Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim

již delší dobu nejsem spokojenej s brzdama na mojí 405, vpředu mám chlazený kotouče a vzadu bubny, system Lucas a auto brzdí jako by mělo abs i když ho nikdy nemělo, prostě se nedá ostře zabrzdit, tedy jakoby do blokování kol. Když jsem prohlížel rozvod trubek, nikde jsem nenarazil na omezovač tlaku zadní nápravy, kterej by měl bejt vzadu v pravo na nápravě a v bzdovejch válečkách taky neni vestavěnej. proto se ptám dělali se i verze bez něj ??? je to rok v. 95 a když jsem koukal na trubky tak nevypadaj, že by je někdo měnil za jiný, prohlížel jsem i náboje kol a hledal jestli to nemá náhodou kroužky pro snímání pro abs, ale taky nikde nic, podle katalogu by tam prostě měl bejt omezovač, ale kdo ví,,,,,

Guest servisman
Odesláno

sice mám 406 ale taky nemám regulátor brzdného účinku a v charakteristice je napsánoELEKTRONICKÉ ROZDĚLENÍ BRZ.TLAKU

jedině podle vin se dá zjistit co tam máš

Guest servisman
Odesláno

asi nemáš pravdu ale OK406 ABS má a má i regulátor tlaku ,protože jsme jej museli rozhejbati

Guest servisman
Odesláno

princip je ale on jej nemůže najíti a pokud jej tam nemá tak v čemu ten obr :)

Odesláno

Když jsem měl 405tku, s bubnama vzadu, tak mi v servisu měnili zadní váleček(brzdovej), a řekli, že je neopravitelný, protože je v něm integrován omezovač brzdného učinku. ABS jsem naměl.

Odesláno

S těma omezovákama v zadních prasátkách to je verze Bendix a já tam mám Lucas - Girling a neměli by jít ani zaměnit pokud by se nevyměnil celej brzdovej štít nebo nepřevrtaly dáry což nemám, abs tam taky neni tak by tam měl bejt podle mně omezovák nahoře na nápravě teda asi pokud to neni nějaká šílená verze.:myslim:myslim:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...