Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam mozna blbej dotaz ale za boha ho nemuzu najit rele steracu. Skousel jsem vsechny rele co mam u pojiskovky,vsechny jsem postupne skusil vyndat a sterace sli porad. Jestli nekdo vite kde je schovany dejte vedet. Mam 306 starsi typ 1,6i dik za odpovedi

Odesláno

dolly1010 ty jo diky naty jsem uplne zapomel snad tam bude to spravne. me jako chodi ale treba se v pulce zaseknou a oziva se jakoby zvuk jiskreni. Nevim skusm juknout tam dam dyztak vedet co dal zatim mockrat dik chlapi

Odesláno

to relátko je pod volantem za pojistkami... viz foto. je to když se koukneš od spojkovýho pedálu nahoru nalevo... mám rv. 96

[upravil dne 4/11/09 Petrn0]

post-0-14109610714753_thumb.jpg

Odesláno

jj diky chlapy moc . vcera jsem to dalal a zjistil jsem ze to tim neni tak jsem sel po moturku rozebral jsem ho a ten byl zajetelenej no nechci rict jak tak jsem ho vycistil a dela to poradt to sami, :autnakonec jsem zjistil ze je ulomena 1 pacicka vtom privodu elektriky do moturku steracu tak jedu koupit jiny :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...