Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

cca před 3 měsíci mi začal \"podkuřovat\" 4. vstřikovač. V servisu vyměnili podložku mezi vstřikovačem a hlavou a vše O.K. Jen jsem jim tam nechal cca 1500 Kč. Nyní začal pro změnu 1.:grr. Proto jsem se rozhodl přetěsnit všechny zbývající.

Vzhledem k tomu, že mi technik tvrdil, že podložka je v řádu destikorun, zbytek je práce, zajímalo by mne, jak moc náročné je vstřikovač demontovat - zda s tím máte někdo zkušenost, abych jim nemusel rvát do chřtánu takový peníze. Jedná se mi hlavně o tlak v palivovém potrubí. Vím, že u benzínových motorů ho odstraňují přes diagnostiku.

Díky PPK

Odesláno

odšroubuješ to co ho jistí a pak velkýma kleštěma s nim točit do stran, ale ne dokola!! jinak někdy může být tak přilepený/připečený že ho doma jen tak nevyndáš

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ahoj kluci chci se zeptat když dam repas vstřikovač je potom nutny na diagnostiku na nějaky nastavení? nevite někdo kde to repasují a za kolik díky moc 407 2.0 hdi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...