Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: SV 24

Je velký problém vyměnit motor 1.1 za motort 1.6 65kw? Dá se to vůbec přehodit? Předem děkuji! :papa

no ja si myslim,ze by to slo len by si musel dat asi aj napravu z 1.6 a poloosi aj prevodovku,myslim ,ze tam je slabsia naprava.a s elektrikou neviem,ale ak 1.1 je bez vstrekovania a 1.6 je so vstrekovanim tak by si to musel dorabat... myslim si to .neni som servisak :)

Odesláno

tu napravu bych dal rovnou asi GTi a prevodovku s motorem.Brzdy dam take gti.Jen jestli je to velkdy problem ty motory prendat.Hlavne ta elektrika mi asi bude delat provlemi :myslim

Odesláno

ja mam svuj motor komplet s elektrikou a se vsim... Jen by mi slo o to prendani.Zda to bude sedet stejne ten motor s prevodovkou a tak.Jen ta kabelaz asi bude tezsi tam tahat co?! :myslim

Odesláno

takovych napadu je tady 5 do mesice, jen tenhle tyden napriklad 3.0V6 misto 2.1TD do 406. HDi misto obycejneho TD, ted ty s 1.6 misto 1.1 ...

Jeste jsem tu necetl o nikom, kdo by to dotahl do konce, pripadne vubec do faze nejake realizace. Takovyhle akce jsou nesmysl

Odesláno

u me je to celkem auktualni.Mam svou 309 XS 1.6 65kw a motoricky a technicky je super.Ale kastle ne orezla dost tak chci koupit jinou dobrou a prendat motor.Potrebuji to udelat co nejdrive abych zase mohl poradne jezdit takze je to celkem dost aktualni a proto se ptam,zda tam je nejaky vetsi problem...?!

Odesláno

nebo je vleky problem sehnat motor MI16 a napravnici z GTi? Rovnou to cele postavit.Ale zda na to budu mit ted finance.Motor s elektrikou to je tak 5000kc a neco do nej samo jeste padne... :nevim a jeste me napadlo co brzdy? Davat valec a posilovac z te me nebo je to stejne?! :myslim

[upravil dne 25/10/09 SV 24]

Odesláno

jo aha to je tvůj motor v 309ce, tak to je XU5M, já myslel že to je TU5 jinak teda opravdu potřebuješ nápravnici z gti, nebo z jakýkoliv 309ky s motoru xu jsou jinak klouby na táhla řazení.. jinak pokud by si chtěl mi16 tak potřebuješ komplet elektriku z motronicu z 88kw verze( nebo z 405 rovnou s motorem) Nerez prodává 88kW na díly :)))

když už bych to stavěl tak i gti brzdy :super

[upravil dne 25.10.2009 vinorak]

Odesláno

ale jo dostaneš, pokud vyndáš komplet předek z tvýho auta a dáš ho do tý 1.1 :super jinak 1.1 a 1.4 se liší na první pohled opravdu jenom jinym číslem na řídící jednotce, pokud nesundáš hlavu a nezměříš zdvih tak to nepoznáš :super

Odesláno
:D jasny! Tlumice bych asi daval rovnou sportovni.S komplet motorem a el.bych pocital a jeste teda tu napravnici a pak rovnou gti brzdy... To bude sra... :roll Hlavne te el.se bojim! :nevim
Odesláno

no zatim mi nebezi pumpa a nemam ukostrene svatla... potom prehodit interier,kola a narazniky asi... a bude to ale uz me to neba! :D Mam to az po krk! :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...