Přema Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 :bacha já ti dám škádlil..... Ještě že tu jsou i ti co si ze mě srandu nedělají:D:D....a že sem ti fakt teda věřil, no tak mě napálit.....;) Citovat
Přema Odesláno 22. říjen 2009 Autor Odesláno 22. říjen 2009 :D:D:D:super:super jo jo tož to beru......ale počkej stejně ti to vrátím....:D:D:D Citovat
jaudax Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: Přema :bacha já ti dám škádlil..... Ještě že tu jsou i ti co si ze mě srandu nedělají:D:D....a že sem ti fakt teda věřil, no tak mě napálit.....;) A von si z tebe někdo dělá srandu??? Mmch - víš proč je na P-C tolik příspěvků? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 (upraveno) Zrovna doma taky dávám do kupy "dvoupístky" na tu svou mrchu, zajímalo by mě zda je to opravdu poznat oproti klasice co je na 2.0 HDI, nebo je rozdíl jen při vysokejch rychlostech. Dál by mě zajímalo co tam dát za kotouče a desky. Zatim sem nakloněnej na origo (TRW) Ale například Bremba nebo Zimmermanny sou za podobnej peníz... Upraveno 20. červen 2016 uživatelem Chozeluizskuner Citovat
Schreek Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Já teda když objednal origo z Peugeotu tak mi přišli bremba A dám je tam zas, jen v kombinaci s měkčí sadou desek, origo bremba desky sežraly kotouče po 50 tis. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Momentálně si pohrávám s myšlenkou kotouče Brembo a destičky Jurid white (keramika) ale ještě si to budu muset asi víc načíst. Tak nějak na to nechvátám. Stávající brzdy mám skoro nový (ale opravu jen skoro) a když už tak chci koupit slušnou kombinaci. Popravdě na TRW desky ani kotouče sem po internetu chvalu nenašel... Dost by mě ale zajímalo jak to bude brzdit. Občas když se člověk rozvášní a nedej bože to potřebuje zahamstnout... Citovat
chuck11 Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Taky chci dávat Bremba Max, jen knim najít vhodné desky . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.