pod sedačkou len neviem kde su tie spínače na to vyhrievanie aspoň myslím ze su pri ručnej ta sada kon ktorú tam nemam ja tam mam taku priehlbinku ako na pero a teraz neviem či mi stačí len to alebo celý plast pri ručnej ??? Citovat
valig Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 diki moc snad to zoberu vsetko lebo budem musieť inprovizovať Citovat
čakom Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 vyhřívani neni vedeny přes řj sedaček. tu řj bych vubec nebral dom je to zbytečny. zapojovat to stejně určitě nebudeš. Citovat
valig Odesláno 21. listopad 2009 Autor Odesláno 21. listopad 2009 no to si presne myslim ze ju tam nechcem sak načo a je to jednoduchsie bez nej:D Citovat
čakom Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 tady jsem něco našel http://ostatni-dily-prislusenstvi.sbazar.cz/kozeny-interier-peugeot-406-pisek-o3341287.html Citovat
Guest Jaro406 Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 ahojte viem si zohnat sedadla kozene,elektricke,airbagy2ks,vyhrievane,tapacirum na dvere, cena je tam 300eu cize nejakych 8500cz su neposkodene ale su z anglicaka bude stym nejaky problem??napriklad piropasy?? alebo nieco take???diki Citovat
punkac Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 s pyro pásama problém nebude, jen jestli jsou z angličana tak hrozí, že spolujezdcova bude mít knoflíky na paměť namísto řidičovi, ale to stejně nikdo nezapojuje musí se tam dodělat kostra aby vše po elektrický stránce fungovalo, pohledej na fóru, někdo s bílou 406 to s úspěchem dodělal Citovat
punkac Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 hej jsem ti to našel člen míra buchla to dopojil s úspěchem Citovat
valig Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 nasiel som neake sedačky tak ak ma niekto zaujem...... http://auto.bazos.cz/inzerat/4694405/kozenne-sedacky-peugeot-406-coupe.php Citovat
punkac Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 hmm z angličana (je tam vidět volant) Citovat
Guest bostich Odesláno 28. listopad 2009 Odesláno 28. listopad 2009 Původně zaslal: punkac než někde svorkovat odporovej drát na kterým sedíš a kterej se může přetrhnout zas o kus dál, je dle mého lepší vyměnit celou dečku. Já tuhle univerzální pořídil jen kvůli vnitřku a ceně, když mi v peugeotu řekli cenu origo dečky, protočily se mi panenky nedělal jsi k tomu náhodou foto návod?Vyhřívání u řidiče mi nefunguje a venku se už pomaličku ochlazuje.... btw kolik si řekli za ten drát v Peugeotu?) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.