AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Roletové sú len dva po jednom na každej strane, to je asi značené v B stĺpiku.. Ale ešte sú dva v zadnom C stĺpiku. - na volante - na palubke (spolujazdec) - kolenný (vodič) - 2 x predné sedadlá na operadle zboku. - 2x roletové hore - 2x v C stĺpiku - podľa výbavy ešte 2x v zadných dverách [upravil dne 3.12.2009 AnotherOne] Citovat
Laďa Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 V B a C sloupku to bude asi jeden hlavový. Boční a hlavové nafukovací vaky \"airbagy\" vpředu/vzadu* Boční nafukovací vaky jsou zabudované v opěradlech předních sedadel a v loketních opěrkách zadních dveří*. Hlavové nafukovací vaky jsou zabudované ve sloupcích a v horní části kabiny. Rozvinou se na té straně, na které dojde k nárazu Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: Laďa V B a C sloupku to bude asi jeden hlavový. Môže byť, zdalo sa mi keď som to mal rozobrané, že C je samostatný. Citovat
Přema Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: Laďa Na DVD se můžeš dívat i v RT3, když si ji odblokuješ. Je tady na klubu vlákno. 10 airbagů? Jedině mě napadá ten 10 jako kolení u spolujezdce. Jedině ale s externím DVD...... Citovat
Přema Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Myslím že v C sloupku mají jen sedany u SW sem za hlavou zadního spolujezdce nikdy airbag neviděl, já mám 9 ale těžko by někdo měl 11.......myslím že se umístění \"bagů\" líší karoserií , má někdo z vás na sedanu airbagy v zadních dveřích v tapecu????? Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 V C sloupku pokud vím, žádný další airbag není. Ty boční hlavové (roletové, záclonové) jsou od A sloupku až do C sloupku nad bočními okny. Citovat
Přema Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 v C sloupku sem viděl u sedana.....za opěrkou hlavy vzadu na bočním plastu bylo logo \"airbag\" [upravil dne 3-12-09 Přema] Citovat
pkr Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Myslím že v C sloupku mají jen sedany u SW sem za hlavou zadního spolujezdce nikdy airbag neviděl, já mám 9 ale těžko by někdo měl 11.......myslím že se umístění \"bagů\" líší karoserií , má někdo z vás na sedanu airbagy v zadních dveřích v tapecu????? Mě bylo kdysi řečeno,že sedan má hlavové pro předek sloupek B,pro zadek sloupek C. A u SW je v sloupku B pro předek i zadek,ale při počítání pytlů se to uvádí jako čtyři. Boční zadní v tapecu dveří jsou u obou nadstandartní výbava za příplatek.Dávaj se s nima rolety na okna.Na tipcars jsem sedan s těmito bagy našel a měl uvedeno 10 bagů.Ostatní osm. Nevím,jak je to u sedanu,ale u SW by snad měl bejt kolenní u řidiče standard,takže Přena by měl mít podle výše uvedeného 11 a ti,kteří nemají zadní boční 9 bagů. [upravil dne 3.12.09 pkr] Citovat
Přema Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Ano zadní boční mám a roletky oken taky....... Citovat
pkr Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Ano zadní boční mám a roletky oken taky....... Vždyť jasný,já bohužel nee.:papa:papa Citovat
Přema Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: pkr sloupek C u sedanu Ano tohle sem myslel....takže kolik má tento sedan bagů?????? Citovat
pkr Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: pkr sloupek C u sedanu Ano tohle sem myslel....takže kolik má tento sedan bagů?????? Je u něj uvedo 10 bagů.U jiných,co je nemaj,je uvedeno 8. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Ja nemám bagy v zadných dverách a v servisboxe som napočítal 7 bagov: Volant, kolená, spolujazdec, predné sedadlá x 2, rolety x 2. Na C stĺpiku mám nápis airbag, ale to bude tá roleta. Volant, kolená, spolujazdec: Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Predné sedadlá x 2, rolety x 2 Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Viac ako 9 je podľa mňa nezmysel. Citovat
pkr Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: Přema Asi neví o kolenních......... Proto jsem psal,že nevím,jak to u sedanu s kolenním je.Jestli je v základu,nebo ne. Citovat
HonzaZ Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Pokud vím maximálně 9 airbagů. Já mám 7, nemám boční v zadních dveřích. U současných modelů se zase v základu nedávají kolenové. [upravil dne 3/12/09 HonzaZ] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.