Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rodinný vůz II aneb Pe.Tr si konečně nadělil V6 ...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kobra

vypisuju anketní otázku, kolik se vejde to tohoto pickupu osušek po vyjmutí všech zbytečnejch sedadel. Tolerance +- 5 ks

To je jednoduché - plno

Odesláno

Hele Pe.tře, každý tady čekal na fotografie a ty fotíš mobilem :roll . . . no teda, styď se kluku ušatá. Jinak opravdu krása. Ať dloho a dobře slouží.

P.S. To také bude servisovat pp205?? . . . . .

Odesláno

Možná bys byl překvapenej jak snadno si člověk na velké auto zvykne a jak těžký je přechod zpět na menší. Sám jsem měl několik dodávek (naposled VW Transporter) a dodnes se mi stýská po dobách, kdy nebylo třeba vůbec řešit co kam dám a kolik věcí s sebou můžu vzít - T4ku jsem měl ještě před svatbou, tzn. že jsem v ní jezdil zhusta sám. 406ka sice taky nemá malý kufr, ale přeci jen s manželkou a malým prckem je často kufr fakt plnej (a třeba před dovolenou se musíme rozhodovat, co s sebou vezmeme a co ne).

Odesláno
Původně zaslal: oni

Moc moc moc pekny auto, pravdu uavidim, jsem ulitlej na tyhle velky kocary.... ten se povedl vice nez od peugeotu 806

Ale kdybys koukl na piškotí 807u, tak zjistíš, že je to v podstatě jedno (srovnávat auta rozdílných generací prostě nejde).

Odesláno

no no sem se preklikl, myslel jsem 807, me se tam nelibej ty zadni svetla, ty dlouhy na C8 jsou proste hezci a i takovy ty drobnosti co tvorej celek z C8 delaj hezci auto, nemuzu si pomoct.:roll:)

Odesláno

Parádní bus, to by se mi občas taky hodilo, akorát bych asi jen tak nerozdejchal ty budíky uprostřed, jinak je to fakt luxus :potlesk

Jaká je přibližná visačka s cenovkou u takovýho \"autíčka\" ?

Odesláno

no běžně je v inzerátech cenovka 180t-280t viděl jsem i za 330t ale uz to melo 2004 r.v.

tohle byl kup roku= 125000,-:roker /rozvody mě čekají do 30tkm.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...