Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak už i já jsem byl poctěn náhodnou nehodu :( :( :(

Nevím proč ti dementní cestáři opravujou díry tím dementním způsobem, jak na ten teplý asfalt natryskají takový jemný štěrk. Jsou to demnti!!! Kdyby to aspoň v té zatčce označili. kosek pod místem náhodné nehody :) je mírná vlna na cestě a oni tam narvou asi 10 kuželů a sníží rychlost na 30kmh, ale aby označili \"kluzký\" povrch - to je nenapadne :( Paradoxem je, že jsem jel do kopce a málem jsem skončil na budce. Auto oliskané ze všech stran a to jsem tam dneska, teda včera krásně naaranžoval celou elektriku kolem přístrojovky :( a taky nový motorek do zadního stěrače a další nepodstatné kravinky a ta radost mi vydržela asi 5 hodin. Škoda no.. teda Pažout no........ ČEST JEHO PAMÁTCE a snad se to podaří rozprodat na díly aspoň.

Plechy nejsou - krome dveří (všech), jinak je to v cajku, takže kdo chcete neco z mýho pažoutka, tak si řekněte a domluvíme se :(:(

Odesláno
Napsán autorem voštík

Tak už i já jsem byl poctěn náhodnou nehodu :( :( :(

Nevím proč ti dementní cestáři opravujou díry tím dementním způsobem, jak na ten teplý asfalt natryskají takový jemný štěrk. Jsou to demnti!!! Kdyby to aspoň v té zatčce označili. kosek pod místem náhodné nehody :) je mírná vlna na cestě a oni tam narvou asi 10 kuželů a sníží rychlost na 30kmh, ale aby označili \"kluzký\" povrch - to je nenapadne :( Paradoxem je, že jsem jel do kopce a málem jsem skončil na budce. Auto oliskané ze všech stran a to jsem tam dneska, teda včera krásně naaranžoval celou elektriku kolem přístrojovky :( a taky nový motorek do zadního stěrače a další nepodstatné kravinky a ta radost mi vydržela asi 5 hodin. Škoda no.. teda Pažout no........ ČEST JEHO PAMÁTCE a snad se to podaří rozprodat na díly aspoň.

Plechy nejsou - krome dveří (všech), jinak je to v cajku, takže kdo chcete neco z mýho pažoutka, tak si řekněte a domluvíme se :(:(

Tak to se asi moc nepovedlo :( Nojo, no... v čem budeš jezdit? Škoda lva... máš alespoň nějaká památná fota?

Odesláno

pro vsechny: fotky budou jak auta, tak mista náhody :)

Diky vsem za ucast, znacce urcite zustanu verny - jdu do silnejsiho :) Asi GTi nebo neco ostrejsiho :D

Odesláno

To Vostik : soucitim s tebou bylo to nadherny auto,je ho opravdu skoda :( :(

A vis uz do jakyho GTI pujdes???Jestli 1.6,nebo 1.9??

Treba si ho taky udelas takhle pekne jako byl tenhle lvicek.

CEST JEHO PAMATCE.:(:(

Odesláno

no nadherny nebylo, ale nebylo vylozene skaredy si myslim :)

Jestli pujdu do GTi, tak urcite do 1,9 90-> bo ty 1,6ky se delaly snad jen do 89 nebo 90 a asi jen stary modely. To by byly uplne vylitany auta. BTW: motor to mit nemusi :) neco bych v garazi nasel

Odesláno

no prave, ta strecha :( proto na to seru - to nama cenu davat na stolek. I kdyz by byl k dispozici, ale nebylo by to zadara. Navic s tim mam vetsi plany, takze pujdu do dalsi kary.

Odesláno

:D:D Nedělej myšky, po vzoru z reklamy z toho děláš 206 WRC a jsi v počáteční fázi.:D:D:D:o:o:oTak teď slona, kladivo a snaž se.:o:o:o:D:D:papa:papa

[Editován dne 10/8/04 lexa]

Odesláno

A sakra!!!! Prokoukls me :D Jenze sehnat toho slona je strasnej problem - cirkus nedavno odjel a kdy tu bude dalsi netusim :(

Kladivka bych nejake aji nasel - bude stacit 5 kilo? :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...