Huby Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Caute, asi pred rokom mi do mojej 206ky zapojili v original servise autoradio, vsetko ok, lenze dnes som sa viezol v kamosovej 206ke a zistil som ze on to ma trosku inak..... snad ma pochopite o co mi ide, lebo sa to dost tazko vysvetluje On ked ma vypnuty motor, a vopcha kluc do startera a da kluc do prvej polohy, tak mu hra radio, ale mne hra az ked pootocim klucdo druhej polohy (tretia poloha je ze uz nastartuje a kluc sa vrati do druhej polohy), pre mna je to dost nahovno, lebo ked napr. stojim na parkovisku alebo cakam na niekoho a vypnem motor (klucik je v prvej polohe), tak sa mi vypne aj radio a ked chcem zapnut radio, zase musim pootocit klucik do druhej polohy,,,,ale kamos ked vypne motor (klucik je v prvej polohe), tak mu radio hrat neprestava.... pochopil ma niekto? ci som to vysvetlil jak magor? ak hej, chcem sa spytat ci by som si to mohol spravit tak ako to ma kamos sam, alebo treba ist do servisu s tym? diki moc [upravil dne 21/10/09 Huby] Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 pochopil ty mas radio zapojene na +12V a kamarad na 12V Citovat
Huby Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 a to si mozem aj ja nejako prepnut? sry za take otazky, ale som uplny antitalent na to Citovat
Gitarista001 Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 No a ja debil si stazujem ze mi terajsie autoradio nehra bez klucika. Hra mi len ked mam kluc v prvej polohe. Z toho mi vyplyva ze nikdy nieje tak zle aby nebolo este horsie Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 jj staci predelat napajeni radia na kablik ktery je stale pod proudem , treba z spinace varovnych svetel Citovat
Guest servisman Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 nedá se jen přehodit pojistka jako u 406 ?? /posunout o jedno pole?? Citovat
Huby Odesláno 21. říjen 2009 Autor Odesláno 21. říjen 2009 keby to slo s toy poistkou, bolo by to pre mna vyhodnejsie Citovat
NO3IA Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 a nejde zapnout bez klíče?stejně po pul hodině vypne Citovat
pastorek Odesláno 21. říjen 2009 Odesláno 21. říjen 2009 Ja by som to videl na chybu v zapojení, respektíve v odlišnom zapojení medzi originál konektorom auta a konektorom autorádia. Citovat
Piro Odesláno 22. říjen 2009 Odesláno 22. říjen 2009 Řešil jsem podobný problém na P206 r.v.2001, kdy na konektorech vedoucím k rádiu nebylo stálých 12V za žádných okolností. Nakonec jsem zjistil, že stačilo posunout pojistku na rádio (ve skříňce pod volantem, byla jakoby posunuta o 1/2 slotu). To co máš ale ty je hodně zvláštní. Doporučuju vytáhnou rádio, a vše v klidu proměřit a zjistit při jaké poloze klíčku tam je napětí. Kdyby jsi takový kabel neměl z jakéhosi důvodu přivedený do konektoru u rádia, tak máš ještě možnost rádio zapojit, aby hrálo nezávisle na poleze klíčku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.