Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je hodně pravděpodobné, já jak dodělávat navi tak tam byl připraven kabel pro mikrofon.....ale to Vinko by sem mohl hodit, my chceme pomoci a .............:roll:roll

Odesláno
Původně zaslal: nsbojovnik

Původně zaslal: alihen

719,34 EUR

ups

plus praca tak len dufam, ze mi to poistovna preplati ...:roker

ak mas normohodinu 10,-EUR, tak sa len modli aby ich bolo co najmenej, lebo okrem spoluucasti ti budu kratit a plnenie za normohodinu (a aky bude rozdiel, ani netusim - ale uz som ti to vysvetloval v SZ)

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

2 Ferry: jenže u 407my se to zapojuje do BSI. A ještě to není u všech stejné, záleží na vývojovém stupni BSI. Takže podle data výroby. Jenže Pascall007 to tají a tak se mu nedá pomoci.

Ale netajim len nemam pri sebe auto ani papiere omg proc bych to tajil uz som ho niekolko krat na fore pisal

Odesláno
Původně zaslal: Přema

To je hodně pravděpodobné, já jak dodělávat navi tak tam byl připraven kabel pro mikrofon.....ale to Vinko by sem mohl hodit, my chceme pomoci a .............:roll:roll

vin VF36D9HZC21237195

Odesláno
Původně zaslal: pascall007

vin VF36D9HZC21237195

8116 KN to je tvůj typ okna tudíž....bez ničeho......to fakt nemáš ani dešták?????:myslim:myslim:myslim

Odesláno

To by jste nevěřili , ale já ho zadával tolikrát že když mě vzbudíte ve 3 ráno tak vám ho vychlím na počkání.....

Bude budíček, tak ve 3:papa

Odesláno

Původně zaslal: pascall007

vin VF36D9HZC21237195

8116 KN to je tvůj typ okna tudíž....bez ničeho......to fakt nemáš ani dešták?????:myslim:myslim:myslim

je to asi uplny zaklad asi kvoli tomu ma stalo 3200£ inak ak by som mal rt3 mohol by som ju napojit aby mi sla aspon hudba mp3?a neskor dodat diplay

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...