Huby Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 caute, po troch rokoch co mam moju 206ku, dosiel cas ze musim vymenit stierace, lebo mi iba rozmazavaju okna chcem sa spytat ze ci sa oplati kupit nejake drahsie, ako valeo alebo bosch, ktore stoja okolo 35+ euri cela sada alebo stacia nejake take obycajne z pumpy za 5 euri sada, ale z tych lacnejich nemaju sadu 650+400mm, tak by som musel kupit 2x650 a 2x400mm, cize za 10 euri by som mal dve sady .... dilema je samozrejme cena/vykon lebo co som mal doteraz, od novoty, neviem aka znacka to bola, mi vydrzali ako hovoirm tri roky ale, kebyze kupim lacnejsie za 10 euri dve sady, a kazda by vydrzala povedzme rok max, tak by to bolo v prospech tej lacnejsiej... opravte ma ak sa mylim, alebo sa podelte so mnou o vase skusenosti so stieracmi )) Citovat
Fakir Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Já mám jakési levné bezraménkové stěrače a stíraj celkem dobře. Citovat
buga Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 ja som mal na 206tke Valeo Silencio X-TRM a cista spokojnost, predtym som mal original a voci tomu to bolo ovela ovela lepsie, sice stalo asi tak okolo 1000Sk Citovat
mindwipe Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 napodobne ako buga, pred rokom v novembry som si taktiez kupil valeo silencio xtrm a nemozem si vynachvalit, akurat ta cena je tam uz niekde uplne inde oproti tym spominanym benzinkovym Citovat
Vilo Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Na stieracoch sa neda setrit, ide o bezpecnost. Mam skusenost aj s lacnymi, ale uz nikdy viac. Lacne musis vymenit mozno aj dva krat za rok, tak ked si to zratas, nakoniec das tých 30€ aj za tie, ale ta kvalita stierania nestoji za to. Ja pouzivam BOSCH a som spokojny, momentalne idem na nich tretiu zimu. Citovat
Huby Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 trosku som pozeral tie stierace a najviac sa mi aj cenovo pozdavaju valeo compact spoiler c6540 co na ne hovorite? a co znamena spoiler na stieracoch ? Citovat
mindwipe Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 a nechces radsej bezramienkove (alebo ako sa to vola) ? stieraju o dost lepsie.. Citovat
Huby Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 ja viem, tie mame doma na fabii ale ja som student a az take drahe si nemozem dovolit s mojho rozpoctu Citovat
mindwipe Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 tiez som student.. ale nejako sa to vzdy da, ked clovek velmi chce.. piatkova brigada niekde v bare a mas ich ako nic... Citovat
winco Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 ber len tie bezramikove....ja teraz tiež budem kupovať stierače a budem brať len bezramikove aj do predu aj do zadu Citovat
Huby Odesláno 4. listopad 2009 Autor Odesláno 4. listopad 2009 a nevie mi niekto poradit kde sa v bratislave daju kupit take stierace? lebo cez net sa to neoplati ked sa este postovne plati Citovat
winco Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 neake auto moto techno najdi alebo neake servisi to tiež dokažu zohanť alebo predavaju stači sa len popýtať v obcodoch so sučiastkami alebo doplnkami do auta Citovat
buga Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Původně zaslal: Huby a nevie mi niekto poradit kde sa v bratislave daju kupit take stierace? lebo cez net sa to neoplati ked sa este postovne plati ja som to tu v BA kupowal cez www.faro.sk zavolal a mali a dosiel som osobne a kupil boli to tieto UM702 a UM600, sice 40eur.. ale inak pod tym su teraz nejake neviem ci novsie, ale takisto bezramienkove a za 30 to je len o 10€ viac oproti klasickym.. sak nepojdes na pivo a mas to Citovat
Huby Odesláno 5. listopad 2009 Autor Odesláno 5. listopad 2009 volal som do toho fara, pytal som sa na tie za tych 30 euri, maju ich zajtra pojdem pre ne a potom napisem ake su Citovat
buga Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Původně zaslal: Huby volal som do toho fara, pytal som sa na tie za tych 30 euri, maju ich zajtra pojdem pre ne a potom napisem ake su Citovat
Huby Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 no takze je to uplne super, hned po prvom zotreti je okno uplne suche len v lavom dolnom rohu mi ten kratsi stierac trosku nedolieha, nezotiera to asi 10cm2, neviete co s tym? Citovat
mindwipe Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 v lavom dolno rohu kratsi stierac? kratsi je v pravom.. (sice, podla toho odkial sa pozeras.. ) no kazdopadne ti to moze byt jedno.. s tym nic neurobis, to okno je tam prilis oble a ten kratky sa tak nedokaze ohnut zeby tam ostal.. Citovat
Huby Odesláno 7. listopad 2009 Autor Odesláno 7. listopad 2009 nj skoda, ale ved to nevadi vobec Citovat
mindwipe Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 napodobne.. akurat tam mam nalepky z stk a emisnej a to mi neprekaza ked nevidno od spiny na okne.. Citovat
buga Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 jaj hej, to ano, to okno je dost oblee v dolnej casti, to ani mne tam nestieralo, takze tak ale to vobec nevadiiii takze spokojnost ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.