Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 S16 Lucifer by Míza - odcestovala holka moje...

Recommended Posts

Odesláno

tak kluci mám problém... při startování mi něco zabouchá jakoby u upolujezdcova kola, při rozjetí jakoby škubnutí to bouchne taky, potom i u chcípnutí... co to bude ? napadá mě silentblok motoru je to možný ?

Odesláno

Viděl jsem to u mně a ještě někde na jednom autě. Vytržený spodní úchyt horního silentbloku motoru.

EDIT: Chyť motor a škubni s ním směrem dopředu. Jestli se to ozve, bude to on ;)

[upravil dne 28/5/12 13:22 od Andreww]

Odesláno

no tak jsem to včera zkoušel co to bouchá motorem ani nehnu :D hejbu s celým autem :D ale při kouknuti dospodu při startování je vidět že se to na tom spodním silentbloku hejbe.... ale zaboha ho nemužu najít v AK... jsou tam jen dva, vrchní a na převodovku...

Odesláno

tak už po několikáté, ale tentokrát už naposled... auto je na prodej, už na to nemám nervy... potřebuju něco na každodení ježdění a tohe prostě už nejde... takže když se auto do 14dnu neprodá jde na díly nebo do šrotu... auto má novej olej, filtry, baterku, novou zadní nápravu (zatím nejní na aute) a 100 dalších věcí... cena 55tis nebo jde do šrotu...

Odesláno

už opravdu né kluci...potřebuju něco na každodení ježdění a tohle už nejde... to auto dostává naprdel jako svině...a nemůžu se na to už koukat, takže pokud se neprodá, tak jde 100% do šrotu...

Odesláno

Miza: neblázni na každodenní ježdení by to bylo kdyby jsi to neměl tak nizký atd já s coupé jezdím denně a úplně vpohodě..a to je důvod dokud s tím budu cestovat po D1 atd tak to dolu nepůjde.

Odesláno

Neblázni, dej si pár dní voraz z toho tvýho tempa. :) Byla by to škoda. Takový práce a nedobrat se ani k nějakému zajímavému výsledku. :myslim Peníze byly, jsou a budou.

Odesláno

Doufám, že tě to přejde...neblázni, je to parádní auto a je škoda ho pustit do světa, ať to stojí cokoliv... přesně jak říká radim, prachy jsou a budou... Nehledě na to, že i do novějšího auta můžeš rvát stejný prachy jako do týhle 306...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...