kecod Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 zdravim vas zaujmalo by ma ze kolko ludi je tu na fore z mojho okolia. ja som z turcianskych teplic tak byma zaujmalo ze ci tu je dakto z martinskeho, teplickeho ,a blizko tychto okresou. napadlo ma ze by sme si mohly spravit taky maly zraz. Citovat
Kurt Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Kd\\ž vymyslíš lepší nadpis, než tuhle jednoslovnou pitomost, možná budeš mít víc odpovědí. Opravdu tě nenapadlo téma nazvat třeba \"Kolko tu je ludi z okolia Turcianskych Teplic?\". Citovat
Qcko Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Ja som v Turciankych casto (valam gule v termalnom:mrk), ale moc nas tu hore nie je tu na fore, skor okolie Trnavy a potom az vychod:nevim Citovat
jkmtrnava Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 Qcko : a chalani z ZA,LM, ZV Ti nič nehovoria:D to sú len čo ma napadlo. kecod: ak sa pozrieš na úvodnú stránku, máš tam aj \"členovia\" otvor, zorad si podla štátu, a hladaj \"svoju krvnú skupinu\" povedané po lopatysticky a uvidíš, prípadne možeš kontaktovať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.