Grlik Odesláno 20. březen 2013 Odesláno 20. březen 2013 budou i tmavé kola? na ty bezpečáky to myslím jde celkem v klidu Citovat
wojtěch Odesláno 20. březen 2013 Autor Odesláno 20. březen 2013 kola zatím ne možná časem ale už jsem nad tím přemýšlel... no tak já mám bezpečáky a ony mají kulatou hlavu a tady tyto krytky jsou na 19 hlavu šroubu.. Citovat
jozefvorisek Odesláno 1. duben 2013 Odesláno 1. duben 2013 No to tvoje auto je neskutočné vysvetli mi prosím ťa, ako si zmenil farbu budíkov na bielu a čo všetko je k tomu treba? Citovat
wojtěch Odesláno 1. duben 2013 Autor Odesláno 1. duben 2013 musíš přepájet ledky jsou tam SMD led diody... takže potřebuješ pájku a ledky http://chrispm.free.fr/modif-index.htm tady je návod.. [upravil dne 1/4/13 17:16 od wojtěch] Citovat
wojtěch Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 tak se pokouším o nový vzhled budíku ale zatím nevím na jaký papír to vytisknout ať to nedělá fleky zkoušel jsem obyč papír a jak to prosvítím světlem tak to dělá fleky nevím co to udělá v autě pod ledkama... tady fotka jak chci aby to vypadalo.. Citovat
Grlik Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 taky jsem nad tím kdysi laboroval, ale pak jsem se na to vykašlal, řešil jsem to přímo v tiskárně kde jsme hledali materiál podobný tomu co je na buducích ale marně Citovat
wojtěch Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 no zkusím koupit fotografický papír ale ten se bojím že neprosvítím.. pak už jedině nějaká folie. Citovat
Grlik Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 no ukazovali mi nějakou folii ale ta vypadala dosti divně Citovat
wojtěch Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 já přemýšlel nad normální bílou folii co je na lepení ale to bude asi taky hrubé kura.. Citovat
Moral3z Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Fotopapír by měl snad být ok máš už foto s těma krytkama šroubů? Nebo seš na zimácích? [upravil dne 2/4/13 18:10 od Moral3z] Citovat
wojtěch Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 zimácích v neděli tu napadlo cca 35cm sněhu . u nás na dvoře kdo přijel tak zapadl , včera ještě cesta mezi 2mi vesnicemi nebyly prohrnuté jsem to odhrnoval já nárazníkem ¨ jj na Francouzskem foru jsem našel, že to tiskli na 255gr papír a že je to ok.. musím zkusit sehnat papír a jdu zkoušet, hlavně velikost bude ještě sranda.. Citovat
Moral3z Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Jop, dělali jsme to kámošovi na eskortovi, nakonec to bylo taky na fotopapíru a dopadlo to celkem dobře.. někde na netu jsme našli i šablonu, do který jsme ty budíky dělali... Citovat
koblih69 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 Prodává se polyesterová samolepící fólie která se dá potisknout v laserové tiskárně. Citovat
wojtěch Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 díky nemáš odkaz na konkrétní z kterou máš zkušenost co se dívám tak jsou polyesterové folie i pro inkoust ale to asi bude taky takové flekaté. tady i pro inkoust tady pro laser [upravil dne 2/4/13 20:23 od wojtěch] Citovat
wojtěch Odesláno 11. duben 2013 Autor Odesláno 11. duben 2013 folie na střeše nebude.. nepovedlo se.. tak velkou plochu jsme nezvládli nalepit.. zrcátka jsem polepil do černé, znak mám černý, ale střecha jedině někdo kdo to umí... kdo by věděl o někom kdo lepí v okolí ostravě napište... Citovat
Moral3z Odesláno 11. duben 2013 Odesláno 11. duben 2013 škoda... ale střecha by slušela, tak snad někoho najdeš Citovat
Marek.206 Odesláno 15. duben 2013 Odesláno 15. duben 2013 Keď som to auto videl v nedeľu na zraze live, tak som si povedal, že tomu tá čierna fólia na streche vôbec nechýba Inak, na interiéri a kolesách som nechal oči Treba uznať, že to sú fakt luxusné časti tvojej 307 Citovat
wojtěch Odesláno 20. červen 2013 Autor Odesláno 20. červen 2013 tak nějaké novinky... jsme krapet \"blbli\" a v kufru se mi usadil subwoofer FLI toho jsem nefotil .. dneska mi od badisaka došly kosti na přední nápravu a nová trubka na výfuk stará nějak vyhnila, tak jsem hned i vyvařil zadní tlumič ať vydrží co nejdéle Citovat
Marek.206 Odesláno 20. červen 2013 Odesláno 20. červen 2013 Omrzela ťa čierna fólia? Myslím, že takto to trochu ožilo Je to fajn Citovat
wojtěch Odesláno 21. červen 2013 Autor Odesláno 21. červen 2013 nn mám ještě jedny kryty, tak to budu střídat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.