Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Připojím se k dotazu. Koukal jsem na kabel v odkazu a docela by mě zajímalo, jestli někdo nemáte praktickou zkušenost. Stačilo by mi, kdybych si uměl přečíst chybu a případně ji smazat. Jedna návštěva borců v servisu stojí stejně jako kabel :)

Už se to tady probíralo nesčetněkrát, ale výsledek žádný :)

díkes

Odesláno

Tyto kabely pracují s programy jako Scan Tool,Real Scan,DigiMoto a pro starší auta tř.Engine Check.S Lexií ti to opravdu fungovat nebude (bohužel).K tomu potřebuješ toto.....

[upravil dne 5.11.2009 sekaj]

post-0-14109610725854_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

A kterej kabel teda zvládne diag. a vymazání chyb? Nějak se v tom ztrácím...a taky kterej soft je lepší? Nechci se hrabat v BSI, ale třeba aby mi to napsalo chyby...

Odesláno

Něco možná budeš moci dělat, ale moc bych na to nespoléhal. Podívej jak tam píšou dle tabulky, že je to vhodné snad pro všechna vozidla a nakonec napíšou, že to není vhodné místo VAG COM. Nevím, ale aby sis s tím nenadělal ještě větší problémy.

Odesláno

Tak díky za odpověď, jdu objednávat. Počítač vyřeším tak, že si poskládám jeden kus do garáže a použiju usb prodlužovák, noťas se mi kvůli tomu kupovat nechce.:myslim

Odesláno

Redukci asi seženeš ale už si do ní nenainstaluješ příslušnej diagnostickej program.Ty jsou kompatibilní s Windows Vista,XP,2000 apd.Ty tam ovšem máš Symbian či Windows mobile.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ještě bych se vrátil k tomuto tématu...mám ten výše uvedenej kabel, nainstaloval jsem ho dle návodu, ale žádnej soft mi nenajde připojený auto. Má někdo tip, co s tím, případně jakej soft použít a jak ho nastavit?

Odesláno

stjný problém. Mám ELM327 a soft si s autem nerozumí. Mám tip na původce problému - 307 2,0HDi ůdajně komunikuje ještě přes K-line.

Zatím brouzdám a stahuju softy. o výkendu se do toho pustím.

• O 8 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...