Wojtik Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 ja sem koupil bezramenkove neake CARGO a mam je uz asi dva roky a max spokojenost.... Uz nigdy bych nekoupil jine nez bezramenkove... V zime nezamrzavaji a stiraji fakt skvele... Stali me asi 600kc Citovat
Huby Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 ja som s nimi tiez velmi spokojny takze diki vsetkym za ochotu Citovat
lubec Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Mal som už Bosch aj Valeo no vydržaly len jeden rok za cenu 600sk dosť málo. Teraz mám STC už druhý rok za 250sk a stieraju stále ako nové to som nečkal že vydržia viac a stieraju kvalitnejšie ako Bosch alebo Valeo. Kupil som ich cez eshop Olejpošta sk. Citovat
Don Martinez Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Trošku se vtírnu s dvěma hloupýma dotazy: Bezramínkový stěrače jdou úplně normálně nasadit na auto, nemusí se k tomu měnit celej stěrač? Prostě sundám starý ramínko a nasadím nový \"zintegrovaný\"s gumičkou, že jo? A otázka č. 2: jak měníte zadní ramínko stěrače (ten mám úplně špatnej ) - dá se někde koupit i s tím plastovým krytem (mám pocit, že když jsem kupoval ty gumičky, tak krátkej stěrač snad ani neměli)? Měnil jsem na jaře gumičky a už jsou totálně v <censored> ... Citovat
Huby Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 1. ano, iba das dole stary a novy jednoducho nasadis a zacvaknes 2. ja som na zadnom menil iba gumicku, chcel som kupit nejaku lacnu z teska, ale tam mali iba velke samotne, tak som kupil cely stierac za 2 eura, dal z neho dole gumicku a nasadil ju na moj zadny , ale kupodivu stiera dobre (zatial) Citovat
mindwipe Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 zadny som riesil podobne ako huby a je to v pohode.. (a s prednymi je to presne tak ako pises, len vyberes ramienkovy, das bezramienkovy zacvaknes a stieras.. ) Citovat
dzavel Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Pokud budou někdy v prodeji, tak beru tyto:D. Povinne nove sterace.doc Citovat
ujomarian Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 cca kazdych 15000 km kupujem stierace power 650 + 400 za 5,63 Euro - stieraju, nemachlia, drahsie som neskusal pri vymene stieracov pouzijem z predného stieraca 400 mm gumicku do zadného stieraca, kde ta guma na to obcasne zotretie este staci Citovat
Don Martinez Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 Díky za rady... Asi koupím dopředu nový bezramínkový (ještě budu muset vymyslet jaký ) a dozadu dám gumičku z kratšího předního (sice blbě stírá, ale oproti tý co mám vzadu je ještě v super stavu - ta se totiž ohnula takovým způsobem, že v jednom směru teď místo stírání spíš skáče po skle )... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.