Freedy Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Zdravim již delší dobu nejsem spokojenej s brzdama na mojí 405, vpředu mám chlazený kotouče a vzadu bubny, system Lucas a auto brzdí jako by mělo abs i když ho nikdy nemělo, prostě se nedá ostře zabrzdit, tedy jakoby do blokování kol. Když jsem prohlížel rozvod trubek, nikde jsem nenarazil na omezovač tlaku zadní nápravy, kterej by měl bejt vzadu v pravo na nápravě a v bzdovejch válečkách taky neni vestavěnej. proto se ptám dělali se i verze bez něj ??? je to rok v. 95 a když jsem koukal na trubky tak nevypadaj, že by je někdo měnil za jiný, prohlížel jsem i náboje kol a hledal jestli to nemá náhodou kroužky pro snímání pro abs, ale taky nikde nic, podle katalogu by tam prostě měl bejt omezovač, ale kdo ví,,,,, Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 sice mám 406 ale taky nemám regulátor brzdného účinku a v charakteristice je napsánoELEKTRONICKÉ ROZDĚLENÍ BRZ.TLAKU jedině podle vin se dá zjistit co tam máš Citovat
MatrixChose Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 honza406: Pokud máš ABS tak tam nebude. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 asi nemáš pravdu ale OK406 ABS má a má i regulátor tlaku ,protože jsme jej museli rozhejbati Citovat
MatrixChose Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 I to je možný. Víme, jak to tam ve Francii bouchali Citovat
OK406 Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Původně zaslal: honza406 pěkný ale on má 405 Ale princip snad je stejný a nebo ne? Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 princip je ale on jej nemůže najíti a pokud jej tam nemá tak v čemu ten obr Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 zde je něco psáno z knihy Jak na to na 405 Citovat
brutall Odesláno 24. říjen 2009 Odesláno 24. říjen 2009 Když jsem měl 405tku, s bubnama vzadu, tak mi v servisu měnili zadní váleček(brzdovej), a řekli, že je neopravitelný, protože je v něm integrován omezovač brzdného učinku. ABS jsem naměl. Citovat
Freedy Odesláno 24. říjen 2009 Autor Odesláno 24. říjen 2009 S těma omezovákama v zadních prasátkách to je verze Bendix a já tam mám Lucas - Girling a neměli by jít ani zaměnit pokud by se nevyměnil celej brzdovej štít nebo nepřevrtaly dáry což nemám, abs tam taky neni tak by tam měl bejt podle mně omezovák nahoře na nápravě teda asi pokud to neni nějaká šílená verze.:myslim:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.