Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307>prodána!! a 306 cabrio naprodej !! by wojtěch,

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak se pokouším o nový vzhled budíku ale zatím nevím na jaký papír to vytisknout ať to nedělá fleky zkoušel jsem obyč papír a jak to prosvítím světlem tak to dělá fleky nevím co to udělá v autě pod ledkama...

tady fotka jak chci aby to vypadalo..

-6-e1ds.jpg

Odesláno

taky jsem nad tím kdysi laboroval, ale pak jsem se na to vykašlal, řešil jsem to přímo v tiskárně kde jsme hledali materiál podobný tomu co je na buducích ale marně

Odesláno

zimácích v neděli tu napadlo cca 35cm sněhu . u nás na dvoře kdo přijel tak zapadl :D, včera ještě cesta mezi 2mi vesnicemi nebyly prohrnuté jsem to odhrnoval já nárazníkem :D¨

jj na Francouzskem foru jsem našel, že to tiskli na 255gr papír a že je to ok.. musím zkusit sehnat papír a jdu zkoušet, hlavně velikost bude ještě sranda..

Odesláno

Jop, dělali jsme to kámošovi na eskortovi, nakonec to bylo taky na fotopapíru a dopadlo to celkem dobře.. někde na netu jsme našli i šablonu, do který jsme ty budíky dělali...

• O 2 týdny později...
Odesláno

folie na střeše nebude.. :( nepovedlo se.. tak velkou plochu jsme nezvládli nalepit.. zrcátka jsem polepil do černé, znak mám černý, ale střecha jedině někdo kdo to umí... :(

kdo by věděl o někom kdo lepí v okolí ostravě napište...

Odesláno

Keď som to auto videl v nedeľu na zraze live, tak som si povedal, že tomu tá čierna fólia na streche vôbec nechýba :)

Inak, na interiéri a kolesách som nechal oči :mrk Treba uznať, že to sú fakt luxusné časti tvojej 307 :super

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak nějaké novinky...

jsme krapet \"blbli\" :D

1014091_10200268463774475_2135647161_n.jpg

1014128_10200268468214586_161301527_n.jpg

a v kufru se mi usadil subwoofer FLI toho jsem nefotil :D..

dneska mi od badisaka došly kosti na přední nápravu a nová trubka na výfuk stará nějak vyhnila, tak jsem hned i vyvařil zadní tlumič ať vydrží co nejdéle :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...