winco Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 mindwipe dakujem za navod skusim to niekedy skusiť namontovať lepšie ale tušim tam chýba asi aj ten ramik ale ono by aj tak vytrčalo dosť vela inak dakujem woodymu..... a sorry že sa ti serem do vlakna
Rejty Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 ahoj...mno na stropnici se bude pracovat až dokončim zahradu na ktere pracuji..instaluji tam automaticky zavlahovy system...takze pred zimou hodne prace----ale pocitam ze tak koncem pristiho tydne se do ni pustim..zatim udelam sam..ale v čalounictvi si necham udelat jednu malinkou perlicku..:)to budete valit oči:-D
mindwipe Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 @winco: som pzoeral tvoje vlakno a na jednej fotke tam vidno radio z dialky.. mam pocit, ze ti prlis smeruje do hora.. resp, ze je zasunuty ramik smerom nadol, co by mohlo sposobovat ze ti to nechce dalej vojst.. az ho bude opravovat, ho daj do roviny, aby si ma kolmo radio ako ja, a nie tak dohora nasmerovane.. snad som to dobre vysvetlil (btw, nemusis sa ospravedlnovat, nikam neseries.. mne to neva.. ) @rejty: ejha ejha.. tak to som teda zvedavy co to bude ta perlicka.. inac to pred zimou robis zavlazovaci system? trochu nezvycajne, nie?
wooody Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 tak rejty ho nedělá sobě, on se tim živý, takýdle ty blbosti............. jinak rejty, co si zasejc vymyslel ty chuji????? jinak v sobotu by mělo bejt druhý ukončení sezony..... od tepličáků, jedeš??
Fakir Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 mindwipe: hezké auto. Neuvažuješ o nalakování lišty předního názazníku? Nestojí to moc, ale to auto s tím vypadá úplně jinak a dle mého názoru nesrovnatelně lépe. [upravil dne 2/11/09 Fakir]
mindwipe Odesláno 2. listopad 2009 Autor Odesláno 2. listopad 2009 @fakir: dakujem ti no.. mam to v plane, ale az po zime.. koniec koncov, bude to moja druha zima, tak clovek nikdy nevie, ci naraznik neskonci ako tu predoslu a tak by to slo z poistky, ale aj tak by som radsej na jar zohnal XS naraznik a ten nechal strieknut cely, aj s listami na dverach, a tymi na zadnych blatnikoch..
Rejty Odesláno 2. listopad 2009 Odesláno 2. listopad 2009 mno tak zahradnicina je moje prace..a vsechno okolo zahrad:) zakaznik si pral pred zimou zavlazovani tak ho ma mít:) ta lista jak rika fakir je super vec:)to nech udelat pak:) tak překvapení....ja to prozradim... zvlaštní prošití stropnice:)
mindwipe Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 tak a na meniny som si doprial darcek aj sam od seba [upravil dne 10/11/09 mindwipe]
Rejty Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 pekne pekne..taky budem menit optiku:))))) už jen cekam az dorazí
mindwipe Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 dakujem.. tak dufam ze ti to dojdem cim skor.. ja som bol az prekvapeny, ze ako skoro to prislo.. som objednaval v piatok na obed a dnes rano mi dosiel papierik, ze balik je uz na poste.. inac ake budes mat, chromove alebo cierne?
Rejty Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Původně zaslal: mindwipe dakujem.. tak dufam ze ti to dojdem cim skor.. ja som bol az prekvapeny, ze ako skoro to prislo.. som objednaval v piatok na obed a dnes rano mi dosiel papierik, ze balik je uz na poste.. inac ake budes mat, chromove alebo cierne? nech sa prekvapit:) ale nebudou to angel eyes:roker
mindwipe Odesláno 10. listopad 2009 Autor Odesláno 10. listopad 2009 no to som cakal ze nebudu AE.. neviem sice uz kde ale niekde som cital, alebo sa mi aspon zdalo, ze som cital tvoj prispevok kde si pisal, ze AE ma uz vela ludi tak planujes nieco ine.. ) ale som zvedavy.. takze dufam, ze ti to dojde cim skor..
mindwipe Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 tak AE su uz nejaky ten tyzden (alebo 2, mozno 3) na aute, len nejako som pozabudol na svoje vlakno a tak to prihadzujem az teraz..
kovi306 Odesláno 8. prosinec 2009 Odesláno 8. prosinec 2009 hh velmi pěkné, koukám že aj s xenonama si pořídil, plánuji taky na své auto AE ale v černém a když už budu mít čočku tak taky xenony...kde si je kupoval a za jakou cenu? jak svítí ty xenony oproti halogenum?
mindwipe Odesláno 8. prosinec 2009 Autor Odesláno 8. prosinec 2009 nemam xenony, je to klasicka H7 ziarovka, akurat ma trochu bielu svietivost.. ale v normalnej parabole to nebolo az tak biele, v cocke to vyzera omnoho belsie.. a kupoval som ich tu http://www.angeleyes.sk/87/1/Peugeot_Tuningove_Svetla.html (hladal som co za najlepsiu cenu a tak sa mi podarili tieto co mam za 150 €) a co sa tyka svietivosti, hoc tam nie su xenony no mam tam rovnake ziarovky ako som mal v starych klasickych parabolach a svieti to o dost lepsie, no mozno boli tie stare uz len velmi spinave z vnutra..
Rejty Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 ja co sem menil ty černe parobolove svetla.tak ty taky sviti o dost lepe...asi to bude tim ze su nove:)ale pekna kara..ja bych uz chtel taky kombicka..moznopribude pak jeste jedna 206..nad tim celkem uvazuju:-D:myslim
mindwipe Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 ejha rejty.. tak teda ty si same prekvapenie.. necakal by som od teba zeby si niekedy chcel nejakeho takehoto kombika.. ale kazdopadne dakujem ti.. :)
mindwipe Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 tak som cez vikend trosku fotil, tak aspon mierny nahlad.. vyplod vcerajsieho cakania pod blokom a dnesna vecerna prechadza na kombajniku po dedinke kde byvam dopadla asi takto.. no posudte sami..
kovi306 Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 ta fotka tojho radia je perfektiní momentka jak z nějaký reklamy:D:D:D:D:D a jen ty koužky bych možná dal bílý
Recommended Posts