Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

proč by odpojena baterie a volant se mi zdá být nějak moc ošoupaný na 161tis. (sám jsem přesně tohle auto měl a ve 190tis byl volant v daleko lepším stavu) takže prolustrovat km. Jinak vypadá pěkně :super

Odesláno

auto vypdá pěkně(mám to samé) ale pokud chceš mět jistotu tak bych to vzal na diagnostiku a tam poznáš pokud se někdo hrabal v kilometrech:o jinak auto jede dobře aspon to moje su s ním spokojený tak at se daří

Odesláno

Přesně tak,toho volantu jsem si taky hned všimnul-vypadá tak na 250tis,ale i přesto mě láká(v této výbavě jich moc není)a je to přesně dle mého gusta...koupeno v ČR a 1. majitel.Asi si tam zajedu,prvně si ale zavolám o VINko a nechám si to tu od Vás prověrit...ještě že to forum máme;)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

smrt tomu kdo dal na ouragany naklepavaci zavazi :grr

Ty jo :o Tak to nebyl zdravej člověk! :bacha

Můj volant má skoro 270tis km a nepozná se to na něm, některej má 80 origo a je skoro po smrti. Je to o agresivnosti lidského potu, taky o tom, zda s tím jezdila žena- na prstýnky to trpí.. Takže volant může vypadat opravdu všelijak na těchto km.. Nicméně pokud je to první majitel, je tam alespoň malá šance, že to jsou originální kilometry, vychází to na cca 27 000km na rok, což by mohlo být..

Odesláno

Díky pánové za reakce:super

to Pe.tr-když koupím okamžitě půjdou nalepovací...;)

to Kajvet-máš nádhernou 407 SW:super-na takovou budu muset ještě chvíli šetřit...

Mějte se,musím na kutě,ve 3 ráno vyrážím směr Poland

Odesláno

já mám volant taky odrbaný se začíná už loupat na to má auto 150tis.km ale ve skutečnosti to tipuju tak na 200:blicismajlik smrt tomu kdo stáčí km:bacha

Odesláno

auto se mi moc líbí, ale

můj kožený volant je z auta, které mělo naběháno přes 250tkm a ošoupaný vůbec není

Jinak co se mi nezdá, že je to nějak rychle připravené k prodeji

Myslím tím poslední fotku motoru, jak jsou leštěnkou vyleštěné

dekly ŘJ, airboxu a pojistek a ta hadice do chladiče jak je vyleštěná jen z vrchu. Asi leštil někdo fest, protože leštěnkou smazal i piktogramna tlačítku vyhřívání pro sedadlo spolujezdce

Není vidět nástupná hrana sedadla řidiče, bývá dost odrbaná

prostě semi nezdá ten první majitel, možná by tam mělo být první majitel v ČR

hodně rozvahy a štěstí při případné koupi

[upravil dne 29/10/09 punkac]

Odesláno

Kluci,s tím volantem to bude jak psal Jarajarda o agresivnosti potu a taky někdo má auto jako spotřební zboží a po pár desítkách tisíc km vypadá ořesně(ošlapané odřené prahy,lišty,volant,tlačítka atd) a pak někdo kdo se o auto stará nešlape po prazích(to osobně přímo nesnáším:grr) a i po několika stovkách tisíc km vypadá auto stále k světu...

Není nad osobní:mrk setkání a posouzení skutečného stavu....pokud bude sedět historie,tak tam pofičím se podívat adám vám vědět(pokud tady teda není někdo s Třebíče a neokoukne to za mne;) )

Na bazaru už ji nějakou dobu sleduji a slevili o 10tisíc,tak že by nebyl zájem??No uvidíme

Odesláno

Tak mam to smae auticko mam navrceno 234 000 +- 500 :) a na tom aute to neni nejak poznat ale tohle vypada dropatko na vic no a nebo se o to nekdo moc dobre nestaral ja to mam teda po prvnim majiteli a vypada to auto kapanek jinak. jinak vypada pekne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...