voštík Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Tak už i já jsem byl poctěn náhodnou nehodu :( Nevím proč ti dementní cestáři opravujou díry tím dementním způsobem, jak na ten teplý asfalt natryskají takový jemný štěrk. Jsou to demnti!!! Kdyby to aspoň v té zatčce označili. kosek pod místem náhodné nehody je mírná vlna na cestě a oni tam narvou asi 10 kuželů a sníží rychlost na 30kmh, ale aby označili \"kluzký\" povrch - to je nenapadne Paradoxem je, že jsem jel do kopce a málem jsem skončil na budce. Auto oliskané ze všech stran a to jsem tam dneska, teda včera krásně naaranžoval celou elektriku kolem přístrojovky a taky nový motorek do zadního stěrače a další nepodstatné kravinky a ta radost mi vydržela asi 5 hodin. Škoda no.. teda Pažout no........ ČEST JEHO PAMÁTCE a snad se to podaří rozprodat na díly aspoň. Plechy nejsou - krome dveří (všech), jinak je to v cajku, takže kdo chcete neco z mýho pažoutka, tak si řekněte a domluvíme se :( Citovat
Luger Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Napsán autorem voštík Tak už i já jsem byl poctěn náhodnou nehodu :( Nevím proč ti dementní cestáři opravujou díry tím dementním způsobem, jak na ten teplý asfalt natryskají takový jemný štěrk. Jsou to demnti!!! Kdyby to aspoň v té zatčce označili. kosek pod místem náhodné nehody je mírná vlna na cestě a oni tam narvou asi 10 kuželů a sníží rychlost na 30kmh, ale aby označili \"kluzký\" povrch - to je nenapadne Paradoxem je, že jsem jel do kopce a málem jsem skončil na budce. Auto oliskané ze všech stran a to jsem tam dneska, teda včera krásně naaranžoval celou elektriku kolem přístrojovky a taky nový motorek do zadního stěrače a další nepodstatné kravinky a ta radost mi vydržela asi 5 hodin. Škoda no.. teda Pažout no........ ČEST JEHO PAMÁTCE a snad se to podaří rozprodat na díly aspoň. Plechy nejsou - krome dveří (všech), jinak je to v cajku, takže kdo chcete neco z mýho pažoutka, tak si řekněte a domluvíme se :( Tak to se asi moc nepovedlo Nojo, no... v čem budeš jezdit? Škoda lva... máš alespoň nějaká památná fota? Citovat
voštík Odesláno 7. srpen 2004 Autor Odesláno 7. srpen 2004 no, to se teda nepovedlo fotky nejake jsou nastesti. A budou jeste dalsi vsak je sem snad nejak dostanu Citovat
Dave_k Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Soucítím s tebou. Každopádně škoda lvíčka. Doufám při příštím výběru přibližovadla zůstaneš věrný značce. Citovat
Marlin Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 skoda ho, to bych nechtel, aby me potkalo, a nahodou nemas fotky nabouraneho lvicka??? Citovat
Wasabi Odesláno 7. srpen 2004 Odesláno 7. srpen 2004 Tady je pár fotek Voštíkova auta co jsem udělal letos v červenci. [Editován dne 7/8/04 Wasabi] Citovat
voštík Odesláno 7. srpen 2004 Autor Odesláno 7. srpen 2004 pro vsechny: fotky budou jak auta, tak mista náhody Diky vsem za ucast, znacce urcite zustanu verny - jdu do silnejsiho Asi GTi nebo neco ostrejsiho Citovat
John Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 To Vostik : soucitim s tebou bylo to nadherny auto,je ho opravdu skoda :( A vis uz do jakyho GTI pujdes???Jestli 1.6,nebo 1.9?? Treba si ho taky udelas takhle pekne jako byl tenhle lvicek. CEST JEHO PAMATCE.:( Citovat
voštík Odesláno 8. srpen 2004 Autor Odesláno 8. srpen 2004 no nadherny nebylo, ale nebylo vylozene skaredy si myslim Jestli pujdu do GTi, tak urcite do 1,9 90-> bo ty 1,6ky se delaly snad jen do 89 nebo 90 a asi jen stary modely. To by byly uplne vylitany auta. BTW: motor to mit nemusi neco bych v garazi nasel Citovat
John Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 GTI 1.9 je dobry a rychli priblizovadlo. Hold uvydis co se ti podari sehnat. Citovat
voštík Odesláno 8. srpen 2004 Autor Odesláno 8. srpen 2004 Tak se teda mrknete jak jsem to zprasil (klikejte) Citovat
lexa Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 :mad:Sakra vše co bych uplatnil je v prdeli, přední blinkry, i maska. PS: Čest jeho památce. Citovat
John Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 To Vostik tak to je pekne potluceny chudinka Peginka, Ty silnicare je fakt zabitl malo. :(:( [Editován dne 8/8/04 John] Citovat
Ráďa Odesláno 8. srpen 2004 Odesláno 8. srpen 2004 Už mě to funguje.Myslel jsem,že to není až tak strašný a opravit by to šlo celkem snadno,ale pak jsem si všiml té střechy a to už je průser. Citovat
voštík Odesláno 8. srpen 2004 Autor Odesláno 8. srpen 2004 no prave, ta strecha proto na to seru - to nama cenu davat na stolek. I kdyz by byl k dispozici, ale nebylo by to zadara. Navic s tim mam vetsi plany, takze pujdu do dalsi kary. Citovat
lexa Odesláno 10. srpen 2004 Odesláno 10. srpen 2004 :D Nedělej myšky, po vzoru z reklamy z toho děláš 206 WRC a jsi v počáteční fázi.:D:D:o:o:oTak teď slona, kladivo a snaž se.:o:o:D:D:papa:papa [Editován dne 10/8/04 lexa] Citovat
voštík Odesláno 10. srpen 2004 Autor Odesláno 10. srpen 2004 A sakra!!!! Prokoukls me Jenze sehnat toho slona je strasnej problem - cirkus nedavno odjel a kdy tu bude dalsi netusim Kladivka bych nejake aji nasel - bude stacit 5 kilo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.