PPK Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 Zdravím, cca před 3 měsíci mi začal \"podkuřovat\" 4. vstřikovač. V servisu vyměnili podložku mezi vstřikovačem a hlavou a vše O.K. Jen jsem jim tam nechal cca 1500 Kč. Nyní začal pro změnu 1.. Proto jsem se rozhodl přetěsnit všechny zbývající. Vzhledem k tomu, že mi technik tvrdil, že podložka je v řádu destikorun, zbytek je práce, zajímalo by mne, jak moc náročné je vstřikovač demontovat - zda s tím máte někdo zkušenost, abych jim nemusel rvát do chřtánu takový peníze. Jedná se mi hlavně o tlak v palivovém potrubí. Vím, že u benzínových motorů ho odstraňují přes diagnostiku. Díky PPK Citovat
Radek 306 Odesláno 31. říjen 2009 Odesláno 31. říjen 2009 odšroubuješ to co ho jistí a pak velkýma kleštěma s nim točit do stran, ale ne dokola!! jinak někdy může být tak přilepený/připečený že ho doma jen tak nevyndáš Citovat
leguan504 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 ahoj kluci chci se zeptat když dam repas vstřikovač je potom nutny na diagnostiku na nějaky nastavení? nevite někdo kde to repasují a za kolik díky moc 407 2.0 hdi Citovat
xplayer5 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Kluci jak jste poznali problém se vstřikovači? Citovat
Radek 306 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 sundáš dekl na motoru a vidíš pouhým okem, že to neni dobrý Citovat
leguan504 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 jasně ja měl klasickyho diesela atmosferu a tam to začalo pleskat tak jestli je to stejny i u hdi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.