Kawa Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Chci se zeptat jestli jste někdo měnil ten spodní černý plast na předním náraníku.Jaká je zhruba cena a jestli se jedná o jeden díl v kuse a nebo je rozdělěný na pravou a levou stranu,já totiž v části pod espézetkou ten plast nemám,tak nevím jestlí je to urvaný a nebo je ta lišta jenom postranách.:myslim Myslím že asi nejsem jedinej kdo má u tohohle auta pošramocenej tenhle spodní díl nárazníku.........obrubníky forever:roker [upravil dne 9/11/09 Kawa] Citovat
Laďa Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Nevím který spodní díl myslíš, ale nárazník je jeden celý kus. Citovat
Araya Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Nene,Laďo,Kawa myslí černý plastový lem,který je uchycený ještě pod nárazníkem a slouží jako ochrana před zvýšenou nájezdovou plochou,abys zavadil tou lištou,která je z měkčího plastu a ne nárazníkem.Kupuje se zvlášť a stojí kolem 16OO,-kč jestli se nepletu. Citovat
Araya Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=53656,toto je ono a cena je tam trochu jiná ale celkem jsem to trefil. Citovat
Araya Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 http://www.aci.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=53656 Citovat
Kawa Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 Dík za odkaz 1855,- a je to na dva kusy. Mno tak zničený to zas nemám takže někdy příště.Ale hlavně že jsem v obraze:roker Citovat
HonzaZ Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Tak to už klidně origo 1763,- Czk. Citovat
Kawa Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 Tak jestli originál v peugeotu je levnější tak není co řešit Citovat
Knedla Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 ja tam jeden plast nemam a kaslem na to...podznacku som vyhodil a znacku som prisroboval ku narazniku takze nie je nizsie ako naraznik a je to v pohode Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.