MilanF1 Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 Pěknej motor, ať šlape, jenom pro mě spaluje špatnou kapalinu Citovat
F.I.K Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 Právě že správnou, nafta mi do nádrže nesmí Jinak práce pomalu pokračují, z převodovek už je jedna funkční (doufám) a většina motoru vyčištěná-zítra na něj jdu naplácat barvičky. Navíc jsem objevil turbo z xantie CT za docela zajímavou cenu, takže si ho dojedu vyzvednout a uložím doma do poličky kdybych měl třeba v budoucnu roupy Ted už jen doladit pár kablíků, udělat rozvody, sehnat lepší bzdy a snad už s ním budu moct do auta. Citovat
F.I.K Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 Pár špionážních fotek z průběhu: Citovat
F.I.K Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 Měl jsem 2 převodovky, ale v každé něco chybělo, nakonec se mi dokonce podařilo složit jednu. Je tam delší Pětka. Citovat
F.I.K Odesláno 8. červenec 2010 Autor Odesláno 8. červenec 2010 Víko bylo neskutečně oloupaný, tak jsem to všechno strhal dolu, ale když jsem uviděl jak je to pod původní barvou domlácený, tak mě trochu přešla chut a už jsem se s tím tolik nepiplal. Celý motor vyčištěný acetonem a některé části v barvě. Barvy jsou původně na brzdy a at jsem odmaštoval jak jsem chtěl, tak se mi červená pořád šíleně zvedala. Nakonec to dopadlo skoro líp, než jsem očekával. A už se to blížííí. [upravil dne 8/7/10 F.I.K] Citovat
F.I.K Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Tak dneska jsem vytáhl původní motor nový posadil místo něj a vyrobil snad milion držáků... Pak sem zjistil, že mi nepasuje ani jedna poloosa ze tří sad, co jsem si připravil, krátká snad půjde přeskládat ze dvou kusů, jen doufám, že nebude mos dlouhá, druhou budu muset říznouta převařit, snad to nebude dělat bordel. Zítra snad dám dokupy ty poloosy a snad bych mohl stihnout předělat řázení na dvoutáhlový. No a brzy už to snad povrčí. Občas si tak říkám, že jsem se na to radši nevy.... Citovat
F.I.K Odesláno 8. srpen 2010 Autor Odesláno 8. srpen 2010 Tak konečně to žije, dneska proběhla řada testovacích jízd a vždycky nějaký problém (většinou s řazením) To se nakonec podařilo vyřešit (snad už definitivně). Pořád mi to přišlo že jede nějak bídně, nakonec jsem vyndal svíčky, který byly vypálený šíleně doběla, tak jsem teda začal řešit směs. Jenže jak se na tom nastavuje bohatost? Dalo mi to docela zabrat, ale pak mi došlo, že ta klapka s potíkem a pružinkou asi nebude jen na nastavení volnoběhu, takže jsem ještě v 10 v noci šteloval a provedl další projíždku. Už to frčí celkem slušně, ale vypadá to, že to mám zas moc bohatý, takže příští pátek proběhne další štelování snad už k dokonalosti. O víkendu hodím pár fotek jak se mi motor málem nevešel... [upravil dne 8/8/10 F.I.K] Ještě taková vtipná příhoda z dnešního rána kdy jsem absolvoval první projíždku: Nastartuju a přijde mi to, že má na volnoběh jaksi divný zvuk, na to přichází táta a povídá, že se mi to nějak hádá, asi špatný svíčky. Vyjíždím z dílny a po pár metrech mi došlo, že jsem si včera večer odpojil kabej od jedný svíčky abych se dostal ke klínáku [upravil dne 8/8/10 F.I.K] Citovat
peugeot09 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Ty seš blázen a nejspíš i jeden z těch několika málo lidí, kterým se kompletní přestavba motoru povedla. Gratuluju. [upravil dne 8/8/10 peugeot09] Citovat
F.I.K Odesláno 20. srpen 2010 Autor Odesláno 20. srpen 2010 Dík, byla to docela šílenost, ale ted mám docela radost, konecne je to snad nastavený všecko správně, takže už necuká a dokonce i benzín mi přestal týct výfukem. Ted už to docela i letí a až mě to přejde a udělám všecko potřebný okolo, tak je v záloze turbo . Citovat
F.I.K Odesláno 17. září 2010 Autor Odesláno 17. září 2010 Tak před pár týdny mi přišel z opravy Magnat Century 1100- ten pohání sub s Eminence delta 15LF a dnes jsem koupil Mac audio Z4200 na předky. No nejsou zrovna nejmenší... Bednu fotit nebudu, je taková provizorní, časem bych chtěl udělat dvojitou podlahu. Citovat
maxipaja Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 koukam pekna vybavicka az budes delat tu 2podlahu tak jsem hod nejaky fotky docela by me to zajimalo uz jsem o tom taky uvazoval ale zatim nijak realizoval Citovat
F.I.K Odesláno 12. prosinec 2010 Autor Odesláno 12. prosinec 2010 Tak vymyšlený to mám, jen mám ted trochu moc důležitější práce okolo Jinak tady trocha aktualizace, Borbety od wooodyho, zatim jsem na ně ani nešáhl, ale do léta bych je chtěl vyleštit a sehnat pokličky bez matice. Dál mám vzadu nově torzky z kombíku a brzy bych se chtěl pustit do zahlazení lišt, předního nárazníku a pak to pude asi do černého matu. Tady video ze soukromého spritu s coupé, podruhé mi o kousek ujel. Jinak nedávno jsem objevil zázrak jménem biothanol, prvně 1:1 s benzínem, všechno v pořádku, najel sem nějakých 350km bez problémů, startoval parádně, Včera jsem dal už 2:1 a opět přidal na směsi (píše se, že při použití čistého ethanolu se má přidat cca 30 procent). Následně jsem vyrazil do Prahy, načež mi nějakých 120km od baráku auto párkrát zacukalo a přestalo jet, nejde benzín. Neříkám, že mi nemohla pumpa odejít stářim, ale je to trochu divný... K autu se dostanu až v sobotu, tak potom budu vědět víc. [upravil dne 12/12/10 16:10 F.I.K] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 no koukam ze ti to jede hodne hezky :-)) doufam ze se nekdy nekde potkame na sprintech spolu :-) Citovat
F.I.K Odesláno 16. prosinec 2010 Autor Odesláno 16. prosinec 2010 Dík Když všechno vyjde, tak by tam do jara mohla být technika z Gti-6, to už by zas bylo o chlup lepší. Jo rád bych s někym poměřil síly. Citovat
F.I.K Odesláno 19. prosinec 2010 Autor Odesláno 19. prosinec 2010 Tak záhada objevena, ethanol je v klidu, přestala kostřit kostra na relátku k čerpadlu. Nevím proč, opravím zítra za světla, jen mě občas fascinujou tyhle zvláštní pežotí závady v elektrice. Když už to budu mít rozebraný, aspon přehodím baterku do kufru aby se mi k motoru vešlo sání, jistič už je doma, kabely natežené, tak to bude rychlovka. [upravil dne 19/12/10 16:05 F.I.K] Citovat
F.I.K Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 Tak v úterý jsem si udělal výlet do H.K. pro nový motůrek z xsary VTS, zadní nápravu a přední stabilizátor z toho samého. Tad aplikuju na motor a nápravu nějaké barvičky a zas se na tom začne makat. Autíčko mi už přez měsíc stojí před barákem s prasklým diferákem a já musim jezdit s naftákem Ted mě toho čeká opravdu moc, přetěsnit motor, udělat elektriku a když už bude auto rozebraný, tak se do toho pustim od podlahy, budou se měnit i silentbloky, brzdy, zavařovat lišty a bude se dělat celolak. Aby toho nebylo málo, bych se časem chtěl pustit do čtyřklapky. Tady je pár fotek, postupně ještě nějaké dodám. xu10j4rs aneb citoen bx bimoto Citovat
F.I.K Odesláno 27. únor 2011 Autor Odesláno 27. únor 2011 Chtělo by to sponzora, udělal jsem si radost s mašinou, takže ted trochu chybí penízky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.