festlak405 Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Mam problem ze mi blbne motor po zahriati na prevackovu teplotu neviem si stym rady za studena chyta drzi volnobeh ide pekne ale po zohriti na tych 80 c nedrzi volnobeh skapina nechce chytat a po prudkom pridani plinu streli do vifuku a zdochne.Este je tam taka vec ze ket ide zdochnut tak niekedy auto chiti posledny dich ale motor sa toci opacne fakt neviem co stym ak dakto vie poradte prosim. Citovat
Maverick Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Řekl bych, že tohle bnude mít na svědomí teplotní čidlo. Citovat
festlak405 Odesláno 8. listopad 2009 Autor Odesláno 8. listopad 2009 no napadlo ma to tak to bolo prve co som vimenil za nove a nepomohlo mu Citovat
Maverick Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 A zkoušel sis třeba vyblikat chyby z řídící jednotky? [upravil dne 8/11/09 Mef] Citovat
festlak405 Odesláno 11. listopad 2009 Autor Odesláno 11. listopad 2009 no neskusal lebo nemam ziadnu dokumentaciu o tom kolko bliknuti co znamena.dat tam dvanast voltovu ziarovku alebo led diodu s odporom? Citovat
valig Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 zdravim ja si myslim ze problem bude s VN trafom skuška sa da spraviť tak ze po vytiahnuti trafa sa tam nastrci sviecka a potom prilozi ku kostre(blok motora) a ked hadze iskru tak je to ok toto treba urobit na vsetkych valcoch a potom budes vediet ale davam tomu tak 90% Citovat
qwertz90 Odesláno 11. listopad 2009 Odesláno 11. listopad 2009 přesně tak, to že ti to strila do vyfuku a motor se toči obracene bych hledal problem v zapalovani... Citovat
festlak405 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 jj problem je v elektrickej sustave indukcna cievka to neni meral som ju neni prerazena a aj som ju skusal zamenit za inu ci nema skreslenia po ohriati dnes som vicistil prietokomer vzduchu nesedel i odpor teras us sedi a dalej mam podozrenie ze to roby skrinka kontaktou ktora je napojena na sacej klapke idem ju skusit zostelovat ci pusta volnobeh vtedy kedy ma a akselerator ties. Citovat
festlak405 Odesláno 12. listopad 2009 Autor Odesláno 12. listopad 2009 jj problem je v elektrickej sustave indukcna cievka to neni meral som ju neni prerazena a aj som ju skusal zamenit za inu ci nema skreslenia po ohriati dnes som vicistil prietokomer vzduchu nesedel i odpor teras us sedi a dalej mam podozrenie ze to roby skrinka kontaktou ktora je napojena na sacej klapke idem ju skusit zostelovat ci pusta volnobeh vtedy kedy ma a akselerator ties. Citovat
What the Hell... Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Pritelkyne auto delalo to sami,sice mela bmw,ale za zkousku to stoji.Tvrdili ji ze to dela vaha vzduchu pak ho zborila na totalku,takze nevime Citovat
pastorek Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: qwertz90 přesně tak, to že ti to strila do vyfuku a motor se toči obracene bych hledal problem v zapalovani... To s tým točením obrátene, dúfam, myslíš iba ako žart. Strieľanie do výfuku býva spôsobené neskorým predzápalom kedy sa pri ešte vybuchujúcej zmesi už otvára výfukový ventil, alebo veľmi bohatou zmesou keď presýtená sa nezapáli vo valci ale až vo výfuku. Citovat
qwertz90 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: qwertz90 přesně tak, to že ti to strila do vyfuku a motor se toči obracene bych hledal problem v zapalovani... To s tým točením obrátene, dúfam, myslíš iba ako žart prosim dovysvetlit a poucit... Citovat
pastorek Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Nejde o poúčanie ale toto fórum číta i spústa ľudí ktorý nemajú o motoroch ani šajnu a keď si prečítajú takúto informáciu tak sú schopný ju šíriť ďalej. Tak vznikajú fámy a mýty. Citovat
qwertz90 Odesláno 13. listopad 2009 Odesláno 13. listopad 2009 Původně zaslal: pastorek Nejde o poúčanie ale toto fórum číta i spústa ľudí ktorý nemajú o motoroch ani šajnu a keď si prečítajú takúto informáciu tak sú schopný ju šíriť ďalej. Tak vznikajú fámy a mýty. ano to je uplna pravda....tim to omlouvam:papa Citovat
festlak405 Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 Nie nekecam motor sa v urcitej situacii dokaze otoct opacne vlastne ide zhasnut a ket su otacky na minime zacne triast motorom a zacne vrcat zvlasne ako vylagrovany hladky diezel nevedel som co to je nereagovalo na plyn a potom som skusil zaradit jednotku a siel som dozadu a urcite to bola jednotka lebo spiatocku mam od seba do zadu neda sa to donutit rostoci uroby to obcas Citovat
qwertz90 Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 jak sem rekl myslim ze je problem v tom zapalovaní.....bohuzel neznam tento motor, ale myslim ze tohle by klidne mohl delat spatny predstih neboli moc velky predstih a to protoceni motoru opacne kdyby byl predstih fakt velky(ze by k horeni smesi doslo jeste pred horní uvrati pistu) tak by klidne tech par otacek mohl motor udelat pospatku(samozrejme by nejel na 1000ot/min, spis by jenom tak poskocil)....tohle slo dosahnout u zapalovani s klasickym kontaktovym(bezkontaktovym)mechanickym rozdelovacem ale jak rikam tento motor neznam.... [upravil dne 16/11/09 qwertz90] Citovat
valig Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 a nemoze to byť aj podpálený ventyl nemusí byť moc ale stačí aby ho podfukovalo:myslim:myslim Citovat
festlak405 Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 no predstih je riadeny riadiacou jednotko nesteluje moze bit aj ventil len ja zacinam mat tusak ci neskocil rozvod na jednej vacke o zub to by mohlo mat podobne vlastnosti dem skusit pozret tie rozvoy a potom uvidim Citovat
qwertz90 Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 Původně zaslal: festlak405 no predstih je riadeny riadiacou jednotko nesteluje moze bit aj ventil len ja zacinam mat tusak ci neskocil rozvod na jednej vacke o zub to by mohlo mat podobne vlastnosti dem skusit pozret tie rozvoy a potom uvidim jo to by taky mohlo byt ono...s tema rozvodama [upravil dne 16/11/09 qwertz90] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.