kobra Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 vypisuju anketní otázku, kolik se vejde to tohoto pickupu osušek po vyjmutí všech zbytečnejch sedadel. Tolerance +- 5 ks Citovat
Medvěd Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Původně zaslal: kobra vypisuju anketní otázku, kolik se vejde to tohoto pickupu osušek po vyjmutí všech zbytečnejch sedadel. Tolerance +- 5 ks To je jednoduché - plno Citovat
Honza z Nera Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Hele Pe.tře, každý tady čekal na fotografie a ty fotíš mobilem . . . no teda, styď se kluku ušatá. Jinak opravdu krása. Ať dloho a dobře slouží. P.S. To také bude servisovat pp205?? . . . . . Citovat
gedu Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 pekné autíčko, pohodlné vozenie ale ja by som taký bus nevyužil Citovat
Medvěd Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Možná bys byl překvapenej jak snadno si člověk na velké auto zvykne a jak těžký je přechod zpět na menší. Sám jsem měl několik dodávek (naposled VW Transporter) a dodnes se mi stýská po dobách, kdy nebylo třeba vůbec řešit co kam dám a kolik věcí s sebou můžu vzít - T4ku jsem měl ještě před svatbou, tzn. že jsem v ní jezdil zhusta sám. 406ka sice taky nemá malý kufr, ale přeci jen s manželkou a malým prckem je často kufr fakt plnej (a třeba před dovolenou se musíme rozhodovat, co s sebou vezmeme a co ne). Citovat
Durko Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 gratulujem pekné vozítko hóóóóóóódne Km bez poruchy a nehody Citovat
MartinR Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Hustá kára, ale škoda, že vyšší ceny si francouzký auta u nás prostě nedrží. Citovat
oni Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Moc moc moc pekny auto, pravdu uavidim, jsem ulitlej na tyhle velky kocary.... ten se povedl vice nez od peugeotu 806 Citovat
Medvěd Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Původně zaslal: oni Moc moc moc pekny auto, pravdu uavidim, jsem ulitlej na tyhle velky kocary.... ten se povedl vice nez od peugeotu 806 Ale kdybys koukl na piškotí 807u, tak zjistíš, že je to v podstatě jedno (srovnávat auta rozdílných generací prostě nejde). Citovat
BiFF Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 807 ma bracha v podstate to stejne akorad jinaci budiky , takovy nejvetsi rozdil asi Citovat
John Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Ale jo pěkný rodinný kočárek hlavně solidní motor a to je základ... Ať slouží a dlouho vydrží bez problémů... Citovat
oni Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 no no sem se preklikl, myslel jsem 807, me se tam nelibej ty zadni svetla, ty dlouhy na C8 jsou proste hezci a i takovy ty drobnosti co tvorej celek z C8 delaj hezci auto, nemuzu si pomoct. Citovat
Voighta Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Parádní kočár Přeju dlouhou životnost bez potíží Citovat
Jenda 309 Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Parádní bus, to by se mi občas taky hodilo, akorát bych asi jen tak nerozdejchal ty budíky uprostřed, jinak je to fakt luxus Jaká je přibližná visačka s cenovkou u takovýho \"autíčka\" ? Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. listopad 2009 Autor Odesláno 9. listopad 2009 no běžně je v inzerátech cenovka 180t-280t viděl jsem i za 330t ale uz to melo 2004 r.v. tohle byl kup roku= 125000,- /rozvody mě čekají do 30tkm. Citovat
Přema Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 To je nějaká čorka ne???:D:D:D:D:aut:aut:aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.