Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kombajnik (by MindWipe) - [PREDANÉ!]


mindwipe

Recommended Posts

V roku 2003 sa zacala pisat nasa spolocna historia.. v tej dobe, este nevediac, ze si budeme niekedy az tak blizky..

rodicia si na vianoce kupili nove posunovadlo.. Peugeot 206 SW, ako cas plynul, na kombajniku pribudali veci, prve boli folie neskor dal otec do parkovacie ine ziarovky, vymenene repraky v prednych a zadnych dverach a este zopar dalsich drobnosti..

zhruba po dvoch rokoch v nasej rodina (a zaroven prva fotka ktoru z neho mam) vyzeral takto:

peugeotm.jpg

po dvoch rokoch uzivania si peugeotu, boli rodicia z pracovnych dovodov nuteny kupit este jedno auto, tak sa rozhodli pred Ford Focus.. vtedy zacala byt buducnost kombjanika velmi hmlista. Otec ho chcel predat, no mama prave naopak, chcela ho nechat v rodine a pockat az budem mat vodicak aj ja.. tak sa nakoniec aj stalo..

prisli moje narodeniny, matura a vodicak (vsetko v priebehu mesiaca) a v garazi sa objavilo nieco taketo..:

image087.jpg

To bolo na prelome maja a jula (5/6) 2008, prve leto sme sa spoznavali a uzivali si prve spolocne chvilky, so mnou za volantom.. v septembry prisla vyska, novy spoluziaci a zhodou okolnosti aj rovnaka zaluba k hudbe a autam, tak som to trosku neskor az som nasetril zobral trochu oklukou..

ako prve prisli na rad stierace, stare som vyhodil aj spolu s hlinikovymi plieskami, ktore tam daval este otec a objednal som si Valeo Silencio X.TRM

mojkombajnik006.jpg

neskor som sa vdaka spoluziakovi dostal k zosilovacu a subwoofru, GroundZero 2x75W RMS, v mostiku 1x150W RMS a Subwoofer Rockford Fosgate Punch P1 300W max/150RMS a kabelaz k tomu..

p1090758.jpg

zaroven som nasiel, pre mna celkom prakticke, miesto na tlacitko na vypinanie zosilovaca :P

image0318.jpg

Zacala sa jar 2009, vonku bolo teplejsie, a tak som sa zacal hrat aj ja..

Pacili sa mi podsvietenia na nohy, ktore si niektory ludia robili, a tak som nieco podobne chcel aj ja.. po hodinach trapenia sa to dopadlo takto: :)

image005wu.jpg

image006if.jpg

zaciatkom leta som zhanal original hlinikove pedale do 206ky..

avsak velmi uspesny som nebol, na vrakoviskach v mojom okoli velmi nemaju este 206ky a uz vobec nie take s tou vybavou, ktoru som hladal.. objednavanie cez forum sa cice zacalo, no nakoniec nejako nedoriesilo, tak som objednal nahrady z jedneho cz eshopu (aj s opierkou na nohu), hned ako prisli som ich namontoval a vyzera to zhruba takto (mne sa to celkom paci ;) ):

p1090742.jpg

ako dalsiu som objednal stredovu laktovu opierku, o5 c cz, kedze na slovensku sa taketo veci zhanaju tazko, a ked aj clovek konecne nieco najde, tak je to omnoho drahsie.. zhodou okolnosti mal akurat aj bratranec cestu na slovensko, tak mi ju priniesol, a nemozem si ju vynachvalit.. je uplne pohodlna..

image0313.jpg

image0314s.jpg

image0315.jpg

v lete som zacal brigadovat, tak bol aj vacsi prisun nejakych tych eur, takze som vyhodil stare sony radio, ktore tam bolo (SONY CDX-S2250S) a kupil som si nove PIONEER DEH-P800BT, tak pre porovnanie stare/nove:

image318.jpg

image0317f.jpg

image0310.jpg

zaroven som zohnal vacsi displej miesto toho mojho, urobil som packu, upravil trochu jeho uchytenie, cez diagnostiku mi aktivovali tie dodatocne funkcie.. jedine co mi na nom chyba je uz len dorobit cidlo na vonkajsiu teplotu :mrk

p1090749v.jpg

p1090747.jpg

zhruba pred mesiacom (v septembry) som vymenil diody v ovladani stahovania okien, z povodnych oranzovych za modre, a zaroven som nakupil dalsie diody do pristrojovky, vratane smd pod budiky.. len este nebol cas vymenit aj ten zvysok :)

fotku v noci nemam, kedze sa to mobilom tazko foti, tak aspon takato..

image0142.jpg

tak a zatial posledna vec co som urobil, minuly vikend som vytlmil predne dvere (kedze som nasiel asfaltove platy SINUS LIVE adm za polovicnu cenu ako zvycajne).. snad sa mi coskoro podari nasporit aj na nove repraky do zadnych dveri, a na vytlmenie kufra a zadnych dvery :roll

Jaj a takmer som zabudol.. v lete spolu s radiom som vymenil aj repraky v prednych dverach za Magnat Classic 216, takze uz mam konecne v predu aj vyskace :D

image0240.jpg

image0243.jpg

image0255.jpg

tak to by bolo zatial asi vsetko, na zaver snad uz len zopar nejakych fotiek, za to obdobie co mam svoj kombajnik :mrk

image0312k.jpg

mojkombajnik001.jpg

mojkombajnik004.jpg

mojkombajnik005.jpg

pred sesternicinou svadbou :)

58510685s.jpg

jeden letny den s PnR a jeho 306kou :super

48811110025103248100547.jpg

tak a aktualny (vcerajsi) stav km, (ked sa ku mne kombajnik dostal mal nabehanych necelych 72tisic km)

(ten servisny klucik si tam nevsimajte.. klasicku preventivnu udrzbu dostaval kombajnik pravidelne kazdy rok (ab 15t km), len naposledy to znamy v sevise zabudol vynuloval..)

image0307.jpg

[upravil dne 17/12/10 18:11 mindwipe]

[upravil dne 19/12/10 20:59 mindwipe]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

diki diki :mad:

@praktik: no kedze neonove trubice mi prisli dost drahe, tak som hladal nejaku alternativu, normalne ledky robia kruzka a tomu som sa chcel vyhnut, tak som kupil 120 cm pasik s smd led diodami, rozstrihal ho na 4 casti po 30 cm, pospajal a nakoniec napojil na zadne stropne svetlo, cize svieti ked sa otvoria dvere, resp vkuse ked zapnes zadne svetlo, a zaroven ho tak vies aj uplne vypnut nezavisle od predneho svetla, keby si ho nahodou potreboval :) a kolko to vyslo uz presne neviem, ale mam pocit ze som platil okolo 20 eur za ten 120cm dlhy pasik s smd diodami aj so vsetkymi kablami, ktore som potreboval na pripojenie.. zajtra ti ten pasik odfotim a dam sem fotky, pokial chces ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dakujem dakujem.. tak teda taketo ohlasy som teda necakal, ste ma milo prekvapili.. :)

@Šalda: nemam pocit, zeby svietilo menej, ale je pravda ze ja mam aj tam led diody, takze na tom to velmi nevidno.. a vzadu nechodi nik tak casto, takze som si to ani velmi nevsimal.. ale najblizsie v noci sa ti na to pozriem, ci je rozdiel oproti prednemu.. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hezke autičko...peken spravene to podsvietenie aj čo ja viem čo všetko prose máš to krasne:D

....inak by som sa chcel spýtať ako to že tebe radio sedi nadodaz pekne a nevytrča??? ja mám tiež pioneer a mne vytrča von...teda ja som ho nemontoval ono tam už bolo ked som ho kupoval ale ono ani hlbšie nejde vsadiť tak aby pasovalo ......prikladam aj fotku kde je vidieť ako to mne vytrča

post-0-14109610688189_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vdaka :)

no ak dobre vidim tak tam nemas poriadne zasunuty ten ramik - mam na mysli ten plechovy, do ktoreho sa vsuva radio.. vyber radio, naprav ramik poriadne a ked budes zakladat radio tak davaj pozor na kable aby nezavadzali vzadu a dalo sa pekne zastrcit.. vojst ti tam musi urcite, pretoze moje ma vzadu este velky chladic, s aktivnym ventilatorom co dost vytrca oproti klasickym radiam, takze miesta je tam dost.. :) drzim palce ;)

alebo mi este napadlo, ci tam nebolo povodne original radio a potom ho niekto vymenil.. vies, ze ci nahodou tam nechyba toto http://www.soundcar.sk/ramiky-pre-autoradia/peugeot/ramcek-radia-peugeot-206-09-1998.html ??

ale to si nie som isty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...