Fakir Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Mám Volvo sotva tři neděle a dneska, zatímco jsme byli na obědě, mi přibyla jakási tenká, dlouhá a lehce klikatá rýha na levém boku, kousek pod úrovní klik. Vím, že mnohé z vás to taky potkalo, proto mne zajímá, co v takové situaci děláte. Nějak mi ani nejde být nasranej, spíš u mně převládá pocit rezignovaného nepochopení. Ještě že neznám autora, protože by mi asi hrozilo vězení... Citovat
Qcko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 No tak v takom pripade ostava len jedno, zmierit sa s tym a dat si to rozlestit, ak to nie je moc hlboke:roll Inak takychto ****** asi nikdy nepochopim:bojim A raz som videl, ako mala zenska rifle a na zadnom vrecku mala zips a prechadzala pomedzi 2 auta a tiez na jednom spravila tym zipsom ryhu:nevim Citovat
ozzy56 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 nedá se dělat nic,prostě pech na nějakého tupce... Citovat
peugeot09 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 S tím holt musíš počítat, závistivých komoušů je všude jako máku. Nic takového se mi naštěstí ještě nestalo, takže jsem to neřešil a doufám, že v budoucnu ani řešit nebudu. Pokud ta rýha není nijak hluboká, dá se to vcelku slušně rozleštit Tempem... Citovat
wooody Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 taky já bych tu ženskou seřval jak psa.... a říc mi todle chlap tak nevim jestli bych se udržel klidnej..... Citovat
Fakir Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Já vím, že s tím nic dělat nejde. Mělo by to jít rozleštit, ten lak je na tom naštěstí ještě tvrdej, ale stejně... prostě nechápu. honza406: asi bych na tvém místě porušil zvyk, že ženský se nemlátí. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Fakíre já děti nebiju ženská které je ve věku 25+ něco s dvěma haranty ,však se jí to vymstí časem Citovat
Fakir Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: honza406 Fakíre já děti nebiju ženská které je ve věku 25+ něco s dvěma haranty ,však se jí to vymstí časem No však, to je moje věková kategorie. Citovat
309GT Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: honza406 kdysy jsem to řešil nyní už to nemá cenu.Lidi jsou jací jsou ,když mne na parkovišti ženská bouchla do dveří jen se koukla a řekla co čumíš debile.A její dětičky se jen tlemili,pěkný příklad pro děti jak se chovat . Proto vozím v autě dřevěného kamaráda;) Jinak ten pocit znám,v červnu mě někdo naj*bal u Penny celej zadek a ujel,ale bohužel nepomůžeš si jinak než to překousnout a číhat kdo přijde dalsí a pak mu to dát sežrat za oba:D Citovat
Hadra Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Jo, mně udělal nějakej dobrák škrábnul kapotu na fábii takovým stylem, že je tam zhruba 50cm rýha. No a rozleštit to nejde, takže se kapota bude stříkat. Ve škodovce bratru 6-8tis ( mi sdělili telefonem ). Citovat
309GT Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 To bych se na škodovku vys*** a dal to někam do lakovny za 50% ceny;) Ale je to svinstvo,na cizí auta se nesahá Citovat
Hadra Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: 309GT To bych se na škodovku vys*** a dal to někam do lakovny za 50% ceny;) Ale je to svinstvo,na cizí auta se nesahá No já musím, protože to mám trošku složitější. Ale je to řešené přes pojistku, takže to platit nebudu. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 pres pojistku by to melo jit, kazdopadne nenadelas nic v nemocnici v rakovniku se naky idioti postavili vedle coupe tak blizko, ze jsem nemohl ani jednou stranou dovnitr. No co coupe pujde asi pod celolak (doufam), tak me nejaky odreni dveri nesralo, nemaj si stoupat jako idioti, 25 cm na prulez 100 kil a na tak velky dvere je malo. jestli jsem jim to odrel nevim, nevypadalo to, coupe je taky ready. Rada pro vsechny, stoupejte si pokud mozno pod kamery, tam vam je dispecer schopen dohledat vinika, popripade auto, ktery do vas bouchlo. Tim ze v tom pracuju, tak si hlidam kde jsou kamery a kde ne :-) Ne ze mi zaberete mista Citovat
jamad Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 jen jak jsem si koupil 406tku, tak mi na parkovišti hnedka nějakej blbec vyškrábal na blatník p.ča ... takovýhle lidi bych střílel Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Myslim ze je uplne jedno, ci na kamere zbadas, kto ty klucom obehava auto. Zrovna v tak velkom meste ako praha, aka je sanca ze toho cloveka este niekedy stretnes ? a jaka ze ta prumyslova kamera je tak draha, ze se to bude dat detailne priblizit ? Pro tyhle veci se bojim snad koupit novejsi auto . Uz na starem pugu ma boli kazdy skrabanec, nevim si to predstavit na novejsim a drahsim aute. Citovat
marQo Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 No mne asi po dvoch týždňoch od kúpy v podzemnej garáži istého OC odj.bali na zadných pravých dverách 3x2 cm až po základovku . Keď som prišiel a uvidel to som myslel, že ma je... Keby som ho tam vtedy chytil tak za seba neručím. No odvtedy chodím do spomínaného OC na favorite a číham či ho nestretnem lebo auto si pamätám len špz nie. Potom by ešte len zakúsil ako vyzerá auto pri cúvaní z otvorenými dvermi Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 no zaberu si člověka skoro az detailne, predam fotky nebo i videa policajtum a treba ho chyti. Bude se divit, ale mel jsem tady jednoho zlodeje, tak dlouho chodil az ho strazny poznal, chytil, predal policajtum spolecne s peti zaznamy ruznych kradezi. No a uz sedi, mel to nad dvacet tisic :-) Ted nam tu dodavka nacouvala do auta, sofer se sel podivat, co udelal a odjel. Za pul hodky ho capli :-) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Scratch no zaberu si člověka skoro az detailne, predam fotky nebo i videa policajtum a treba ho chyti. Bude se divit, ale mel jsem tady jednoho zlodeje, tak dlouho chodil az ho strazny poznal, chytil, predal policajtum spolecne s peti zaznamy ruznych kradezi. No a uz sedi, mel to nad dvacet tisic :-) Ted nam tu dodavka nacouvala do auta, sofer se sel podivat, co udelal a odjel. Za pul hodky ho capli :-) Jo zlodej je neco jineho Dodavka je taky neco jineho, ale cloveka co skrkne auto klicem neidentifikujes pomoci SPZ a ani policajti ho nebudou honit, si myslim, za takovou vec, jako poskrabani auta ... Ale v kazdem pripade je to mala sance dle meho ... Citovat
dolly1010 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Nepochopím tyhle idioty co ničej cizí věci. Když vidím třeba na netu video nějakýho debila jak rozkope třeba popelnici, tak se mi otevírá kudla v kapse Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.