Hafity Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Zdravím počítačové odborníky! Jak uvádím v nadpisu, přestaly mi fungovat \"Oblíbené položky\". Kliknu na některou z nich a nestane se NIC. Navíc nemohu na internetu rozkliknout žádný odkaz, ani foto, např. na Aukru. Objeví se hláška: Požadovaný vyhledávací klíč nebyl nalezen v žádném aktivním aktivačním kontextu. Ještě nutno říci, že jsem měl s PC problém, náhle se zpomalil tak, že na něm nešlo pracovat. Vyřešil jsem to opravou XP pomocí origo/legal CD. Zdá se, že vše je v pořádku, až na problém, zmíněný výše. Tuší někdo, co s tím? Díky! Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Ak sa jedna o IE, tak radim zmenit prehliadac:papa Citovat
Y2K Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Ak bol problem predtym s XP mozno slo o nejaky spyware, virus, pripadne daco podobne. A tomu \"oprava XP\" nepomoze, to chce nanovo install. Mozno to je pozostatok z predchadzajuceho problemu Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko Ak sa jedna o IE, tak radim zmenit prehliadac:papa IE to je, ale nikdy předtím jsem s ním tento problém neměl.... Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Y2K Ak bol problem predtym s XP mozno slo o nejaky spyware, virus, pripadne daco podobne. A tomu \"oprava XP\" nepomoze, to chce nanovo install. Mozno to je pozostatok z predchadzajuceho problemu Z toho mám právě obavu.... No uvidíme, jestli se ještě někdo ozve.... Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 No praveze ak je to IE, tak urcite doslo k nejakemu jeho poskodeniu, staci mala zmena a on sa z toho nespamata, prepis v registroch apod, takze skus iny prehliadac, ak to tam bude fungovat, vies, ze treba preinstalovat poriadne win:nevim ... tod moj nazor:) Citovat
zzipCZ Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 no tadle stránka mě velice pomohla http://www.viry.cz/go.php :papa Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Je to pomerne známy problém vyskytujúci sa pri upgrade na SP3. V článku http://support.microsoft.com/kb/949377 treba aplikovať postup \"Postup 1: Obnovenie pôvodného nastavenia databázy Registry a pôvodných povolení pre súbory\" Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Qcko No praveze ak je to IE, tak urcite doslo k nejakemu jeho poskodeniu, staci mala zmena a on sa z toho nespamata, prepis v registroch apod, takze skus iny prehliadac, ak to tam bude fungovat, vies, ze treba preinstalovat poriadne win:nevim ... tod moj nazor:) A jaký prohlížeč navrhuješ? Podotýkám, že se mi líbí jednoduché věci, protože drtivou většinu vychytávek vůbec nevyužiju. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Obávam sa, že toto nie je problém prehliadača. Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Je to pomerne známy problém vyskytujúci sa pri upgrade na SP3. V článku http://support.microsoft.com/kb/949377 treba aplikovať postup \"Postup 1: Obnovenie pôvodného nastavenia databázy Registry a pôvodných povolení pre súbory\" To bude taky asi jedna z možností, protože před opravou už jsem tam měl SP3, ale oprava to jakoby vrátila na SP2. Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Tak podla AnotherOne je to problem s registrami, moze byt, je to logicke, skus ten postup...inak prehliadac odporucat je tazko, ja pouzivam 3 prehliadace, kazdy na nieco:aut (ale IE nie:)...) Citovat
dolly1010 Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Hafity A jaký prohlížeč navrhuješ? Podotýkám, že se mi líbí jednoduché věci, protože drtivou většinu vychytávek vůbec nevyužiju. Zkus IE8 (pokud máš starší) nebo můj oblíbený FireFox A pokud chceš fakt jednoduchost, můžeš prubnout Google Chrome Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Tak na Google Chrome mi to zatím fachá, na rozdíl od IE, kterej už nemaká vůbec po nějaký aktualizaci.... Citovat
Hafity Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Neskúšal si tú opravu hore? No nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale přišlo mi, že mám stáhnout a nainstalovat SP3. Jenže nic nestáhnu.... Citovat
Qcko Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Google chrome je vyborna volba na tvoje poziadavky, jednoduchy, oblubene polozky poruke stale, prehladny a rychly:super ... isto si nanho zvyknes a na IE zabudnes (ako kazdy casom:D)... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: AnotherOne Neskúšal si tú opravu hore? No nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale přišlo mi, že mám stáhnout a nainstalovat SP3. Jenže nic nestáhnu.... Nie máš stiahnuť malý program subinacl.exe je tam odkaz, a potom vyrobiť textový súbor v notepade. To je všetko. Ten exe tam dostaneš z iného PC napr. na USB kľúči, veď nejak si tam už dostal ten Chrome. Citovat
Hafity Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: Hafity Původně zaslal: AnotherOne Neskúšal si tú opravu hore? No nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale přišlo mi, že mám stáhnout a nainstalovat SP3. Jenže nic nestáhnu.... Nie máš stiahnuť malý program subinacl.exe je tam odkaz, a potom vyrobiť textový súbor v notepade. To je všetko. Ten exe tam dostaneš z iného PC napr. na USB kľúči, veď nejak si tam už dostal ten Chrome. Tak to jsem špatně pochopil. Ten Google Chrome jsem tam čirou náhodou už měl a začínám ho zkoušet.... Citovat
AnotherOne Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Tak pomocou Chrome ten súborček stiahneš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.