Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, na jaře bych rád zakoupil zahradní traktůrek a rád bych slyšel od někoho kdo má zkušenosti na co si dát pozor, s čím jste kdo spokojen atd. Prostě rady z vlastní zkušenosti :)

Díky všem

Odesláno

Naši mají traktůrky dva,s manuální převodovkou,dá se s tím docela slušně lítat.Jediný problém bývá s převodovkou,občas se ulomí nějaký přesuvník,ale je to tím,že se s tím tahal vlek od auta a docela naloženej.Jinak žádný problém.Značka je to mám pocit MTD,sekačka 81 cm.Jinak tátovi se ho povedlo otočit přes boudu,asi třikrát se otočil,je pokřivená sekačka,ale jinak přežil.Takže bacha na nájezdy do svahů:D

Odesláno

no ono taky záleží kolik do toho chceš dát penez...jen ne husquarnu...špatně hází do koše a mají tam slabej motor...u nas na obci mají starjet a seká parádně i vysokou a mokrou trávu sbírá krásně..

Odesláno

no hledal jsem už docela dost po netu a zarazilo mě že v testech vychází nejlíp mountfield. Starjet sem okukoval taky ale je to dost drahý a už profi, potřebuju sekat cca hektar.

Odesláno

mountfield nebrat!! strašně jezedácky udělaný, taková výměna oleje to je vyšší dívčí a mytí po sekání je tak na hodinu, má to všude plno všelijakejch háhybů kam ti nalítá tráva a nemůžeš ji pak dostat pryč, jakej máš rozpočet

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

proč 17koní?my máme 12koní a nemá to problém utáhnout naloženou káru za auto. zkus se kouknout po značce Stiga

No tak o tom žádná, otázkou je jak dlouho to vydrží páč jede pořád na plno při takovej zátěži a přecejen to není sekačka kterou si koupíš jednou za 5 let novou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...