Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dvaja kolegovci majú 206-tky.

prvá 206: biela, 3-dverová, 1,9D, najzákladnejšia výbava, kľúč bez DO

druhá 206: bledomodrá metalíza, 5-dverová, tuším 1,6 benzín, vyššia výbava, kľúč s DO

kľúčom z ktorejkoľvek z týchto dvoch 206 sa dajú manuálne odomknúť dvere buď na jednej alebo na druhej 206. na iných 206 sa to zatiaľ neskúšalo.

chcem sa, len spýtať ako je to možné alebo či s tým nemá už niekto skúsenosť:myslim

Odesláno

Nedávno tohle ukazovali ve zprávách u 2 Roomsterů :) V servisu oboum bezplatně vyměnili zámky se zdůvodněním, že to je obrovská náhoda, pravděpodobnost se údajně blíží nule.

Odesláno

ked som bol mensi a s otcom na nakupoch s nejakou skodovkou (felicia/favorit ?) podarilo sa mi na parkovisku dobehnut k inemu autu s domnenim ze je to nase a odomkol som ho

Odesláno

čo viem a osobne som videl tiež, tak s ktorým koľvek kľúčom z Ford Focus sa dá zamknúť iný Focus(vyskúšané na 5 Focusoch od kolegovcov) ale odomknúť už nie a dávno-pradávno mali jedny típci zo sídliska(neskôr ich chytili:D) kľúč od starej Dacie a dali sa odomknúť niektoré Renaulty 9, 11 a 21

Odesláno

Otec měl kdysi Moskviča a když nemohl najít klíče tak si chodil půjčovat klíče od sousedovic Moskviča.. Jak klíče do zámku tak i do spínačky seděly.. Jo všechno je možný.. :-)))

Odesláno

Ja sem otvoril mojim klucom zamok na kamaradovej 405 tke posledny model :)

Ale co je sranda, on zo svojim moje neotvoril ...

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Ještě že mám v autě \"kalkulačku\" takhle mi s tím (snad) nikdo neodjede :D Kdo by to taky kred, že... :)

Já mám taky \"kalkulačku\" a když jsem auto přivezl byla zakódovaná. Trvalo mi půl dne, než jsem to odemkl. Teď jsem schopnej odblokovat kteroukoli Mi16 nebo 406 8V turbo do deseti minut:D
Odesláno

co klíče,ale i dálkáč-na parkovišti ani nevím značku najednou čudliky vyskočily a o 10m dál sedala paní do auta a ktomu autu co se odemklo nikdo nešel

ještě,že ty naše 807 se sami zase zamknou když je nikdo neotevře

Odesláno

daj mi minutku a otvorim ti fab

2020.jpg

o tomto tu uš bolo aj video a svete div sa oskušane funguje to lem je to trochu hlučne neviem kde ale určite si pametate boloto z soviet svazu poklepaval po klučoch myslim šrobovakom

[upravil dne 31/10/09 Zila]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...