Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute, po troch rokoch co mam moju 206ku, dosiel cas ze musim vymenit stierace, lebo mi iba rozmazavaju okna :D chcem sa spytat ze ci sa oplati kupit nejake drahsie, ako valeo alebo bosch, ktore stoja okolo 35+ euri cela sada alebo stacia nejake take obycajne z pumpy za 5 euri sada, ale z tych lacnejich nemaju sadu 650+400mm, tak by som musel kupit 2x650 a 2x400mm, cize za 10 euri by som mal dve sady

.... dilema je samozrejme cena/vykon :) lebo co som mal doteraz, od novoty, neviem aka znacka to bola, mi vydrzali ako hovoirm tri roky ale, kebyze kupim lacnejsie za 10 euri dve sady, a kazda by vydrzala povedzme rok max, tak by to bolo v prospech tej lacnejsiej... opravte ma ak sa mylim, alebo sa podelte so mnou o vase skusenosti so stieracmi :)))

Odesláno

napodobne ako buga, pred rokom v novembry som si taktiez kupil valeo silencio xtrm a nemozem si vynachvalit, akurat ta cena je tam uz niekde uplne inde oproti tym spominanym benzinkovym :)

Odesláno

Na stieracoch sa neda setrit, ide o bezpecnost. Mam skusenost aj s lacnymi, ale uz nikdy viac. Lacne musis vymenit mozno aj dva krat za rok, tak ked si to zratas, nakoniec das tých 30€ aj za tie, ale ta kvalita stierania nestoji za to. Ja pouzivam BOSCH a som spokojny, momentalne idem na nich tretiu zimu.

Odesláno

trosku som pozeral tie stierace a najviac sa mi aj cenovo pozdavaju

valeo compact spoiler c6540

co na ne hovorite? a co znamena spoiler na stieracoch ? :)

Odesláno

neake auto moto techno najdi alebo neake servisi to tiež dokažu zohanť alebo predavaju stači sa len popýtať v obcodoch so sučiastkami alebo doplnkami do auta

Odesláno
Původně zaslal: Huby

a nevie mi niekto poradit kde sa v bratislave daju kupit take stierace? lebo cez net sa to neoplati ked sa este postovne plati

ja som to tu v BA kupowal cez www.faro.sk zavolal a mali a dosiel som osobne a kupil

boli to tieto UM702 a UM600, sice 40eur.. ale inak pod tym su teraz nejake neviem ci novsie, ale takisto bezramienkove a za 30 ;) to je len o 10€ viac oproti klasickym.. sak nepojdes na pivo a mas to :super

Odesláno

no takze je to uplne super, hned po prvom zotreti je okno uplne suche :) len v lavom dolnom rohu mi ten kratsi stierac trosku nedolieha, nezotiera to asi 10cm2, neviete co s tym?

Odesláno

v lavom dolno rohu kratsi stierac? kratsi je v pravom.. (sice, podla toho odkial sa pozeras.. :D)

no kazdopadne ti to moze byt jedno.. s tym nic neurobis, to okno je tam prilis oble a ten kratky sa tak nedokaze ohnut zeby tam ostal.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...