Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 tak se jsem zezadu delší dobu poslouchal dute rany při prejezdu nerovnosti, dnes zjisteno ze ikdyz klec na palivovou nadrz je dobře pritazena tak nadrz je volnejsi a drnci o podlahu . to bude tim ze jezim ted s prázdnou furt njn plyn je plyn kazdopadne jsem zjistil i volnejsi ulozeni zadnich tlumicu , spodni i horni tak jsem pro jistotu objednal nove cele tlumice a i prziny at mam komplet napravy new. teda perovani. kor když mam aktualne 250000km . ta tyc s ulozenim napric napravou vypada v cajku, ulozeni se menit neda a cela stoji dvojku , kazdopadne nevim jak bych ji menil , v kazde poloze napravy je vždy napruzena no a objednal jsem i nove ulozeni ramen zadni napravy ale bez nejakeho lisovacího pripravku to v domacich podmínkách asi nedam . ale zatím není kam spechat tam to vypada ještě dobře a nevrze to. Citovat
elton Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Tý jo:o ono to ještě jezdí....:aut:aut:papa Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 včera ještě meneny predni kotouce ,měli 2mm uz pod minimem, a nove desky. pac origa vrzou jak prase dal jse neorigo desky od valea , byt se je zbrousil a vse podstatne namazal spesl brembo pastou , piskaj stejne jako origa , no aspoň byli levnejsi jinak tchanovi jsem daval před mesicem a pul neoriginalni desky od bendixu a pisknou jen semtam. Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 Tý jo:o ono to ještě jezdí....:aut:aut:papata bude u nas jezdit jesto mooooc dlouho , sem si ji ted zas vic oblibil jak tu moji motokaru Citovat
elton Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Jsi zase přibral a motokára má problém tě uvést?:aut:aut:D:D:D Citovat
marko306 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Mne predok ešte nepíska ešte som ho zatiaľ nemenil, ale zadok mám new a ten si pískne sem tam. Kotúče sú Zimmermann a doštičky Remza. Takže nová Lancia Phedra sa nekoná? [upravil dne 6/8/13 22:59 od marko306] Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 marko tu jde o to ze třílitry maj brzdy vetsi nez vy v hdi , a mame bremba 4 pistkove a ty proste piskaj Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 myslis lancia Voyager ? sem rikal ze pockam az ojetina spadne na dve kila to je tak osm let Citovat
marko306 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Aha, to ma nenapadlo, že sú väčšie. Áno Voyager. Som sa tiež sekol. Dneska mi ide karta, žial bohu, ale k horšiemu Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 zítra se poustim do repase zadni napravy tak kdyby někdo nemel co delat uvitam i moralni podporu Citovat
marko306 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Bigbadjohn menil siletbloky tuším a písal, že je tam prístup ako ku peniazom. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 jj cetl jsem, no budu to delat sam a jen na heveru co je v aute . tak uvidim jak to pujde. Citovat
elton Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 tak kdyby někdo nemel co delat uvitam i moralni podporu OK, budu ti držet palce.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 jj cetl jsem, no budu to delat sam a jen na heveru co je v aute . tak uvidim jak to pujde.Dej si tam aspoň cihlu, nebo špalek, nerad bych tu četl že jsi si zničil práh a dveře jak to auto na tebe spadlo;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 tak predni kola udrzi automat a pod prahy si dam kozy co jsem koupil v kelly Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 No tak to pak jo, kozy schvaluju;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2013 Autor Odesláno 16. srpen 2013 a mam pripraveno litr cervene brzdovky tak snad to pujde vse dobře ven Citovat
marko306 Odesláno 16. srpen 2013 Odesláno 16. srpen 2013 Kozy? To slovo tu nemalo padnúť, lebo čochvíľu tu bude Šalda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.